Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i jestem na utrzymaniu rodzicóww

Polecane posty

Gość gość

Studiuję dziennie dopiero na 2 roku, czy jestem pasożytem i zostane bezrobotny?

Gość gość
nie? mój syn też jest na moim utrzymaniu i chyba będzie jeszcze przez jakiś czas, bo w reżimie tusko-merkelo-putinowym nie da się znaleźć pracy...

Gość gość
jak wybory wygra Kaczyński to twój syn od razu dostanie świetnie płatna pracę!

Gość gość
Powiem ci tak. W naszym kraju to się ciesz że nie masz gorzej.A mógłbyś mieć.Uwierz.

Gość gość
ja mam prawie 25 lat , za 3 miesiace koncze studia dziennie i tez caly czas jestem na utrzymaniu rodzicow, lapalam co prawda dorywcze prace plus mialam stypendium-zawsze to cos

Gość gość
a da się mieć gorzej??? Kurva tusk, kaczyński i wałęsa r*******i polskę!!! Jej się już nie naprawi... Kurva chcę powrotu komuny :D

Gość gość
02.06.13 Następne wybory parlamentarne będą bodaj w 2015 roku.Wtedy to już bedzie 8 rok rządów "platformy & co.". Po tylu latach tych rządów nikt,przejmując władzę w Pl,nie będzie w stanie zagwarantować od ręki pełnego strukturalnego zatrudnienia na godziwych warunkach dostosowanych do tego co jest na zachodzie. Wiem to ja i doskonale wiesz to i ty więc nie cynizuj ćwoku pełen mądrości rodem z gw.

Gość gość
02.06.13 Może być gorzej. Jeśli do władzy powrócą matuzalemowie sld albo rpp to uwierz że burdelu w Polsce jaki by zrobili nie posprzątałoby nawet milion Herkulesów.

Gość gość
Jedyne wyjście z sytuacji w naszym kraju to jednomandatowe okręgi wyborcze i zmiana prawa w kierunku materialnej odpowiedzialności polityków za rezultaty ich działań i decyzji szczególnie jeśli chodzi o projekty wszelkich reform. Gdyby tak było to mogliby nawet zarabiać jak europarlamencie ale każdy wiedziałby że dostają za pracę a nie opieprzanie się na stołkach lub co gorsza działanie w konkretnym prywatnym często interesie.

Gość gośćtakise
;d

Gość gość
A wy co myslicie? i czy wiekszosc z was chce po szkole studiach wyjechac za granice? czy tylko ja jestem taki ze nie chce wyjezdzac za granice do pracy nawet na wakacje?

Gość gość
ale tu można liczyć na odpowiedź