Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jestem w lekkim szoku;/

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata, chlopaka, i dzisiaj rano przebieram posciel wchodzi moja mama cos tam mowi, i mowi a wlasnie ostatnio tu jak weszlam bylo rozlozone lozko to chyba nie wypada orzy chlopaku................ ;//////////////////////

Gość gość
nie rozumiem

Gość gość
czego nie rozumiesz?

Gość qwertthjhghnmkio9i
co?

Gość gość
jeju napisze raz jeszcze..... Ostatnio byl u mnie facet i wiadomo rozlozylam lozko zeby sie polozyc i popatrzyc na tv poprzytulac.... ale wczesniej weszla moja mama o cos zapytac i widziala to lozko i takie oczy zrobila ale nic nie mowila... a dzisiaj rano wchodzi ja akurat przebieralam posciel i mowi a wlasnie a kiedys tu bylo rozlozone lozko to chyba nie wypada przy chlopaku/;///////////// zamurowalo mnie ;//////////////////////////

Gość jlijvilfdhg
Ciebie nie można zrozumiec, tak chaotycznie piszesz.. napisz jeszcze raz albo idz do szkoły

Gość ja też jestem w szoku:////////
że piszesz jakbyś miała 5 lat:/ nic nie zrozumiałam z tego belkotu:D szok:P

Gość gość
napisalam po kolei czego nie rozumiesz co mam wytlumaczyc???

Gość jlijvilfdhg
no teraz napisałas normalnie! ile masz lat?

Gość czarnula6923
hahahahahahahahahaha padlam . 24 lata masz i mama Ci zwraca uwage o rozlozone lozko.. Co za problem:o

Gość gość
napisalam 24 ;/// tez jestem w szoku... k***aaaa.... ja nie wiem chce mi sie ryczecc

Gość jlijvilfdhg
mieszkasz pod dachem rodziców, powinnas zrozumiec ich obawy... rozłożone łózko, wiadomo to swiadczy o czymś :) nie mow ze tylko sie przytulaliście

Gość gość
Mama ma racje. Nie wypada przy chlopaku miec rozlozone lozko. Bo on moze sobie pomyslec ze to rozlozone lozko to zacheta do seksu ;)

Gość dondon8
mama ma racje jestes zwykla szmata

Gość gość
mozecie sie nabijac, tak wiem temat moze Was zmieszyc ale mi nie do smiechu po tym co dzisiaj uslyszalam ;// mam swoj pokoj, lozko, meble tv itd....nie wazne co robilismy chcialam pobyc ze swoim chlopakiem chyba oczywiste....

Gość jlijvilfdhg
jeżeli mieszkasz z rodzicami i jestes na ich garnuszku to wcale sie nie dziwie Twojej mamie :) idz na swoje to bedziesz sobie rządzić :D a tak to i tak masz fajną mame ze ci butlu przy chlopaku nie zrobiła

Gość gość
chyba nie robi nic zlego, nie nocuje u mnie, nie wpadlam jak wiekszosc moich kolezanek... jak macie pisac wulgaryzmy to sobie darujcie...

Gość gość
czego mi nie zrobila???? Owszem ale ja zasad nie lamie czy cos i wszystko rozumiem, ale moje kolezanki jak mi opowiadaja to mi sie plakac chce ze ich rodziny nie robia ich takich przykrosci...

Gość ewa6djkfk
nie powinnaś złościc sie na mame, uważam że dobrze zrobiła. Młodzi niestety teraz jakos zatracili dobry smak i myślą że wszystko im wolno. Sama mam córke w Twoim wieku i dopoki jest na moim utrzymaniu pod moim dachem mam prawo jej zwracac uwagę jeżeli cos mi sie nie podoba. Nie rozumiem za to matek które pozwalają się d*pczyć swoim córkom pod swoim dachem.

Gość gość
Szmata jesteś i fleja, koniec dyskusji

Gość ewa6djkfk
proponuje porozmawiac z mamą :) i podziękować jej że sie jeszcze o ciebie martwi pomimo tego ze jestes dorosła :)

Gość gość
masz corke w moim wieku, czym sie zajmuje, ma chlopaka? Widuja sie.... Rozumiem gdybym miala 16, 17 lat to wtedy co innego....ale teraz.....

Gość gość
ona zapomniała jak sie r*****a z ojcem przy mnie i jeszcze proponowali mi udział w zabawie

Gość gość
ale prosze tu nie obrazac moich rodzicow.... Bo ja nie obrazam nikogo.... jak ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia to nie piszcie ludzie.... jest tyle tematow ze ktorys z Was na pewno zainteresuje

Gość ewa6djkfk
ma już narzeczonego :) ale gdy byl jeszcze chlopakiem wychodzil o 22.00 :) terazto juz prawie mieszka ale miesiąc przed ślubem jest i remontują :) Córka jest mi wdzieczna ze interesuje sie jej losem i do tego tez musisz dojrzec że matka mowi to do ciebie bo sie boi o Ciebie :)

Gość kjsdj.dhsfhddfs
Mama się martwi abyś nie podzieliła losu koleżanek, które "wpadły" ;) Albo bardzo zależy jej na dobrym wrażeniu i denerwuje ją kiedy przy kimś obcym macie rozbielone łóżko. Pewnie boi się, że cała okolica ją obgada :D

Gość gość
no dobrze ale moj tez wychodzi w miare wczesnie...nie zostaje na noc.... chyba jasno pisze...teraz mieszkaja to ja to tak nie wypada przed slubem grzeszyccc... dziewica powinna byc jak ja tak dobrze wychowalas/// a po mnie jedzieszzz

Gość gość
poza tym skoro twoja corka ma juz narzeczonego musiala byc z nim jakis czas moze kilka lat nie wspomnialas o tym , wiec chyba wiadomo ze jak miala 18 to chlopak wychodzil o przyzwoitej godzinie....

Gość gość
i jeszcze jedno pytanie co robil do tej 22 siedzieliscie wszyscy razem i gadaliscie, chyba tez corka ma jakis swoj kat i tam spedzala czas z chlopakiem skad wiesz co tam robila a co nie....

Gość gość
tak,siedzielismy i tylko mi w pitce troche pogrzebał i na tym koniec