Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda dziewczyna z rozterkami

Zamierzacie wrócić do Polski?

Polecane posty

Gość gość
kulturalny że tez chciało ci się tyle pisać do takiego śmiecia:o lubi wkór...ć innych i będzie to robić, widocznie w życiu brakuje jej możliwości wypowiedzenia własnego zdania;)

Gość gość
ciekawe jak zacytuje ror całego kulturalnego :D c**a :P

"Twoja pierwsza wypowiedź dotyczyła spraw finansowych i zawierała twierdzenie, jakoby pieniądze na bilet lotniczy wystarczały na przeprowadzkę do innego kraju" x przekercasz moje slowa - bo ja wlasnie to podwazylam czyli uwazam dokladnie na odwrot x Jest to nieprawda, bo najpierw trzeba mieć jakieś oszczędności na czas szukania pracy, trzeba gdzieś mieszkać i coś jeść, a w nowym kraju niemożliwe jest posiadanie stałych dochodów przy układaniu sobie na nowo życia" x zgadzam sie tutaj z Toba w 100% x Autorka chciała odpowiedzi na temat twojego życia zagranicą i ewentualnie planowanego powrotu. Druga wypowiedź też nie miała związku z oczekiwaniami autorki" x zeby wrocic zza granicy to najpierw trzeba ustalic czym owa zgranica dla kogo jest, nie kazdy wychowal sie w PL, oraz w jednym kraju i ma rodzicow o tej samej narodowosci itd. sytuacje sa rozne- dlatego odpisalam ze odp wprodt nie ejst mozliwa, bo tak uwazam x Zaczęłaś być obiektem zaczepki. Tyle osób mających pretensje ma jakiś powód, nie sadzisz? x nie, nie sadze. uwazam ze to jedna i ta sama osoba ciagle i na kazdym topiku pisze do mnie, a fakt ze ktos sie nie zgdaza z moja wypowiedzia/ uwaza ja za nieprzydatna to zuopelnie co innego (moze je pomijac)- niz smarowanie postow ociekajacych wulgaryzmami, wiem ze to osoby maja poczucie wyzycia sie - dlatego im odpisuje, lepiej dla wszystkich jak sie wyzyja w necie niz w realu, tak uwzam x Ja jestem osobą w pełni kulturalną, zazwyczaj pomijam twoje wypowiedzi, ale kiedy komentujesz każdą z nich, tworzy się jeden wielki bałagan. " x zgdaam sie - ze tworzy sie balagan, ale uwazam ze wulgaryzmy, wycieczki personalne itd. powinny byc wyleiminowane - a pogawedki na tym forum wygladaja tak: jak mowie ze wybieram A, ty ze wolisz rozwiazanie B - po czym sie zaczyna ze osoba z A nawiazuje do ciebie (jako osoby) - najczesciej uzywajac wyzwisk - nie inetersuja ja co masz do powiedzenia w temacie - ona chce sobie po prostu na ciebie pokrzyczec a sam fakt ze sie z nia nie zgadzasz w czyms tam staje sie dla niej "powodem"

"Posiadanie tylu psychofanów jest dla ciebie powodem do dumy i odpisujesz im dla ich orgazmu - to twoje słowa, zaśmiecasz wątki, obrażasz innych i udzielasz odpowiedzi nie na temat, zarzucając każ demu kierowanie postów do ciebie" x przede wszystkim nie uwzam ze to jets "tlum" sadez ze sa to dwie-trzy osoby, albo w zaszdie jedna;-) odpowiedzi zawzse staram sie dawac na takim samym poziomie. jak widzisz - odpowiedajac tobie nie pisze niczego niesteosownego. a i tak kieruja posty do mnie: bo pisza ROR. x Zapewniam cię, że nikt wchodząc w wątek nie ma zamiaru pisać do ciebie" x byc moze, ale jak widac zamiary i czyny sie rozbiegaja... x Większość próbuje przemowić ci do rozsądku, ale ty masz to gdzieś, bawi cię denerwowanie innych i odpisywanie postaci niskiej wartości merytorycznej bez żadnego związku z tematem" x tak - pisalam ti juz wielokrotnie porady oraz opinie subiektywne na temat mojej osoby/zachowania mam gdzies. uwazam ze kazdy robi jak lubi i tyle. jak nikogo nie pouczam co ma pisac i takich "porad" rowniez nie przyjmuje. A odpisuje zawzse na poziomie na jaki dana osoba zasluguje x Możesz zaprzeczać, ale właśnie po to założyłaś konto na kafeterii. Ja czytam posty i się nie wypowiadam, bo na chwilę obecną mieszkam w Polsce, choć nie wykluczam eemigracji. Nie mam nic do powiedzenia to nie piszę, as easy as it is" x masz prawo do swojej opinii

" Moja wypowiedz daje ci szanse na wykazanie się twoimi pozytywnymi cechami, któreposiada każdy, ale też każdy decyduje o ich wykorzystaniu bądź nie. Wrażenie, które odczuwam po przeczytaniu twoich postów to niesmak i uczucie przesadnej twej jadowitości" x przede wszystkim poprzez swoja wypowiedz - przyznaje znacznie odstajaca od poziomu reszty pospolstwa - chce na mnie i na moje zachowanie wplynac, tak uwazam. co do wrazen jakie odczuwasz - to nie wiem po co mnie o tym informujesz? to sa Twoje wrazenie, mi nic do tego. Co innego czyjes wrazenia a czyjes intencje. Tyle w tamacie. x Jeśli zamierzasz odpisywać na mój post, to proszę tylko o przesłanie linku - nie zamierzam tracić czasu na głupiutką osóbkę dowartościowującą się na forum tym, że ludzie się przez nią w*******ą i rzekomo są na nizszym poziomie od niej samej." x po co w ogoel informujesz mnie o swoich zamierzeniach, hm?;-) i tak przeczytasz - bo tak dziala forum, a zrobic mozesz co chcesz ze swoim czsaem, mi to nparwde obojetne aha - i bawi mnie twoja mialosc;-) najpierw piszesz ze jestes osoba kulturalna a potem zwrcasz sie do interlokutorki per glupiutka ;-)widocznie cos ci rodzice nie do konca tak przekazali;-) przykro mi;/ x Naprawdę, szkoda mojego czasu, skoro i tak opinie innych masz nie powiem gdzie. x z wyjatkiem opinii ktore dotycza watku w temacie, tak opinie na moj temat mam tam gdzie myslisz;-)

"kulturalny że tez chciało ci się tyle pisać do takiego śmiecia lubi wkór...ć innych i będzie to robić, widocznie w życiu brakuje jej możliwości wypowiedzenia własnego zdania" x ot i "marytoryczna' wypowiedz;-) zaiste ciekawe ze ludzie ciagle chca rozmawiac o mnie;-) ze tez ich to nie nudzi;-) ;-) x ciekawe jak zacytuje ror całego kulturalnego c**a " x naprawde tak prosta rzecz jak kopiuj i wklej stanowi przedmiot twoich fascynacji, hm?;-)

Gość ja pierdzieleklk
kobieto ty pierwsza odpisując na dany temat narażasz się na wulgaryzm, bo twoje wypowiedzi sa równie obraźliwe, nasączone jadem i pogarda do drugiego człowieka i to umieszczone jako PIERWSZE, nie sadze by pisała do ciebie jedna 2 czy 3 osoby... uwierz w siebie i w swoje umiejętnosci ;zjednania; sobie ludzi z ta różnicą że przeciwko Tobie;/ to ja jestem 4;)

"kobieto ty pierwsza odpisując na dany temat narażasz się na wulgaryzm, bo twoje wypowiedzi sa równie obraźliwe, nasączone jadem i pogarda do drugiego człowieka i to umieszczone jako PIERWSZE" x twoja subiektywna opinia na temat mojej osoby lata mi kolo nosa;-) as easy as it is;-) mozesz widziec w moich wypowiedziach nawet nienawisc, rasizm oraz holokaust - mi tam naprawde rybka;-) x nie sadze by pisała do ciebie jedna 2 czy 3 osoby... "x x a ja jestem tego pewna;-) x uwierz w siebie i w swoje umiejętnosci ;zjednania; sobie ludzi z ta różnicą że przeciwko Tobie;/ to ja jestem 4 x nie jestem podatna na naklanianie mnie do wiary w cokolwiek ;-)

Gość gość
I znowu te teksty-wez ty lekarstwa rorowy potworze!

"I znowu te teksty-wez ty lekarstwa rorowy potworze!" x i kolejna "wypowiedz' z cyklu kluje mnie cisnienie w pupci to sobie pozasmiecam topiki piszac nie na temat ale przynajmniej spuszcze sobie cisnienie - pelna zaenada;/

Gość gość
Ror Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś koniem, wyśmiej ją. Jeśli druga osoba mówi ci że jesteś koniem, olej ją. Ale jeśli trzecia osoba mówi ci że jesteś koniem, to zacznij zbierać na siodło.

Gość gość
"uwierz w siebie" odpowiedz ror "nie jestem podatna na naklanianie mnie do wiary w cokolwiek" :D Biedne, zakompleksione stworzenie, piszace o sobie "cos", "cokolwiek", stawiajace siebie nizej niz reszta :D ALe najwazniejsze, ze sunia ma rzucony post i bedzie mogla od rana biegac i w zebach pani przynosic, merdac ogonem i prosic o wiecej :D

"Ror Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś koniem, wyśmiej ją. Jeśli druga osoba mówi ci że jesteś koniem, olej ją. Ale jeśli trzecia osoba mówi ci że jesteś koniem, to zacznij zbierać na siodło" x generalnie masz racje - z tym ze w tym przypadku to na ogol jedna i ta sama osoba, to po pierwsze;-) A po drugie - dla mnie to zdane "argument" - bo ktos mi napisze: jestes glupia, czy inne wulgaryzmy. wychodze z zalozenia ze kazdy ma prawo do walsnej opinii jednak nie rozumiem skad kompulsywnosc dzielenia sie nia? ja tez czsaem uwazam ze ludzie pisza glupi - ale nie smaruje postow pt " ty jestes taki i taki" - co to kogo obchodzi?;-) ;-) ;-)

"Biedne, zakompleksione stworzenie, piszace o sobie "cos", "cokolwiek", stawiajace siebie nizej niz reszta " x a ta dalej do mnie nadaje - ale sie napalila;-) ;-) ;-) ;-) moja wierna niczym psina psycho-fanka;-)

Gość gość
"generalnie masz racje - z tym ze w tym przypadku to na ogol jedna i ta sama osoba, to po pierwsze" :D Naprawde pewna tego jestes? :D Hahahahah!!!!

"Naprawde pewna tego jestes? Hahahahah!!!!" x jestes zwykla zasmieciara topikow;-) ;-) ;-) nie masz nic do pwoiedzenia w temacie tylko ciagle chcesz rozprawiac do/o ROR ;-)

Gość gość
ROR skoncz juz zasmiecac topiki...

gość ROR skoncz juz zasmiecac topiki..." x przyganial kociol garnkowi;-) amen;-)

Gość siano dla konia
wlasnie ze Cie obchodzi, ciagle tylko piszesz mi to rybka.. jasne bo w to wszyscy uwierza;) takk i na kafeterii jest jedna osoba ktora widzi jakie brednie wypisujesz pod czyims adresem i specjalnie tylko czeka na twoja kolejna wlasna opinie haha opinia nie no masz prawo ale ty kobieto zycia normalnego nie masz..wszedzie tylko ror ROR I ror i twoje Opini;/// zal normalnie

Gość siano dla konia
ale trzeba przyznać..uparta jak osioł to ty jesteś;)

Gość hahahajaja
Ale taka jest prawda, ROR - trolli obrażających bez powodu się ignoruje i nic nie odpisuje, a nie robi zamieszanie wokół własnej osoby. Twojego chamstwa nie da się zignorować - wcinasz się na każdy wątek, obrażasz kogo popadnie" ODP ROR twoja subiektywna opinia - zsmiecajaca rowniez topik (bo niezwiazana z tematem a jedynie z moja osoba) - jest mi zuoelnie obojetna, nie wiem po co to piszesz? w celu zasmiecania topiku? ok jest jej supelnie obojetna tak jak twoje opinie nic nie warte tutaj x Prześlij mi link do jakiejkolwiek twojej wypowiedzi na temat, w której nikogo byś nie obraziła ODP ROR juz ci mowilam jest mi obojetne co myslisz. poza tym widze ze nikt cie nie nauczyl podstawowych zasad kultury pt "czy moglabys przeslac mi link?", wiec tym bardziej twoja opinia w tym zakresie jest malowartosciowa, as easy as it isoczko.gif to jest wypowiedz ROR hihi kulturalnej osoby, ciagle tylko jest mi obojetne, i jeszcze suczko na koniec , takie ladne podsumowanie;) tylko ror nie wie mimo stazu ze na zaczepki sie nie odpisuje bo to tylko sie metlik robi i nic nie wynosi sie z takiej dyskusji jesli mozna to tak nazwac x "ale mam dosyć twojego wszechobecnego wtrącania się, wyszukujesz sensacji tam gdzie ich nie znajdziesz odp ROR to twoj problem z czym sie borykaszoczko.gif ror ty jestes problemem hihih w koncu ktos ci duzego nochala utrze x Mój ostatni wpis nie był w żaden sposób żenadą, żenadą jest obrażanie mnie i innych forumowiczów, chociaż wcale mnie i innych nie znasz, jak sama zresztą przyznałaś. x twoje wpisy uwazam za zenujace - i w dodatku pozbawione logiki;/ 13.06.13 [zgłoś do usunięcia] ROR "Ktos napisal ze ror to podobno swiniopas z Indii zonka hinduska buhahhaha jedyna rozrywka jaka ma w tych indiach jest kafeteria. Ror a jaki macie kibel w domu? Ten co sie kuca jak w slumsach? " x ODP ROR moja psycho-fanka w natarciuoczko.gif ROR a ty kim jestes;) z zachowania mozna wiele wywnioskowac.. nie potrafisz panowac nad soba.. nie potrafisz dac za wygrana olac ta jedna osobe ktora no jak piszesz sie ciebie uczepila... jakbys byla madrzejsza to tak bys zrobila ale ciebie to kreci rzecz jasna , no dziecinada x [zgłoś do usunięcia] ROR " Gdy zobacze ror w temacie,a raczej nigdy nie na temat,to wychodze..." I TU JEST SEDNO SPRAWY x przyganial kociol garnkowioczko.gif nie jestes zajeta sledzeniemi moich "danych", hm?oczko.gif ror nie byloby tego gdybys sie tak nie wyrozniala haha kulturalny gość forum ROR, w imieniu całego forum proszę cię o link do twojej wartościowej wypowiedzi na temat zapisany w wątku. Dodaj link, nic więcej. Wybroń się dowodami, a nie argumentami świadczącymi zarówno o twoim braku kultury, jak i tych psychofanów. Pozdrawiam i liczę na normalną wypowiedź bez niepotrzebnego jadu. Kulturalny gość forum, lubiący czytać wypowiedzi Polaków za granicą 13.06.13 [zgłoś do usunięcia] ROR "kulturalny gość forum ROR, w imieniu całego forum proszę cię o link do twojej wartościowej wypowiedzi na temat zapisany w wątku. Dodaj link, nic więcej" x przeczytaj moja pierwsza wypowiedz czy byla w temacie czy byla to prosba zeby mi cos ktos udowodnil, hm?oczko.gif jezlei uwazasz ze moje wypowiedzi sa bezuzyteczne to je omijaj, bo ja postepowania nie zmienie (nie inetersuja mnie czyjes opinie na moj temat), jak masz cos do powiedzenia w temacie watlu to co innego, ale twoja ocena mojej "przydatnosci" zwisa mi i powiewa x przyjmij do wiadomosci ze innych tez twoje opinie nie interesuja, a wszystko to twoja wina .. i czy teraz wypowiadanie sie tutaj i wyrazanie wlasnej opini ma sens skoro kazdy ma na cb uczulenie i gleboko w powazaniu??? kazdy pisze na temay dopoki ty sie nei pojawisz, niech to do cb dotrze , co za troll ale jazda z tym cytowaniem!!;))))))

"wlasnie ze Cie obchodzi, ciagle tylko piszesz mi to rybka.." x ale oczywiscie;-) ;-) ;-) x jasne bo w to wszyscy uwierza x bardzo mi na tym zalezy zeby "wszyscy" mi uwierzyli;-) ;-) ;-) x takk i na kafeterii jest jedna osoba ktora widzi jakie brednie wypisujesz pod czyims adresem i specjalnie tylko czeka na twoja kolejna wlasna opinie haha" x w przeciewienstwie do ciebie nie personifikuje swoich wypiwedzi, as easy as it is;-) to ty piszesz do/o mnie;-) x opinia nie no masz prawo ale ty kobieto zycia normalnego nie masz.." x oczywscie , niech ci bedzie;-) ja nie mam zycia - ale ty masz za to zrabiste; ) happy now?;-) x wszedzie tylko ror ROR I ror i twoje Opini;/// zal normalnie x to ty wszedzie widzisz ROR , podswiadomosc ci przemowila;-) x ale trzeba przyznać..uparta jak osioł to ty jesteś x ja po prostu wiem ze tacy jak ty czekaja na byle moja wypowiedz zeby sie tym ekscytowac - a lubie ludziom radosci i zabawy dostarczac;-)

"to jest wypowiedz ROR hihi kulturalnej osoby" x to milo ze akurat postrzegasz mnie jako osobe kulturalna , sama siebie nigdy nie oceniam, ale powtorze dalej subiektywne opinie na moj temat uwazam za zasmiecanie watku;-) x iagle tylko jest mi obojetne, i jeszcze suczko na koniec , takie ladne podsumowanie tylko ror nie wie mimo stazu ze na zaczepki sie nie odpisuje bo to tylko sie metlik robi i nic nie wynosi sie z takiej dyskusji jesli mozna to tak nazwac x ale ja stram sie dostosowac do mojej psycho-fanki ktora tylko czeka na moje byle p....byle wypowiedz;-) x ROR a ty kim jestes z zachowania mozna wiele wywnioskowac.. nie potrafisz panowac nad soba.. nie potrafisz dac za wygrana olac ta jedna osobe ktora no jak piszesz sie ciebie uczepila... jakbys byla madrzejsza to tak bys zrobila ale ciebie to kreci rzecz jasna , no dziecinada x nie wiesz slonko co mnie kreci - a takie "argumenty" gdybys byla madrezjsza to mnei bawia;-) za kogo ty sie uwazasz ze mozes mi dawac rady?;-) ;-) ;-) mnie naprawde nie intersuja twoje rady - stram sie odpoisywac na wszystkie posty do/o mnie i tak bede robic dalej, as easy as it is;-) x sens skoro kazdy ma na cb uczulenie i gleboko w powazaniu??? kazdy pisze na temay dopoki ty sie nei pojawisz, niech to do cb dotrze , co za troll x wypowiedaj sie slonko w imieniu wlasnym a nie "kazdego" - tak bedzie grzeczniej;-) x ale jazda z tym cytowaniem!! x co nie? ;-);-) ;-) ;-) ;-)

Gość gość
A weźcie już s***********e z tego wątku, już dawno przestał być na temat. ;/ Niczego się już nie można stąd dowiedzieć, poza rozważaniami nad subiektywnością opinii i życiem ROR. :(

" A weźcie już s***********e z tego wątku, już dawno przestał być na temat. ;/ Niczego się już nie można stąd dowiedzieć, poza rozważaniami nad subiektywnością opinii i życiem ROR. " x tez nad tym ubolewam;/ ale po twoim wpisie widac ze ciagle komus jeszcze sie chce kierowac posty do ROR;/ to nie ja robie topiki o sobie - to ludzie (moja psycho-fanka glownie) robia offtopiki komentujac zawzse tylko ROR, ja nie smaruje postow o innych forumowiczach, odnosze sie tylko do glownego watku, as easy as it is;-)

Gość gość
Wlasnie.. wracajac do tematu: Ja kiedys wyjechalam, postanowilam wrocic. Byla to bledna decyzja. Wiele lat stracilam mieszkajac tu, w Polsce. Pomimo szczerych checi, dzialania, rozwijania sie, na dzien dzisiejszy jestem juz zmeczona walka z wiatrakami. Czy zamierzam wrocic? Tak, zamierzam wrocic - do UK.

Gość gość
Tylko taka dygresja,na temat ;-) Jezeli stracilas ,jak piszesz,te lata w Polsce,to znaczy,ze nie umiesz wykorzystywac czasu.Ja moge uwierzyc w stracony czas w wiezieniu,bo nie ma sie wolnosci.

Gość gość
Jezeli stracilas ,jak piszesz,te lata w Polsce,to znaczy,ze nie umiesz wykorzystywac czasu. xxxxxxxxxxxxxx następny mądrala, który w d.u.p.i.e był i g.ó.w.n.o widział

Gość gość
Zdobyłam doświadczenie, firmę własną otworzyłam, a pisząc, że nic nie osiągnęłam chodzi mi przede wszystkim o stabilizację. Czułam się szczęśliwsza będąc w uk na umowie przez agencję, miałam normalną umowę, dobrze zarabiałam i miałam PERSPEKTYWY rozwoju. A tutaj, w Polsce, moją jedyną perspektywą jest płacenie podatków US i haraczy dla ZUSu, który nic mi nie daje i nigdy mi nie pomoże. Wiem, że nie pomoże bo rodzice płacili ogromne podatki z tytułu działalności gospodarczej i zostali z niczym, kiedy im się noga podwinęła. Tyle wyrzeczeń, tyle pracy ile z siebie dałam będąc w PL, to ja powinnam mieć chociaż pewne JUTRO. Kryzys jest, nikt nie ma pieniędzy, a ja wariuję bo nie wiem czy za miesiąc będzie mnie stać na opłacenie ZUSu za pracowników i siebie. Bo nikogo nie interesuje to, że jest gorzej na rynku pracy. Płać i płacz. To ja zdecydowanie DZIĘKUJĘ za takie coś. A ja jeszcze dzieci bym chciała mieć... trójkę. A prowadząc działalność gospodarczą w Polsce, nie mogę sobie ot tak pójść na macierzyński, bo dostanę OCHŁAPY. Co więcej.. Zatrudnienie pracownika na moim miejscu wiązałoby się z ogromnymi kosztami. Reasumując: rodząc dziecko AUTOMATYCZNIE muszę miesięcznie wykrzesać dodatkowych 2 tys zł dla pracownika. Przez 10 miesięcy jest to kwota rzędu 20 tys. I jak tu rodzić dzieci? Mam do wyboru: albo dziecko albo praca. I nic i nikt tego nie zmieni bo żyjemy w chorym kraju. A po tylu latach w UK mogłabym normalnie założyć rodzinę... A tu pracuję nawet w niedzielę - myślę, planuję, zastanawiam się nad rozwojem firmy, co i jak. Ja pracuję niemal że 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Teraz palca mam w szynie. Prawa ręka. Nawet zwolnienia nie wzięłam (lekarz się zdziwił mocno..), bo mnie na to NIE STAĆ, żeby kogoś zatrudnić w zastępstwie. To nie o to chodzi by sobie żyły wypruwać i mieć takie wielkie G. A dla mnie jest to wielkie G.

Gość gość
Zwracam uwage,ze odpowiedz jest pelna i raczej kulturalna.Jednak w tym samym czasie jakis dooopek musi rzucac tylko puste wulgaryzmy,bo nic innego nie umie.