ponczi 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 Mojej dziewczynie spóźnia się okres, w tym miesiącu był częsty seks robiliśmy to w gumce jesteśmy przerażeni nigdy takiego czegoś nie było spóźnia się jej 2 dni. Byliśmy ostrożni,nie doszło do wytrysku w niej ale nie wiemy co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 2 dni to jeszcze nie spoznienie.Czasem wystarczy,ze owulacja sie przesunie i miesiaczka wystepuje pozniej.Skoro sie zabezpieczaliscie,to uwazam,ze nie ma powodu do niepokoju.Stres tez ma duzy wplyw na spozniajaca sie miesiaczke.Niech dziewczyna zrobi test,ale watpie,by byla to ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ponczi 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 Ale to strasznie dziwne nigdy to się nie zdazylo nam jesteśmy zalamani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koaltolianaa Napisano Czerwiec 9, 2013 bez przesady:) będzie w porządku mi nigdy też się nie spoznial a od pewnego czasu nawet do tygodnia. 2 dni to naprawde nie powod to paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach