Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego po porodzie ustępują zapalenia pęcherza i cewki moczowej?

Polecane posty

Gość gość

j.w. wiele kobiet,które przed 1 ciążą miały częste,przewlekłe zapalenia pęcherza i cewki moczowej twierdzi,że te dolegliwości znacznie osłabły lub przeszły po porodzie.Czy to możliwe?jakie jest tego wytłumaczenie? Ja miałam przez lata notorycznie pieczenie ból którego jeśli nie zahamowałam furaginem to rozpętywało się mega bolesne zapalenie,teraz jestem 6 miesięcy po porodzie (miałam cc) i odpukać narazie mam spokój.Moja mama mówi,że jej przeszły te problemy po ciąży.

Gość gość
podciągam

Gość gość
??????

Gość Gość2
Mam nadzieję, że to prawda bo ja miałam to non stop praktycznie. :/

Gość Gość2
Kiedyś doszło nawet do tego, że leżałam 2 tyg w szpitalu :/ Miałam (prawdopodobnie od wody na basenie) zakażenie pęcherza, kamienie w nerkach i mój organizm przez 3 lata był tak bardzo podatny na to jak wyszłam w lekki wiaterek w delikatniejszej bluzeczce to nastepnego dnia od razu nie mogłam siku zrobić bo tak piekło. MASAKRA!!

Gość gość
no wlasnie masakra! ja przed ciaza latami sie zmagalam z nawrotami,zawsze w torebce musialam miec furagin bo jak tylko zaczynala mnie piec cewka moczowa i nie wzielam furaginu to rozpetywalo sie zapalenie pecherza na maxa z bolem takim jakiego nikomu bym nie zyczyla...na razie 6 miesiecy po ciazy i jest jako taki spokoj...odpukac ;P

Gość gość
oczywiscie kazde wspolzycie wiazalo sie z ryzykiem nawrotu