Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet mnie nie chce. Mam 23 lata

Polecane posty

Gość gość

Nikt mnie nie podrywa, tylko w mlodosci dla zartow, nigdy nie mialam chlopaka. W internecie nikogo nie poznalam, bylo troche randek ale nic z tego nie wyszlo

Gość gość
Dlaczego? Co im w Tobie nie pasuje?

Gość gość
problem jest w twojej głowie moze i średnia jestes z wyglądu mozna ciepłym usposobieniem nadrobić jak to mówia kazda zmora znajdzie swego amatora nie nakrecaj sie tak ty na spotkanie idziesz spieta na pewno sie nie uda na pewno sie nie uda na pewno sie nie uda zmien tok myslenia nic na siłe

Gość gość
Chyba jestem malo atrakcyjna, nie umiem sie ubrac , nie wiem :/ Z charakteru jestem nudna, tak mysle. Nie imprezuje ( bo nie mam z kim,nie mam znajomych, rodzice mi kiedys zabraniali wiec jak mialam gdzies wyjsc?) , rzadko sie odzywam, jestem cicha , niesmiala, skryta. Lubie kamerlane towarzystwo

Gość nessajka
To co się dziwisz kobieto, jak siedzisz ciągle w domu. Internetu nie polecam.

Gość gość
Ja też mam 23 lata i jestem wolna. Spotykałam się z kilkoma facetami, ale zawsze trafiam na smaych gnoi ( tzn sama sobie takich wybieram ). Jestem atrakcyjna , a mimo to trudno mi znależć kogoś na stałe. Nie skupiaj się na wyglądzie bo facet ma Cię kochac taką jaką jesteś.Uwierz w siebie. Może coś zmień np. fryzurę czy makijaż. Jeśli nie będziesz dobrze czuła się ze swoim JA to facet to zaraz wyczuje i nie będzie Cię już traktował na serio.

Gość oranoo
Bozee masz 23 lata i ty sie przejmujesz masakra cale zycie przed Toba. Ja skonczyłam 27 jestem po fatalnym zwiazku i niewiem kiedy sie z tego otrzasne, rada jak masz byc z byle kim i potem cierpiec lepiej byc samemu i poczekac na tego wlasciwego... :)

Gość tgrhr
może w końcu dacie szansę normalnemu facetowi?!

Gość marcin.misiek@op.pl
Mam 24 lata nigdy nie mialem dziewczyny, spotykam bardzo lekkomyslne dziewczyny, Jestem niesmialy i poznaje malo nowych osob

Gość marcin.misiek@op.pl
Moge prosic o fotke na meila? Napewno jestes zabardzo samokrytyczna. Nie mozna widziec tylko wad i porazek.

Gość fantastyczny temat!!
Pokaż zdjęcie i zobaczymy koleżanko, czy to nie nasz babski wymysł - znam już tyle takich dziewczyn, że głowa mała - wyolbrzymiają jak zawsze.