Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penny34_

aniołkowa mamusia [*] -dziś miałabyś 6 lat córeczko

Polecane posty

odwal się ode mnie czarownico okrutna!!!!!! to moja sprawa co piszę, wolność słowa. A że ty włazisz w ten temat to nie moja brocha. Nauczcie się szacunku do bliźniego swego!!! Przeprałam dziś kaftaniki, koszulki i kupiłam sporo nowych zabawek do pokoiku córeczki :) a także czapeczkę letnią i kapelusik . Aniołku na zawsze żyj w wieczności

Gość gość
Albo komus się nudzi albo potrzebny dobry psychiatra-terapeuta, najlepiej z oddzialu zamkniętego:O Kobieto masz nierówno pod sufitem!!!..Nawet jeśli to prowo to jakim trzeba być p***busem aby takie cos wymyslic???????:O:O:O:O

Gość gość
lecz się, bo masz schizofrenię.

Gość gość
racja racja ktos powyżej a temat smieszny mimo wszystko

Gość ANIOŁECZEK penny
cześć mamusiu to ja Twój aniołeczek,, ten wyżej zmyśla, to ja jestem Twoim aniołeczkiem!!! to mnie wydaliłaś jak mogłaś , przez ciebie nie żyję !!! przez Twoje zaniedbania ! Niestety pomyliłaś się co do płci, nie jestem dziewczynką, jestem obojnakiem:))) bedę się za ciebie modliło do wszystkich innych aniołeczków

świetnie sie bawicie moim kosztem.... Dzis znów mam czarne mysli. Przypominam sobie to tragiczne krwawienie które zdawałoby się nie miało końca. ale się skończyło. potem zimny zabieg. Cisza Do dzis serce przeszywa mi ból... okrutny los mi Ciebie zabrał P.s Córeczko śle ci buziaki i wielkie uczucie :) Kupiłam Ci mleczna kanapkę symbolicznie - jest w lodówce moja sześciolatko z niebios :)

Gość gość
ha ha ha ha :D :D :D mleczna kanapka :D

Gość gość
współczuje ci autorko taka znieczulicaaa

napisałam dziś wiersz-dla Ciebie x x oda do aniołka x mój bol rani moje żyły i serce me krwawi me ciało słania się z rozpaczy glowa wypełniona myślą o tobie... wracaj..... kobiecy narząd, ościelony czeka na człowieka w swym łonie trzymałam ciebie odeszłaś.... rozprute szczęście, mgła mnie osnuła jak smieć sie poczułam. Los zakpił ze mnie, bóg ze mnie zadrwił kochana ja czekam na człowieka kiedyś się spotkamy w pieknym niebie kocham to oda dla Ciebie

napisałam dziś wiersz-dla Ciebie x x oda do aniołka x mój bol rani moje żyły i serce me krwawi me ciało słania się z rozpaczy glowa wypełniona myślą o tobie... wracaj..... kobiecy narząd, ościelony czeka na człowieka w swym łonie trzymałam ciebie odeszłaś.... rozprute szczęście, mgła mnie osnuła jak smieć sie poczułam. Los zakpił ze mnie, bóg ze mnie zadrwił kochana ja czekam na człowieka kiedyś się spotkamy w pieknym niebie kocham to oda dla Ciebie

Gość gość
Zapiszesz ją do szkoły?

tak, dzwonilam ostatnio do kilku szkół jest dob ra katolicka szkoła, podałam swoje dane chcąc zapisać córkę zapisano ją bez zbędnych formalności

Gość gość
A oni wiedzą że ona nie przyjdzie tam? I jakie imię podałaś co?

ma na imie Gabriela jak anioł :) ide przeprać ciuchy i zrobić porzadek w szafie córci z kubusiem puchatkiem Dziś się śmiałam bo kupiłam jej Kubusia Play do picia :)

Gość gość
Ja rozumiem straciłaś dziecko współczuję i to bardzo Ale pozbieraj się w końcu to że kupujesz rzeczy jedzenie picie i zabawki dla dziecka już świadczy o tym że masz jakieś problemy. Do tejpory tylko czytałam i nie komentowałam ale kiey zapisałaś (wiem że to teraz będzie okrutne) martwe dziecko do szkoły to już jest przegięcie ogarnij się idź do psychiatry pozwoli sobie pomoc. Przeprowadź się zapomnij o tym pokoiku zacznij życie od nowa

Gość gość
nie wiem czy ktoś się nabiera na to prowo? ja tutaj znalazłam dwa różne opisy pokoiku dziecka :P

pisałam że meble wstawiłam z kubusiem:) .. wiersz dla Gabrysi .. spadł płód plum i chłód w mym sercu i grob cisza i szum w powietrzu ... Na zawsze w pamieci

Gość zaklinacz piękności
co wtedy postanowiłaś? gdzie podążałaś? wiedziałaś? uwierzyłaś? poczułaś? czekasz na powtórkę? czekaj na dobry dotyk. pokonasz czas.

zainteresowal mnie jeden pan to napisalam żeby sie odezwał na męża nie mam co liczyć. . Moja córka od wrzesnia powinna iść do zerówki. Plecaczek kupiony, śniadaniówka itp

Gość zaklinacz piękności
dzieci mają do nas pretensje o odwlekanie. trzeba je wtedy uczyć szacunku do młodszych. doceniają wtedy starość. dzieci lubią obserwować wolą to niż aktywność trzeba je wtedy uczyć bezpośredności między sobą, rówieśnikami, zrozumieją wtedy szacunek do przyjaźni.

Gość gość
O co tu chodzi w tym temacie jaja sonie robicie z poronien zal mi was jesli tak

Gość gość
to nie dorzeczne autorko co wypisujesz ja stracilam coreczke w 39 tc zmarla we mnie.. ale musze zyc dalej mimo ze placze za nia codziennie! Albo masz z takich tragedii niezły ubaw albo masz niepokolei. Ja miałam tez wszystko dla córci ale bedac w szpitalu kazałam to oddac. Córeczke mam w pamięci i w sercu,zawsze będę pamietac jej sliczna buzke teraz mam jej grobek i dbam o niego! wiec nie pisz kocopolow ze zapisalas dziecko do szkoły bo normalni ludzie ze szkol podali by cie do psychiatry slyszac ze zapisujesz dziecko którego nie ma bo ,,poronilas'' opanuj się dziewczyno!!! bo naprawdę może kiedyś cie spotkać tragedia straty dziecka to zobaczysz jak będziesz się czuc ale tak naprawdę! bo to co wypisujesz jest po prostu chore i watpie ze mówisz prawde Pozdrawiam

nie obchodzi mnie twoja tragedia, załóż swój temat i tam sie użalaj. Nie wierzysz, twoja sprawa. Ty miałas dłużej swe dziecko w brzuchu niż ja więc moja tragedia jest bardziej bolesna!!!!

Gość gość
czytam wypowiedzi autorki i wydaje mi się, że to żałosne prowo.

idz do prawnika skoro powinni mnie zamknąć i do egzorcysty tez sobie idz skoro jestem opetana. Zapytaj sama i wiesz co ci powiedzą? Że mam prawo cierpiec po stracie a także poświęcić zycie córeczce! tak chce... CHCE POŚWIĘCIĆ CÓRCE CAŁE SWOJE ŻYCIE!

Gość gość
Ludzie.. weźcie ją namierzcie.. zgłosić to gdzieś trzeba.. ona się stanie niebezpieczna dla otoczenia.. wariatka ..

Gość horrrrto
babka badz facet jest dobra(y) ze swoimi tekstami. szkoda tylko,ze taka tepa(y) jak but,bo narusza uczucia mam,ktore na prawde stracily dzieci.i to jest zalosne w tym wszystkim. tego nie rozumiem,jak mozna tak... mozna zrobic sobie jaja z mm,ktore nie wiedza w co dzecko ubrac,ale z mam ktore dzieci stracily....trzeba miec nie rowno pod sufitem. moze to jakis gowniarz to pisze,ale mimo wszystko...niezlewychowany przez rodzicow,a raczej zero wychowania. Gdyby mojsyn czy corka wypisywali takie rzeczy to bym sie z zalosci chyba powiesila.bo to by o mnie swiadczylo zle