Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam dietę odchudzającą-ułożona przez dietetyka, bez mięsa

Polecane posty

Gość gość

Witam, sprzedam dietę odchudzającą, ułożoną przez dyplomowaną dietetyczkę. Jest to 7 dni zbilansowanej diety bez mięsa,zapewnia wszystkie składniki odżywcze, makro i mikroelementy. Zawiera około 1200 kalorii dziennie, rozpisanych na 5 posiłków dziennie. Może być przeznaczona dla wegetarian lub osób chcących oczyścić organizm z toksyn. Polecam :)

Gość gość
tylko, ze dieta jest ukladana indywidualnie wiec nie liczylabym na to, ze ktos kupi.

Gość gość
Ja taka diete mialam tez od dietetyka kiedys ale podzielilam sie z nia na forum za free

Gość gość
Ja taka diete mialam tez od dietetyka kiedys ale podzielilam sie z nia na forum za free

Gość gość
Ja tez kiedys mialam taka diete ale pidzielilam sie z nia na forum moze komus sieprzydala moze nie bo faktycznie jest ona dopasowana indywidualnie

Gość gość
Widze ze podobnie zrobilysmy ;)

Gość anli
Tanio sprzedam skuteczną dietę ułożoną przez dietetyka. Ja schudłam przez dwa miesiące 8kg, bez wyrzeczeń, ćwiczeń i wymyślnych dań. polecam.

Gość gość
ja nie wiem ,że wszyscy chcą zarobić na wszystkim , ja mam diete od dietetyka i jeśli mnie ktoś prosił wysłaląm za freee, chociaż kazda dieta musi byc dopasowana do danej osoby , ale jak komuś ma omóc , a ty proszę czysty zarobek , dziewczyny jak macie kupić jakiś bzdet idźcie do dietetyka