Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana mamuśka

dotyk mojego kolegi co o tym myśleć

Polecane posty

Gość zakłopotana mamuśka
"Ić spadź"

Gość zakłopotana mamuśka
a poza tym nie ma nic fajniejszego nad ciepło rodzinne

Gość zakłopotana mamuśka
słucham??????

Gość zakłopotana mamuśka
wyganiasz mnie?? założyłam ten temat!!!!

Gość zakłopotana mamuśka
Niby nie narzekasz a na bolca czekasz Wrażeń szukasz wokół palcem się zaspokój Jak tak dalej pójdzie i nie zmienisz nastawienia Z domu pozostaną zdjęcia i marzenia Nie myśl c**ą wcale, Myśl realnie suko Bo na dnie się znajdziesz A to już niedługo...

Gość zakłopotana mamuśka zał. temat
widzisz przez to ze sie podszywasz serwer nie daje rady!!!!!!!!!!!!

Gość zakłopotana mamuśka
Niby nie narzekasz a na bolca czekasz Wrażeń szukasz wokół palcem się zaspokój Jak tak dalej pójdzie i nie zmienisz nastawienia Z domu pozostaną zdjęcia i marzenia Nie myśl c**ą wcale, Myśl realnie suko Bo na dnie się znajdziesz A to już niedługo...

Gość zakłopotana mamuśka
Temat uważam za zamknięty !!!

Gość zakłopotana mamuśka
Kiedyś były jednak inne czasy, dawało się d**y raz po raz. Dziś kobieta musi obsłużyć też inne rasy, i żeby zdążyć trzeba nacisnąć gaz. Będę robić loda na szkolnym korytarzu tak jak to robią rasowe dziwki. Będę to robić nawet przy murarzu, a na odwagę wezmę od córki używki.

nic nie wiesz o tym co się na świecie dzieje wnioskuję po twojich rymowankach... ty nie jesteś małolat, oj nie.....

Gość zakłopotana mamuśka
Używek od córki w szafie cała masa Ale jak zaspokoić na głodzie k_utasa Myślę nad tym dniami Myślę też nocami Od tego myślenia mokro między nogami Teraz sie nie j_ebię, Teraz będę szczera, wezmę już każdego z ulicy frajera, C_ipa dziś nie sługa i swój rozum ma , Jak nie mężusiowi ,murarzowi da, Życie nie rozpieszcza Życie deprymuje, Siedzę dziś nad drinkiem o c_huju rymuję, Muszę sie ogarnąć I zabrać do kupy Żeby nie oddawać byle komu d**y ;-)

poza tym ciekawe jest że kobiety się od kurf wyzywa suk, jak mnie alfonsie określiłeś a facetom wszystko niby można? czy jak bo na plec zenska jest tych okreslen sporo a facet ktory daje doopy na kazdym rogu nikogo nie obrzydza?

Gość gość
facet który daje d**y wielu obrzydza, cały PIS i inną tzw prawicę

Gość zakłopotana mamuśka
"macho" a pisze się KURW a nie kurf czy fkurf czy też innych pogiętych bab ;-)

ja pierdziele jakie pomysły..... w rymie wyrażone dobrze ze ja takich problemow nie mam jestem naprawde w szoku lekkim.... masz mi podszywie do rana wyrymowac cos o sobie

Gość gość
po prostu o tym nie myśleć

celowo napisalam kurfy żeby sie cały wyraz pokazał......cza myśleć troche błędy też robię celowo żeby skrócić wyraz I by śmieszniej brzmiał...... bo wydajecie się wszyscy tacy zdołowani

dzięki gościu nareszcie jedna normalna rada. probuje o tym nie myslec, ale jak czegos nie rozumiesz nie sposob sie nie zastanwwiac czasami

Gość zakłopotana mamuśka
Teraz będzie o mnie Krótkich rymów parę Bo bez tego kłamcą dla Ciebie pozostanę Jestem zwykły facet Może Twój kolega, W dzień pracuję ciężko Wieczorami biegam Mam rodzinę, dziecko I ciepło rodzinne Ale po dotyku rogów nie wywinę jestem widzisz szary, zwykły i nijaki Ale przez r_uchanie nie naprawiam braki. Teraz znów o Tobie gwiazdeczko wesoła Tam gdzie jeździsz to nie burdel Lecz dzieciaków szkoła... KONIEC

Tak, on wysłał sygnał że mu się podobasz i ma ochotę na więcej. Bycie w danym stanie cywilnym nie ma nic do rzeczy. Niemyślenie niewiele zmieni, bo to nie ten rodzaj kory mózgowej jest pobudzony.

ok panie rymowanka prosze mnie wiecej od suk nie wyzywac bo sie odwdziecze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz ja o sobie: mam od 14lat jednego I tego samego faceta I nigdy nie zdradzilam NIGDY wiec nie wyzywaj kurfa.... a to, że nie rozumiem zachowania kolegi nie znaczy że trzeba mnie od razu błotem obrzucać

Tak, on wysłał sygnał że mu się podobasz i ma ochotę na więcej. Bycie w danym stanie cywilnym nie ma nic do rzeczy. Niemyślenie niewiele zmieni, bo to nie ten rodzaj kory mózgowej jest pobudzony. dzięki za wypowiedź, będę miala na uwadze, nie podoba mi się to we mnie że on mi się podoba, ale nie dam mu tego po sobie poznać więc nic się więcej nie wydarzy-koniec na tym skubaniec wie że panny leca na niego... ale nie ja

z resztą nie ma tematu... może mu się podoba że może ze mną pożartować na pewne tematy, może ..... ech ja już wiem czym go urzekłam, bo ja jestem odważna,samodzielna, szalona I miałam troche szczęścia w życiu;) I rybka połknęła haczyk!!! pewnie jego zona nieswiadomie mu o mnie opowiada....a on sam wyciaga wnioski I potem ... reszte wiecie ja tam siebie uwazam tylko za szczesciare, jak do tej pory, bo los bywa czasami przewrotny

śmiej sie śmiej ja siebie znam

znasz tylko powierzchnię a pod spodem jak góra lodowa. Nie będzie Ci chodził po głowie aż do następnej okazji ?

faceci bywają naprawdę zabawni..... mogę z nim poflirtować, pożartować, ale na tym koniec !!!!!!!!!!!!! nie ma przytulania całusów gestów, dlatego ten jego dotyk mnie zamurował troche......bo to poza mojimi granicami jest, jak pisałeś sygnał... ciekawe co bedzie dalej z jego strony... I wracam do pytania-brak mu czegoś w małżeństwie???

Nie będzie Ci chodził po głowie aż do następnej okazji ? mam nadzieję że nie ;) a nawet jeśli..... to I tak nic z tego nie wyniknie musiałby nadal wysyłać sygnały I... nie wiem co jeszcze robić żebym miała ja... zrobić nie wiem co myślę, że skończy się to na flirciku niczym więcej

musiałby mi bardzo ostre sygnały wysyłać żebym miała mu pokazać że wiem o co chodzi ;)

a gdybym uległa...... to byłby straszny upadek!!