Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Blanka23
No no no :D Oby Ci się udało!! :)

Gość Elmirka201
aga trzymam kciuki ! :* Dziewczynyyy ja taka śpiąca cały dzień się snuje po mieszkaniu i nic konkretnego nawet nie zrobiłam. Masakra leń we mnie wstąpił hehe

Gość niebieskie_migdały...
ja za to co chwilę coś podjadam a mimo to głodna. ale ja tak mam że jak o czymś myślę/ martwię się to wcinam...szkoda że mi to w biust nie idzie:)

Gość BaByy
dziękuje Aga :) Powodzenia :* Idę nakładać kolacje :) Danie chińskie :) paaa :*

Gość Elmirka201
nooo w biust by mogło iść:D mi idzie tam niżej haha:D Chociaż teraz po tych hormonach rozmiar miseczki do przodu:D Tyle, że jak je odstawie to znów wrócą do normalnej postaci zapewne:P

Gość Blanka23
Dziewczyny Wy się nie załamujcie. Ja mam małe C... :/

nie załamujcie??! moja droga ja mam 169 cm wzrostu w biodrach 95 52 kg wagi i biust 65 B a ty mówisz nie załamujcie? wyobraź sobie moją karykaturę:p będzie ci lepiej

aha no i wpierwszej ciązy czekałam przez 9 m-cy aż mi podrosną i doczekałam sie dopiero po porodzie jak poszło to mi D było małe:) szkoda ze tak poźno...

Gość Elmirka201
No ja też mam małe C chociaż to też zależy od momentu cyklu czy akurat troszke napuchną:D 168cm wzrostu i 53 kg:D Także podobnie :P

Gość Blanka23
Ja mam 174 i 59kg :)

Gość Elmirka201
no to jesteśmy zgrabniutkie dziewczęta:P Ty Blanka na modelke ze swoim wzrostem :) Ale co nam z liczenia kilogramów:P Niedługo zaciążymy i będziemy ciężarówkami haha:D

Gość Blanka23
hahaha będę wyglądała w ciąży jak wieloryb XD

Gość Elmirka201
wysokie kobiety w ciąży chyba maja lepiej;p Miałam koleżanke w ciąży taką malutką to wyglądała jak kuleczka :)

Gość Blanka23
A to zależy :D Ale powiem Ci (nie obrażając żadnej kobiety po 30r.ż) , że niektóre kobiety po 30 to takie TURY totalne. Normalnie morświny. Masakra jakaś :P

ja wam powiem..mój facet jak zobaczył pierwszy raz moją mami kochaną to powiedział no dobra biorę w ciemno my dziwnie spojrzałyśmy i zapomniałyśmy po czasie powiedział ze jak kiedyś to powiedział to miał na myśli że moja mama wtedy miała 40 to taka szprycha że jak ja będę tak wyglądała w jej wieku to on będzie przeszczęsliwy:) a co do kilogramów w ciazy to ja za pierwszym razem wymiotowałam przez bite 9 m-cy więc pare dni po porodzie jak się ważyłam to ważyłam mniej niż przed zajściem czyli normalnie:/ ale nie życze nikomu się w domku śmiejemy że ja młodego byczka naszego nie urodziłam tylko wyrzygałam:) sorki za określenie:D

Gość Blanka23
Hahahaha no pięknie :D Ehhh muszę lecieć spać, zła jestem przeokropnie na swojego partnera. Wkurzam się bo to totalny mamisynek i zastanawiam się czy na pewno chcę z nim być. Za 2 dni moje urodziny a polegać na nim nie mogę wcale. Trochę się obawiam przyszłości z taką osobą. Kocham go bardzo, jest nieziemsko przystojny ale to taka jego okropna wada. Wiecie, że nigdy przenigdy mi nie pomógł jak prosiłam go o pomoc? Masakra. Jak wszystko jest dobrze to jest fantastyczny, jak coś się dzieje to od razu się psuje bo BĘDZIE TAK JAK ON CHCE. I to mnie przeraża :(

Blanka nie martw się niestety ten typ faceta tak ma najepiej jak najdalej od mamusi:) mój długo nie mógł zrozumieć że to nie jego mama będzie mi mówić w której szfce w kuchni trzymać i jaka zmywarke mam mieć ale zrozumiał po dekadzie:) śpij smacznie pa:*

Gość Elmirka201
Blanka ja też mam czasami mieszane uczucia... mój to znów taki nerwus, że szok jak nie po jego myśli to foch! Ale chłopy to takie są.. mój np baaardzo chce dzidzie i na początku czekał ze mną na jakieś objawy etc... a teraz?:P Mowie "kochanie może jest szansa, bo ....(i tu szereg moich objawów)" A on na to "oj ciągle mi nadzieje robisz... nie chce tego wiedzieć. Pokażesz mi II kreski to uwierze" :( Nooo myślałam, że mnie coś strzeli... nie wie nawet jak długa droga od objawów do testu w mojej głowie :D

Elmirka bo mężczyźni lubią albo białe albo czarne albo jest dziecko albo go nie ma, wbrew pozorom mają bardzo prosty i jasny sposób myślenia którego my kobiety nie rozumiemy my potzrebujemy, rozmowy, celebracji, uczucia itd a oni są troszke inni dlatego nas wkurzają niemiłosiernie np nie szykując gorącej kapieli gdy wracamy z pracy a wiedzieli wcześniej że czeka nas tam ciezki dzień:)

Gość Elmirka201
No ja to wiem... Tylko nie czają, że to w moim ciele się wszystko ma dziać?... Czeka na gotowe normalnie. :( A ja tu takie przeżycia:D

Gość gość
no tak to już jest rybka:) mam teraz większy dylemat mój mały ciagle nie śpi co mu uszykuję cos do jedzenia to zje i dalej woła że głodny a jak jeszcze z kuchni poleci mu jakiś zapaszek to sie wykłóca teraz stwierdził że czuje sos do spaghetti i mam mu natychmiast dać bo on głodny a dopiero co zjadł: kanapki, płatki z mlekiem, sałatke grecka, teraz pije mleko i jeszcze mi mówi ze jestem nie dobra bo mu nie chce dać i żę on nie zaśnie jak sie nie naje i to zjadł od godziny 20:( ręce opadają..oby te nasze maludy co sie robią dopiero to dziewczynki bo faceci to takie żarłoki że szok...:/

aha to ja migdałek:)

Gość Elmirka201
hehe no ja bym chciała córeczke :) Ale oczywiście chłopczyka też bym równie mocno kochała :) Jeśli sie uda w najbliższym czasie to mam szanse na bliźniaki bo ponoć po clostilbegyt baaardzo często się zdarza:D Uff chyba bym wolała narazie jedno :) Przy pierwszym dziecku wszystko jest nowe więc wole uczyć się na jednym bo chyba bym z bliźniętami sobie nie poradziła:D Kurde dziewczyny mnie tak cyce ciągną, że aż mi sie płakać chce... Wziełam sobie gorącą kąpiel bo jak ma @ przyjść to mi przynajmniej przyśpieszy:P I jakoś mi się lepiej zrobiło po tym relaksiku;p A co do twojego synka to rozumiem go bo dziś też mam dzień, że zjadłabym wszystko co mi na myśl przyjdzie:D Ale wszystko polałabym musztardą:D

heh :) mnie też bolą ale co dziwne nawet podczas okresu nie mam jakos specjalnie wrażliwych a teraz normalnie bolą:/

Gość Elmirka201
No mi się np. zawsze przed @ i w trakcie troszeczke powiększają, są twarde no i taki ociężałe... Ale ten ból co teraz... nawet jak się dzisiaj przebierałam to mój się spytał co ja mam te sutki takie sine ;O Też mi się tak zdawało, ale myślałam, że to sobie wymyśliłam bo ja widze różne rzeczy, których nie ma haha:D

Gość katagw
Witam witam :) Mam 21 lat i za 3tyg biorę ślub cywilny :) od 2miesięcy staramy się o dzidzię, jednak mój partner nie zawsze może być "o czasie" ponieważ on pracuje w Niemczech (ma tam dobra posadę w zawodzie) a ja w Polsce. Narzeczony zjeżdża co tydzień/ co drugi tydzień. Chciałam brać slub będa już w ciązy, no ale to się jeszcze okaze czy się nam uda bo to ostatni cykl przed ślubem :P jak się nie uda to po ślubie, gdy zamieszkamy juz razem oboje w Niemczech będziemy kontynuowac starania już z większą częstotliwościa haha Jak myślicie, jakie mam czansę aby zajść w ciążę w biezącym miesiącu ? od 8 czerwca mam okres. Zazwyczaj trwa 7dni. Cykle mam różne. wahają sie od 28 do 33 dni. kilka razy w swoim zyciu mialam dluższe, po 35 a nawet 39 dni. Narzeczony zjezdża do Polski 27 czerwca. Troche późno... Chyba sama siebie oszukuję, że może się udać :(

Gość Elmirka201
Witaj :) Szanse masz takie same jak my wszystkie:) Także bądź dobrej myśli i się uda :) Nie martw się my się tutaj tak wszystkie wspieramy, pocieszamy i nakręcamy troszeczke czasami :D Tak więc uratuje cie tylko spokój i cierpliwość ( czego mi zdecydowanie brakuje). Trzymamy wszystkie za ciebie kciuki :)

Gość Elmirka201
Dziewczyny co wy śpicie?:) Ja @ nadal nie mam, brzuch boli, ale to może ze stresu bo zaraz mam egzamin i chyba jestem kompletnie niedouczona:P Coś innego mi głowę zaprząta :)

Gość katagw
Heh ja w ostatnim cyklu myślalam już że się udało, że będzie dzidziuś a tu w 40dniu przyszła @ :( ehh pewnie było to spowodowane stresem bo troche się działo w moim życiu (m.in. mieszkanie teściów sie spaliło..) także czort wie jak to jest z tą naturą :P a który dc u Ciebie ?