Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubićie owłosione torsy?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo jestem ciekaw które maja przewagę

Gość MoNi12345678
Skoro zadajesz takie pytania to musisz na spokojnie przeczytać tę książkę...„ Piąta fala pożądania” napisana przez M. Nowicką, która naprawdę ma pojęcie o tym co pisze. Dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu seksuologicznemu pokazuje nam niekonwencjonalne fantazje seksualne oraz porusza temat nimfomanii. Autorka potrafi dotrzeć do czytelników ukazując szczere i prawdziwe opowiadania kobiet w różnym wieku z różnych warstw społecznych. Kobiety z różnych zakątków naszego kraju opowiadają o swoich przygodach seksualnych. Cała książka ukazuje życie seksualne nowoczesnych Polaków.

Gość gość
nie mam zamiaru golić,ale czasami trochę się wstydzę rozebrać na plaży czy na basenie,moja partnerka nie była zbytnio przekonana na początku ale teraz nie wyobraża sobie inaczej

Gość gość
ciemna karnacja, czarne gęste włosy, ciemne piwne oczy, i taka krępa,szeroka, silna, owłosiona klata... mój idealny mąż :)

gość :) Mój kolega hindus pasuje do twojego opisu idealnego męża ,tylko oczy ma sine ! Mogę Cię z nim poznać za free tzn prawie free :):)

gość Wiesz jak je to kręci ! Jeszcze 6cio pak na brzuchu i klata proporcjonalnie umiesniona no i pośladki :)to One też lubią . A powiem Ci w tajemnicy i tak najbardziej uwielbiają mózg ;)

hindus i sine oczy? :O do tego pewnie wysoki niczym Dąb Bartek. cuks, co Ty chcesz wcisnąć Tej biednej dziewczynie :P

Gość Nie chce się mi logować
Klata tylko owłosiona Mrrrrrrrr:)

Gość vn
nie podobają mi się owłosione klaty, musi być gładka brz krzaczorów...jak całowac te kłaki,fujjjj :O:O

Niemoralna :) Na hindusów czesto mówi się "sini lub siniaki ",bo wygladaja jakby się kąpali w denaturacie :)

Gość Gość225
Absolutnie nie golić! ;) Miałam kiedyś chłopaka który golił bo też sie wstydził i uwazał że jest zbyt mocno porośnięty, na szczęście dzięki mnie zmienił zdanie:)

Kaloryfer niekoniecznie ładnie zadbany płaski brzuch i umięśniona (w granicach zdrowego rozsądku) OWŁOSIONA klata to jest to :classic_cool:

Gość mraaauu
uwielbiam! :D

29, cześć. :) Jak dla mnie facet powinien mieć zarośnięte jaja i okolice. To wystarczająca zachęta bym łapczywie się dossała. Oczywiście jeśli mówimy o włosach.

Nienormalna, a facet któremu włosy oplatają szyję? Te włosy plecowe tudzież torsowe? Jarasz się?

Istny szal. Albo osobista koszulka z włosów.

A w niej czy w nim po całym dniu rzesza lokatorów.

Gość gość
widzę że całkiem sporo jest zwolenniczek włosków na klacie od jutra bez koszulki chodze

Ty, spotkałam się z pewnym wąsato brodatym typem. Do tego palacz. To brzydki widok. Bo po pierwsze, te wąsy były lekko żółte- brunatne bym powiedziała. A po dwa ten zapach przepalonych włosów. Rzyganie a nie całowanie.

Tak więc człowiek się nastawia, a tu wychodzą jaja. Smutne jaja a nie! Apel do zarośniętych mord! Przycinać, szorować, czesać!