Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penny34_

aniołkowa mamusia [*] -dziś miałabyś 6 lat córeczko

Polecane posty

Gość gość
A jak ma na imie twoja corka?

Gość gość
mam firanki z kubusiem puchatkiem, chcesz dla córusi? Na pewno się jej spodobają. Ja miałam psa, zginął jak miałam 8 lat, też go ciągle opłakuję i dlatego Cię rozumiem, czasem z nim rozmawiam

Gość penny34_
wolałabym nie podawać naszych danych na forum. Powiedziałam tylko imie męża Marek bo to były mąż (po rozwodzie). jego syn to Alan (pospolite imie ) . powiedziałam bo to nie mój syn tylko jego partnerki, tfuj psia mać

Gość penny34_
powiem mężowi byłemu żeby poszukał firanek takich bo ja na forum nie podam danych :( ale bardzo ci dziekuję :) i dziekuję za zrozumienie:) jesteś dobrym człowiekiem o dużym sercu :)

Gość gość
nie mam i nie moge mieć szacunku do takich ludzi... moja siostra straciła 2i pół roczne dziecko zabiła je sepsa... Straszna tragedia cały czas jest to dla nas szokiem dziecko żywe srebro jeden dzień i nie ma Go... A Ty piszesz coś takiego...naprawde idź do psychiatry... Tylko to ci zostało...

Gość penny34_
ma mnie to pocieszyć czy co? czy ja nie mam prawa do cierpienia bo inni maja gorzej?? ty chora jestes ze robisz takie kalkulacje wiekowe !!! moja znajoma straciła syna lat 15 wiec gorzej cierpiała niż twoja siostra???? puknij sie w głowe moja córcia odeszła w 8 tyg ciąży a ja czuję OGROMNY BÓL!!! odwal sie czarownico ode mnie

Gość gość
Ty jesteś czarownica skoro robisz ołtażyk swojemu płodowi

Gość gość
A skąd wiesz że dziewczynka? hallo może chłopiec...

Gość gość
Żeby takie prowokacje wymyślać to trzeba mieć z głową. Idź się lecz.

Gość gość
Prowo jak nic, do tego niby mało śmieszny temat, ale jednak śmieszny :D

Gość penny34_autorka
KTOS ZABRAŁ MI PSEUDONIM jesteście nieczułe wiedźmy!!!! uciekać mi stąd... inaczej zemsta z niebios was czeka, kara boska was nie ominie! wracajcie do swoich meżów, kupek, zupek , dupek... Córko... :* niestety twój ojciec nie ma zamiaru wstawiać szafy z kubusiem puchatkiem do twojego pokoiku :(:( zostałam sama ale poradzę sobie

Gość gość
Sama jesteś wiedźma i do tego kopnięta w mózg!! Idź się leczyć na nogi, bo na głowę już za późno! Po tym jednym zdaniu widać jak zazdrościsz mężów i dzieci, bo ty nie masz NIC!

Gość gość
Brak mi slow ,,jesli ktos nie podziela zachowania tej kobiety to chociarz niech sie nie wypowiada,,jesli to prowo to glupie jesli jednak nie to jest mi przykro i wiedz ze potrzebujesz pomocy a twoj ex maz to swinia bo napewno widzial co sie dzieje z toba zamiast ci pomoc to poszedl w diably...

Znowu te wszystkie hipokrytki się zbiegły. Jak babka zaciąży i chce aborcję wykonać to byście ją zarżnęły, bo to dziecko. Ale jak ktoś poroni w 8 tygodniu to już dobrze, po co się przejmować. Obojętnie czy to prowo czy nie zachowujecie się śmiesznie.

Qelle moja znajoma zabiła swoje dziecko!!! dokonała aborcji w 7 tyg ciąży... tak nie można , pozbawiać dziecka życia. też mnie to dziwi że na kafe jak dziewczyna chce dokonać aborcji to jej piszą że będzie miała traumę do końca życia i mówią ze zabija DZIECKO a mi śmiecie pisać o płodzie?? jesteście popiepprzone! A ja moje dziecko chciałam! nie zabiłam, samo odeszło!!! Więc jak mam sie czuc?? mam traume do końca swych dni

Gość gość
No i mniej traume z Bogiem.

Gość gość
ojej, to straszne :( niech twoja córka śpi w pokoju ;* amen

dziekuje. znam tamto forum. Ale wolałam tu założyć temat dla mojej córki bo wpadłam nagle na taki pomysł pod wpływem impulsu. Nie obchodzi mnie kto co tu pisze... Ważne ze córeczka czyta z nieba

Gość gość
cały dzień siedzi na chmurce i gra dla pana boga na harfie, a wieczorem po ciężkim dniu pracy wchodzi sobie na kafeterie i czyta sobie o życiu kobiet :DDD

Gość Śmieję się mimo woli
choć prowo niesmaczne :) raczej się śmieję z nielicznych opóźnionych, które nie rozpoznają prowokacji. mam nadzieję, że rozpoznają ją matki, które rzeczywiście urodziły martwe dzieci i nie będa się wpisywać na temacie (nie egzaltowane histeryczki od kilkutygodniowych ciąż, co są aniołkowymi mamusiami, bo one akurat tu pasują :O ). a ty, trollu, miarkuj się, bo zaczynasz trochę przesadzać i zaraz nawet najbardziej naiwne pelikanice przestaną łykac 🖐️

Gość córeczka, 6 lat
to ja mamusiu, piszę do ciebie z nieba, jest mi tu bardzo dobrze

piękny dziś dzień... pochmurny jakis nie uwierzycie ale dzis miałam ważny telefon, zadzwonił do mnie Mareczek sam z siebie!!! Chce się spotkać ze mną!!! Nie chciał powiedziec przez telefon o co chodzi. Ma przyjść dzisiaj o 20 do mnie (dośc poźno ale tak wraca z pracy). Muszę sie wystroić i pokazać mu jak wygląda pokoik córeczki :) może spodobam mu sie tak jak kiedyś i zapragnie miec ze mna kolejne dziecko!!!!! :)

Gość gość
Autorka już nie napiszę, bo były przyjdzie z panem z kaftanem i zabiorą idiotkę :/

Gość gość
Kobieto jestes chora,moja znajoma ronila 5 razy,wierz mi nie ma ani jednego pokoju. To na co cierpisz to schizofremia,moj wujek to mial po smierci rodzicow,ich juz nie bylo 2lata a on ich dalej czul,rozmawial,karmil itd. Toszek mu pomogl,radze ci sie to samo udaj sie do lekarza. Bol bolem,strata strata,ale zycie idzie do przodu.

Gość gość
jasne ze prowo - jakie" drastyczne sceny, krew, zabieg! " ronilam, 2 razy ,ciaza pozniejsza - zadnych drastycznych scen - nie masz pojecia, o czym piszes. poronienie w 8 tyg to troche wieksza miesiączka.

Gość SALLYnew
większa miesiączka? To chyba ty nie wiesz o czym piszesz. ja poroniłam w 9 tygodniu ciąży i dla mnie to był koszmar. Krwotok, ogromne wypadające skrzepy a wsród nich zarodek:( ciągle miałam to przed oczami:( po zabiegu oromne bóle jak macica się obkurczała. to jase ze to prowokacja, autorka przesadza... Ale nie mów mi ze poronienie to wieksza miesiączka, chyba u ciebie tak bylo.

Gość nie mozna  tak naprawde
porównywac poronień bo kazde moze byc inne kazda z nas jest inna u jednej jest wiekszy u drugiej mniejszy krwotok ja jestem po 2

Witam, kilka dni temu był u mnie Marek. Ubrałam spódnice falowaną w kwiaty, habrową bluzkę z dużym dekoltem i czerwone korale do tego kolczyki. Wyglądałam bardzo fajnie ;) Przyszedł były mąż i od razu zaprowadziłam go do pokoiku córci, a on nic nie chciał oglądać, szybko wyszedł do salonu :O chciałam zrobic mu herbate ale nie chciał. Zaczełam go pytac jak to możliwe że on zajmuje sie synem a o córci aniolkowej nie pamięta a on mi powiedział ze przyszedł w tej sprawie ... I mówił o psychologu, o terapii jakiejś to go pogoniłam z domu. napewno ta jego lafirynda go nasłała ze ma tak mówić!!! P.s. Kochana córeczko kupiłam ci lizaczka czupaczupsa ;*