Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patty22

przesadziłam :D u ginekologa

Polecane posty

Gość aja a ja
tez chce poczytac wiec nie piszcie po cichaczu;)

Gość gość
dwie dzivki się dobrały hahahahhahahahaha

Gość gość
patty22 Ale powiedz wszystko ze szczegółami. Błagam bo chyba pójdę w twoje ślady.

Gość patty22
Nagle wyjął g***townie ten palec, przestraszyłam się że mnie opieprzy jak tamten :D ale powiedział 'czekaj chwile'... Poszedł, słyszałam że przekręcił klucz w drzwiach. Ja masturbowałam się dalej , on podszedł, zdjął rękawiczki i zastapił mnie . Wiłam sie na tym fotelu. podciągnęłam sukienke do góry i zdjęłam ją przez glowe. Chwilę potem on rozpiał mi stanik. Powiedział że zbada mi piersi. Masował je energicznie i przyssał sie do sutka... Potem zajął sie drugim.Stał z boku fotela, spojrzał mi prosto w oczy i namietnie pocałował , trzymając mnie za głowę... Myslałam ze zemdleję!!!

Gość gość
Miałaś jego penisa w pochwie. Jak nazywał się ten doktor i gdzie przyjmuje. Błagam powiedz co było dalej.

Gość patty22
Chciałam wstać z tego fotela ale zatrzymał mnie i powiedzial ze to nie koniec badania. Stanął przede mną między moimi nogami, całował najpierw po brzuchu jednoczesnie masując piersi a potem zszedł niżej. Jęczałam głośno z rozkoszy jak zaczął lizać moją mokrą muszelkę.... Rozchylił ją dłonią i lizał,2 palce z drugiej reki wyladowały w środku i szybko nimi poruszał.. Myślałam ze eksploduje!!!

Gość gość
No i co dalej.

Gość gość
Mów co dalej ze szczegółami.

Gość patty22
W końcu wstałam z fotela, całowalismy się... Przejechałam po jego torsie, zaczęłam rozpinac guziki. Miał cudowną klatę... Mmmmmm... Wogóle fajnie jest zbudowany , taki meski:) Kleknełam przed nim, opusciłam spodnie i masowałam jego naprężoną, okazałą męskość.... Wziełam go do ust!!! Było mu dobrze , stękal strasznie haha Oparłam się o fotel przodem i on wziął mnie od tyłu... Trysnął na mój tyłeczek :)

Gość gość
No i co dalej. Mów wszystko. Do ostatniej minuty.

Gość gość
Mów.

Gość patty22
Po tym wszystkim powiedział mi że jestem cudowna i nie spodziewał się takich przyjemnych chwil w pracy, że nigdy mu sie to nie zdarzyło żeby taka śliczna pacjentka przyszła i takie tam ... Wziął ode mnie nr i zapytał czy jutro spotkamy się przy kolacji;) powiedziałam ze pogadamy jak zadzwoni do mnie . On starł ze mnie tą spermę jakąś nawilżoną ligniną . Śmiac mi się chciało. Ubraliśmy sie. On widac było zaspokojony, zadowolony .

Gość patty22
Pożegnaliśmy się pocalunkiem. On otworzył mi drzwi, zobaczył ze nikt już nie czeka, powiedział że chyba uciekła mu ostatnia pacjentka :D :D

Gość patty22
Tego wszystkiego nie da sie opisać ;) adrenalina ogromna! Taka początkowa niepewnośc jak on zareaguje a potem obcy facet, ginekolog doprowadza Cie do szczytu przyjemności :) było boskoooo!!!

Gość gość
a swistak siedzi...

Gość patty22
nikt nie musi wierzyć ;) nie zmuszam do tego... Ale po co wchodzicie i piszecie w tym temacie? Dla mnie to dziwne że zamiast zignorować to wtrącacie swoje 3 grosze, temat jest dla zainteresowanych nie dla węszących prowokację ;)

Gość ...i zawija w te papierki.
A łyżka na to nie możliwe. :o

Gość gość
wiesz dziewojo nie pisz tu takich bzdur bo lekarze zwłaszcza ginekolodzy myslisz że nie mają co robić w niedziele tylko przyjmować stuknięte panienki? każdy chce mieć weekend a nie w niedziele będzie tyrał, hahha że ci ludzie tu są tak naiwni że ty niby wczoraj byłaś u gina i opisujesz te bzdety a dzisiaj W NIEDZIELĘ też byłaś u gina prywatnie hahahahahahahaha śmich na sali!!! poza tym tak czytam to i wczoraj podobno miałaś iść na bibe ale chyba z jakąś koleżanką zapędziłaś się w wymyślaniu gówna i później że nie poszłaś bo prywatna sprawa. haha po za tym takie panienki jak się przechwalają jakie to one nie są inteligentne i piękne i ile to nie mają kasy to tak naprawde są grubymi pasztetami i opisują swoje marzenia :D więc powodzenia BAJKOPISARKO

Gość żona lekarza
No to fajnie. Uważaj bo może wyjść z tego coś poważniejszego.

Gość żona lekarza
A ja mam taką ochotę że zaraz wyjde z siebie, a mój w pracy siedzi. Dyżur kończy o 7 rano zanim dojedzie do domu to pewnie przed 8 będzie, a ja o 8 mam pierwszego pacjenta. I okazja będzie dopiero jutro o tej godzinie.A mam taką ochotę, że

Gość gość
PROWO 5/10 ale ludziom, ktorzy sie na to nabieraja naprawde wspolczuje

Gość żona lekarza
Mówię Ci będzie z tego coś więcej.

Gość patty22
gość widze ze ten temat bardzo cie interesuje skoro go śledzisz od wczoraj i dokładnie czytasz co i kiedy mialam robić i gdzie sie miałam wysrać ale zmieniłam zdanie :d dla ciebie moge być pasztetem, ważne że ja wiem jak było :P interesuje cie temat? nie? to s********j w podskokach żona lekarza co będzie to bedzie :) czas pokaże. A ty jedz do męża jak masz okazje i zrobcie to znowu w jakiejs szatni :P

Gość patty22
tak to prowo! Lepiej wam czytelnicy?:D teraz możecie sobie iść. Spełniliscie swoją misję, przyznałam się że to wszystko zmysliłam, paaaa

Gość żona lekarza
Właśnie nie wiem jak on stoi z pracą czy ma coś do roboty czy nie. Dzisiaj jest sam na oddziale więc trochę podgóre.

Gość patty22
a kogo interesuje niech zostanie :) już myślę o jutrzejszym dniu, najpierw zajęcia na studiach a potem kolacja z gineologiem, mam nadzieję ze zadzwoni jutro :)

Gość patty22
żona lekarza a na jakim oddziale pracuje, jakiej jest specjalizacji Twoj mąż?

Gość żona lekarza
Patty Na serio prowokacja?

Gość patty22
nie widze wpisów swoich :(

Gość gość
Idę w twoje ślady.