Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam odpiszcie i doradzcie cos, bo kompletnie nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

hej. chodzi o to ze moi znajomi (para) chca na sile zeswatac mnie z ich wspolnym kolega. facet moze nie jest taki brzydki, ma ok. 33 lata ja 26, ale nie dba o siebie i jest nachalny, podejrzewam ze dlugo nie mial kobiety. tak w ogole spotkalam go moze 2 razy a on dzis zostawil u mojej kolezanki jakis prezent dla mnie to troche dziwne i chore nie uwazacie?

Gość gość
up

Gość ciocia Miecia radzi...
wyceń prezent , poczekaj jeszcze na to , że kilka jeszcze kupi jak uznasz że to wystarczająco warte to mu raz daj, i tak bedziesz do przodu. przyjemne z pożytecznym

Gość gość
taa dzieki za porade prosze o bardziej powazne

Gość ciocia Miecia radzi...
p*****l się

Gość gość
ty tez

Gość gosc 1
jak wytrzepać zająca?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Ale co chciałabyś usłyszeć? Jakieś porady jak się uwolnić od tego faceta lub od zainteresowania znajomych Twoim singielstwem? Mów, że nie masz ochoty na takie akcje. A jeśli trzeba będzie to zluzuj kontakt. Ludzie niestety czasami nie mają w ogóle wyczucia...

Gość gość
Porozmawiaj ze znajomymi i powiedz , żeby dali sobie spokój , bo on Ci się nie podoba i niech nie robią mu nadziei.

Gość gość
moja znajoma ma problemy ze swoim facetem i dla zartu powiedzialam jej zeby zaczela w takim razie podbijac do tego z ktorym chce mnie zeswatac. a ona: no co ty to ja juz wole z moim siedziec. sama widzi jaki on jest a mi chce go wcisnac. nie zluzuje kontaktow bo bede musiala pracowac na szczescie tylko dorywczo tam gdzie ona i na 100% on bedzie tam przychodzil. oni narobili mu nadziei a teraz ja musze sie uzerac, nie wiem co mam robic jak sie z nim widze to patrzy mi w oczy non stop co mnie strasznie irytuje, rozmawiam z kolezanka patrze na nia a on patrzy mi w oczy. zygam juz tym!

Gość gość
Powiedz mu wprost ,że nie interesujesz się nim i go nie chcesz.

Nie rozumiem Cię.Jak mi coś nie pasuje to mówię wprost i tyle.Po co masz się męczyć z kimś kto Ci nie odpowiada?Porozmawiaj ze znajomymi i powiedz,że to jest Twoje życie i Ty sama będziesz sobie wybierać partnerów.A facetowi grzecznie podziękuj i tyle,nie masz 7 lat,żeby nie umieć załatwić sprawy.

Gość gość
chodzi o to ze nie chce tego czlowieka urazic zal mi go, przez te dwie zakały ktore mu narobily nadziei na zwiazek ze mna facet moze poczuc sie zle. nie wiem jak to delikatnie zalatwic. jak zereagowac na prezent ktory dla mnie tam zostawil, mam powiedziec zeby mu go oddali? bo przyjac go na pewno nie przyjme.