Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Blanka23
Daj znać jak tam egzamin! :D Trzymam kciukasy!! Hmm... obliczając, że okres masz mniej więcej co 29-30 dni wychodzi na to, że dni płodne będziesz miała ok 25 czerwca. Słuchaj, jak sie nie uda w tym miesiącu to uda się w następnym. Będziesz miała go pod ręką to będzie łatwiej :D Ale oczywiście próbuj teraz :D

Gość Elmirka201
28 dc, tyle, że jeśli czytałaś wątek od poczatku, to wiesz, że ja mam problemy hormonalne i biorę leki na wywołanie owulacji dlatego ten cykl jest dla mnie tak ważny i niecierpliwie się strasznie :) A co do stresu to ponoć może wpływać na cykl :)

Gość Elmirka201
Dzięki Blanka :) No to lece:D Potem dam znąc czy coś się zmieniło:d Może jak nerwy puszczą to @ przyjdzie jak sie rozluźnie haha :) Do usłyszenia kobitki :*:)

Gość Blanka23
No papa:*

no hej dziewczyny :P za mną 1dzień płodny :P :) takze kolejny dzien staran dzis;p troche cięzej bo ukochany dzis na nocke..ale jest caly dzien :D widzialam ze tu wszystkie zwierzaly sie z wagi i w ogole :D ja mam 174cm wzrostu i 57kg ;p :) wiadomo ze w ciazy to wszystkie beda "ciężarówkami" :D katagw szanse są jakies zawsze:) dobrze trafiłaś bo tu na pewno bedziesz miala odpowiednie wsparcie:):)

Gość Blanka23
Ale dziś mega pogoda!!:D Cały dzień się opalam i koszę trawę. Zaraz będę musiała wyciągnąć z tatą meble ogrodowe i będziemy szykować wszystko na sobotę. eehhh będę później :*

Gość Elmirka201
Łooo ja już po egzaminie :D zdany na szczęście, ale jutro jeszcze jeden także ciężka nocka mnie czeka:( Gorąco u mnie straszliwie, a przez to bardziej odczuwam bolący brzuszek :( Lece odebrać dziś zaproszenia na ślub wreszcie i na poczte:D Także dziś pracowity dzień :D Przez to wszystko zapominam o czekaniu na @ :D uff też bym się w ogrodzie poopalała, ale kurcze mam tylko balkonik :D

no u mnie dzis srednia pogoda :) ale w sumie dobrze za duzo upałów bylo juz:P teraz ciezka noc przede mna ;/ pierwsza noc w nowym mieszkaniu jak moj ukochany ma nocke,i zostalam sama. nie lubie samotnych nocek wrrr :P :)

Gość Blanka23
Kochane, ja dziś jestem po calym dniu pracy na dworzu. Lecę spać, dobranoc :*

Gość BaByy
Witajcie :) Powróciłam :) Ja się wczoraj też opalałam na działce u teściów :) Cała spieczona jestem :D Ale pogoda super była. Dzis słonce również daje u mnie :) A jak się dziś czujecie? :)

Gość Elmirka201
Cześć dziewczyny:) Ja się czuje fatalnie... boli mnie wszystko i nie wiem co się dzieje... zamówiłam sobie te testy przez allegro, ale szcze nie wiem czy one działają... owulacyjny zrobiłam dla próby... i oczywiście 1 kreska, ale tak słaba... Rano to samo z ciążowym tyle, że na nim to ta kontrolna była też taka właśnie bladziocha jakaś jakby ledwo załapało i odrazu sie odkształciło miejsce na tą drugą... aż mi z reki wypadł, bo myślałam, że to 2 słabsza kreseczka, ale potem zobaczyłam, że te testy są poprostu jakieś dziwne i nie wiem czy im można wierzyć w ogóle :( Jeszcze do tego spędzam samotny weekend, a tak nienawidze zostawać sama na noc;/ wiem, że to śmieszne, ale nie potrafie zasnąć jak jest ciemno :D

Gość Elmirka201
Miało być "szczerze" tam w pierwszym zdaniu;p Coś mi tekst ucieło:)

Gość gość
hej:) aż strach co to będzie, ja też już sie tak nakręcam ze sama nie wiem co gorsze:/ chociaż podchodząc do tego realnie to nie słyszałam zeby komuś udało się w pierwszym cyklu starań:/ oj dziewczyny oby nam sie powiodło, dopiero kilka dni minęło a ja mam wrazenie ze juz tak długo to trwa a żadna z nas nie zachodzi:) ide zrobić śniadanko bo właśnie wstał mój synek tzn obudził sie zaraz pewnie się wygrzebie z wyrka:)

Gość niebieskie_migdały...
standardowo to ja zapomniałam się podpisać...:)

Gość Elmirka201
Domyśliłam się migdałku, że to ty:) Ja też zaraz ide posprzątać i jakiś obiad zrobić... ehhh wkurzona jestem strasznie bo teraz to już nawet nie wiem, czy jak zrobie test to będzie działał ;/ Postanowiłam sobie, że nie bede wywalała kasy znów na to.... Pewnie znów poprostu @ nie dostane bez wywołania i tyle w temacie. A ja tu się nakręcam jak głupia;/ Eh ogólnie zła jestem strasznie na siebie za to, że nie umiem odpuścić... żeby wszystko na świecie mi mówiło, że ciąży nie ma to ja i tak będę sprawdzała;/ baznadzieja;/ Wybaczcie dziewczyny ten wylew złości, ale już dziś to pękło we mnie rano poprostu :(

Oj Elmirka pamiętasj że jesteśmy z Tobą, wszystkie musimy być cierpliwe... uciekam do sprzątania pa:*

Gość Elmirka201
dziekuje Ci kochana :) no uciekaj :) miłego dnia Ci życzę :) Może mój humor też sie troszke poprawi;(

Gość Elmirka201
Cholera dziewczyny wiem jestem durna, ale jakoś mi ten poranny test nie pasował... no bo ta kontrolna nawet nie wyszła i powtórzyłam test niedawno... ! kreska mocna, a druga blada! Blada, ale na tyle wyraźna, że widać ją bez wpatrywania się w test... Różowa blada krecha o Boże aż się popłakałam... jutro rano go powtórze... jeśli będzie ciemniejsza to znaczy, że wynik jest prawdziwy:D Jeśli taki sam to kupie najwyżej inny test w aptece dla pewności... uff a co wy o tym sadzicie kobitki? bo ja to jestem może nieobiektywna, ale na 100% ta kreska jest, bo nie tylko ja ją widze (jak zazwyczaj było) :)

Elmirka wspaniale!!!! jutro rano koniecznie test z pierwszego moczu i czekamy za info:D

Elmirka201 o kurcze widzisz:)jest nadzieja! moze rzeczywiscie sie udalo:)jutro koniecznie musisz powtorzyc:) a czytalam ze sama na noc nie lubisz zostac..nic nie mow ja dzis kolejna nocka sama...a spac w nocy nie potrafie sama ;/ dzis dopiero okolo 5 nad ranem zasnelam maskara:) a dzis za mna juz kolejny dzien staran...:D

Gość Elmirka201
no aga... ja też zawsze czekam, aż się widno zrobi i dopiero się kłade eh aż wstyd się przyznać... A czekają mnie 2 samotne noce :(.... Strasznie się martwie tym testem. Pokazałam mojemu a on na początku stwierdził, że ta druga niewątpliwie jest, ale jaśniejsza. I początkowo w ogóle sie nie przejął, ale za chwile go przyłapałam jak się w ten test wgapiał i uśmiechał :D Ale znów strach, że narobiłam sobie nadziei :( Czytam wszędzie, że blada kreska to wczesna ciąża i mało kiedy się zdarza, że 2 kreska jest, a ciąży nie ma... Tylko, że ja się boje czy te testy wadliwe jakieś nie są... cholera wie;/ Mogłam ich nie kupować bo tylko mi namieszały w głowie :(

no za mna jedna noc samotna i tez 2kolejne;/ wiec nie jestes sama:):) tez tego nienawidze wrrrr:) hmmm no tez tak czytalam wlasnie ze druga blada kreska to juz ciaza..a mialas test ten drugi z apteki?? bo podobno najlepsze sa,najbardziej wiarygodne. jutro powtorz i bedzie jasne wszystko:)oby Ci sie udalo!

Gość Elmirka201
Wiem, że jedyne wyjście to poprostu zrobić kolejny rano, ale wiecie jak to my kobiety:D Potrzebuje 10 potwierdzeń różnych osób heheh:) Jutro zrobie te co mam... ewentualnie jak nie dostane@ to kupie w aptece jakiś o dobrej czułości i zobaczę na dniach. Kciukasy trzymajcie :D Boże pierwszy raz uwierzyłam, że może się udać... eh oby to nie było złudne :(

no bedziemy trzymac bardzo bardzo mocno kcuki:):) badz dobrej mysli:)moze to akurat tym razem sie udalo :)

Gość Elmirka201
Dzięki dziewczyny... :) Jutro dam wam znać co i jak się potoczyło... Najwyżej będziecie mnie pocieszać :)

Gość Elmirka201
Ale wy dziś mało obecne jakoś dziewczyny :(

Gość Elmirka201
Nooo ja juz dawno i zaraz z nudów wyjde z siebie...

Gość Blanka23
Czeć dziewczyny! Dołącze do Was później ponieważ od rana jestem totaaaaaaaaalnie zalatana. Przeczytam wszystko jak już będę w łóżeczku. Ciao! :*

Elmirka201 no to jak ja ;/ juz nie wiem co mam ze soba zrobic:) a gdzie tu do rana....