Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ucieklam z domu

POMOZCIE KARALUCHY W DOMU UMRE CHYBA!!!

Polecane posty

Mieszkam we wloszech i tu latem sa takie wielkie karaluchy latajace. Ja mieszkam na ostatnim pietrze i nie wiem jakim cudem dzis wieczorem weszly mi dwa do domu biegaly po sedesie, wielkie ogromne:( Okne mialam zamkniete, nie wiem jak one wlazly:( Ucieklam z domu, teraz jestem u kolezanki, boje sie jutro wrocic:( Mam w domu dwa koty myslicie, ze koty je zabija????Boze jak ja sie boje:(

boje sie:( dlaczego tu nikt nie pisze:( myslicie, ze koty je zabija?:( ja sie boje jutro wrocic do domu:(

Gość gość
A o koty się nie martwisz ?

koty sie nie bojs tskich rzxeczy, mam nadzieje, ze je zabija:( boje sie strasznie a jak mi sie w mieszkaniu zalegna:(

Gość gość
Weż cos kup jakis odstraszacz albo zawieś cos przy oknach odstraszajce te karaluchy .Napewno miejscowi sobie jako s radza z tym robactwem nie dziwe ci sie mam kwaśnhą mine jak pisze teraz to bleee

Gość amatorka_koneserstwa
to moglas je odrazu laczkiem zayebać, wiem, że łatwo sie mowi sama boje sie takich rzeczy ale teraz tylko strach i zgrzytanie zebami czy sie nie zalęgną

Zabic?Ja bym sie w zyciu nie zblizyla do tego, predzewj by mi serce stanelo:( Ja sie boje strasznie, dostaje paralizu jak to widze, one sa ogromne maja ze 3-4 cm:( Juz sie zaczal sezon letni i powychodzily, boze jak ja nienawidze tego kraju:( Widzialam na klatce schodowej kilka sztuk martwych, ale w domu nigdy nie mialam. W zeszlym roku tylko raz na balkonie widzialam. Ja nie wiem jak one weszly, bo okna zamknelam o 19 wszystkie a one wychodza noca, wiec nie wiem ktoredy mi weszly:( Ja nie wiem jak ja jutro do domu pojde:(

Gość gość
boje sie isc do domu:(

Gość gość
ludzie ja nie wroce do domu boje sie:(:(:(:(:(:( pocieszcie mnie blagam, myslicie, ze koty mogly je zabic???????

Gość gość
kot mojej kolezanki to moze i by je zabil, bo poluje na kazdego owada w domu. ale nie wiem, nie znam twoich kotów. idz, one Ci nic nie zrobią, wiem, że są ohydne no ale musisz coś z tym zrobić. facet by sie przydal ;)

Gość gość
Nie ma znaczenia co myślimy. Może zabiły a może nie. To nic nie zmieni, że będziemy Cię pocieszać.

Gość gość
No wlasnie moje koty sa takie, ze nic sie w domu nie uchowa, muszka, mucha, komar, na wszystko poluja. Ale taki karaluch jest szybki i gdzies wejdzie pod pralke:( Boze jak ja sie boje, moglabym miec mysz, pajaka, wszystko tylko nie karalucha, ja dostaje ataku paniki na sam widok:(

Gość wiśnióweczka
Musisz popytać jak miejscowi sobie z tym robactwem radzą. Na pewno są jakieś preparaty... Trudno powiedzieć czy kot upoluje, może się ukryć karaluch w jakimś zakamarku. Ale one chyba nie gryzą? Nie są niebezpieczne? Idź do domu, nakarm koty i kup coś na te karaluchy. Są u nas np do kupienia takie preparaty do prądu włączane, od komarów niby, ale wszystkie robactwo ginie. Ja na działce mam włączone, jak zajeżdżam to tylko zamiatam ;-) nie mamy wprawdzie karaluchów, ale wszystkie robactwo pada to może i to wytępi. Popytaj. I pomyśl, którędy wlazły...

Gość gość
Ja wiem jakie sa preparaty, bo mieszkam tu juz dlugo i nie pierwszy raz widze te robaki:( Tylko, ze w tym mieszkaniu nigdy nie mialam a mieszkam tu juz ponad 2 lata, jest to ostatnie pietro i nie wiek, ktoredy to moglo wejsc i to az dwa:(Wy nie wiecie jak ja sie tego boje, mnie paralizuje ze strachu,potem mnie wszystko swedzi i zbiera na wymioty:( Nie mam zadnego faceta, zeby zawolac do domu, ide z kolezanka, ktora sie tez boji, nie wiem co ja zrobie, boze jak ja nienawidze tu lata!!!!!!!!!w zimie tego nie ma, chcialabym caly rok zime:(

Gość gość
kup sobie cos na te karaluchy nawet jesli ich jutro nie bedzie, zawsze w oknach mozesz zawiesic takie siatki na owady, soro mowisz ze sa latajace to pewnie wlecialy jakos, nie boj sie, one sie bardziej ciebie boja niz Ty ich :)

Gość Kriczy
Na karaluchy to tylko fachowa firma pomoże. Jest ich mnóstwo, ale tylko niektóre skutecznie pomogą Ci w walce z robactwem. W Warszawie mogę wam polecić ddd usługi, pełna profeska.