Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Elmirka201
Tak powiedziała, że ten ból jest zawsze i nie trzeba sie przejmować:) Blanka to rób!:D I tak już wyjdzie pewnie:P

Gość Blanka23
Aaaaaaaaaaaaaaaaa boje sie :D Będę jechała o 11 na pocztę to wejdę do apteki. Tylko te głupie baby beda gadac ;( Oszzzz boje siee!

Gość Elmirka201
To ich praca i one nie są od oceniania tylko od sprzedawania. Mówiłam ci.

Gość Blanka23
Ok to dziś kupię :D Jaki jest koszt takiego teściorka? Jaki najlepiej kupić? Polećcie mi jakieś firmy :D Jaki rodzaj?

Gość Elmirka201
Bobo test jest chyba na 9.90 :) Mowią, że najlepszy, ale u mnie w aptece mial czułość 25mlU. A ja chcialam 10mlU. Skocz do Tesco i kup ten paskowy Pepino on jest bardziej czuły:)

Gość Blanka23
Ojej ;D Tesco mam 40 km od domu chyba najbliżej :D Powiem jej żeby dała mi taki najczulszy i już :P

Gość Elmirka201
No zrób tak:) ja wczoraj kupiłam witaminki bo mi ginka kazała:) I zaczynam od dziś:D

Gość Blanka23
No to bierz,bierz żebyście zdrowi byli :)

Gość Elmirka201
Jak zrobisz teściora to pisz jak najszybciej!:D Ja potem odbiore wyniki to też wam dam znać:D

Gość Blanka23
Oki, odezwę się później :D

Gość Blanka23
Kupiłam 2 testy :P Bobo testy. Hmmm... z tego wszystkiego jak wróciłam do domu, usiadłam na kibelku i zrobiłam siku. Następnie odpakowałam i ogarnęłam, ze chyba za późno bo przed sekundą się załatwiłam xD O boooże rozkojarzona jestem xD Muszę poczekać aż znów mi się zachce.

Gość BaByy
No to wychodzi na to ze musze zaczac sie starac bardziej bo cos mi nie wychodzi :D Zostałam sama :(

Gość Blanka23
Poczekaj poczekaj, ja jeszcze testu nie zrobiłam. Ale na miliardy procent nie jestem w ciąży bo obecnie boli mnie brzuch nadal ... moje cycole nie sa takie jak w ciazy i wg :)

Gość BaByy
Coś mi się jednak zdaje że będziesz :) Od jutra zaczynają się u mnie dni płodne wiec muszę je wykorzystać jak najaktywniej :D hehee. Nic na sile, jak przyjdzie na mnie kolej to będę w ciąży, może się uda.

Gość Blanka23
Noooo to ja trzymam kciukii!!!! Działajcie jutro hehe :D

Gość Elmirka201
Blanka robisz mi chyba specjalnie na złość hehe :D BaByy spokojnie. Ja też czekałam aż 8 miesięcy... To się stanie w najmniej spodziewanym momencie :)

Gość BaByy
No fajnie by było :) Cieszyłabym się jak głupia :D Ale widocznie jeszcze musze poczekac :) No to jutro podzialam troszke :D

Gość Blanka23
Hihihi kurde ja to się obawiam, że może jestem chora, mam raka albo coś że ten okres nie przychodzi :(

Gość Elmirka201
Blanka... prosze cie:) Nic ci nie jest nie panikuj:P Jak okres sie spóźnia to nie jest rak odrazu:P

Gość Blanka23
Elmirka masz wyniki?!:D

Gość Elmirka201
Nie :) Dzwoniłam tam i powiedzieli mi, że po 14 będą... Ale nie wiem czy to mądre iść zaraz bo jest taki ukrop, że ledwo z uczelni tutaj dotarłam :(

Gość Blanka23
ojejciu :( Hmmm... 14 juz za kilkadziesiąt minut :D U mnie paaaada i jest brzydko :(

Gość Elmirka201
tu jest chyba z 40 stopni. Nie ma czym oddychać normalnie :(

Gość Blanka23
Współczuje. A może narzeczony odbierze wyniki?

Gość BaByy
Blanka ja miałam/mam problemy z jajnikami, pojawiały się torbiele. To jest jedna z przyczyn braku lub spóźniania się miesiączki. Może idź się przebadaj? To Cię nic nie kosztuje a lepiej czasem iść niż potem jak będzie za późno..

Gość Elmirka201
On będzie w domu pewnie po 18, a wtedy już przychodnia nieczynna niestety;( Poradzę sobie:) Może telefonicznie udzielają takich informacji...

Gość Blanka23
Zrobiłam test i wyszedł negatywny :(

Gość Elmirka201
No lepiej wcześniej wiedzieć a nie potem mieć problemy... Mam koleżanke, która nigdy nie była u ginekologa bo się boi poprostu. Okres raz ma, a raz nie... Czasami 2 razy w miesiącu i jakieś dziwne plamienia ciągle... Mowi, że pewnie ma raka albo coś i woli nie wiedzieć. Nie rozumiem czegoś takiego... kiedyś nie poszla bo się wstydziła... Potem bo wmówiła sobie, że ma nieuleczalną chorobe... Ja wole wiedzieć... bo lepiej zapobiegać niż leczyć :)

Gość Elmirka201
kurde Blanka to powtórz z porannego moczu... a jak nic nie wyjdzie to idź do lekarza

Gość Blanka23
pójdę pójdę :) Zapiszę się jeszcze dziś