Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriotyczna Polka

Żałujecie, że Wasze dzieci nie wychowują się w Polsce?

Polecane posty

Gość gość
do gigi jak glupio piszesz,to masz

Gość gigi gigi
kuźwa, jakie to szczęście, że ty mądrze piszesz :-)

Gość gość
kuzwa,nie kuzwa ten idiotyczny post jest twojego autorstwa i tu wypadasz znacznie gorzej niz ROR... 16.06.13 [zgłoś do usunięcia] gigi gigi do ROR owszem, wiem, że Polska leży w Europie - (żałosny jest twój zarzut mojego braku wiedzy z dziedziny geografii) - ale leży tylko fizycznie - mentalnie i gospodarczo bliżej jej do afrykańskiej bądź azjatyckiej wiochy niż do Europy

Gość gość
Nie.

"gigi gigi do ROR owszem, wiem, że Polska leży w Europie - (żałosny jest twój zarzut mojego braku wiedzy z dziedziny geografii) - ale leży tylko fizycznie - mentalnie i gospodarczo bliżej jej do afrykańskiej bądź azjatyckiej wiochy niż do Europy" x ale jaki zarzut, hm?;-) co do reszty to ja postrzegam europe wschodnia (mam na mysli umowny podzial i kraje bedace kiedys za zelazna kurtyna) jako takie indie europy;-)

Gość gość
Gosciu wyzej-widzisz,ze ror jest jeszcze gorsza "geograficznie" od gigi? A wydawalo sie to niemozliwe...

"Gosciu wyzej-widzisz,ze ror jest jeszcze gorsza "geograficznie" od gigi? A wydawalo sie to niemozliwe..." x czy moglbys uprzejmie zdefiniowac slowo geograficznie, hm?;-)

Gość Nie z UK
w d***e z tobą i z twoimi możliwościami nie obrażaj polskich dzieci bo twoim daleko do nich barany nic nie umiejące z zachodu fajtłapy niczego nie nauczone ani życia ani niczego a w szkole poziom dla debili Hmmmm jak widac osobnik ktory tak ladnie , inteligentnie i na poziomie wypowiadajacy sie tutaj na forum , gosc ktory oczywiscie nie jest na poziomie debila bo jakze inaczej , widac po wpisie ze poziom reprezentuje wysoki jakos nie posiadl umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, czy to wina polskiego szkolnictwa ( raczej nie bo mnie nauczono) czy moze nasz 'miszcz' chodzil na wagary i umknela mu tak wazna umiejetnosc Apeluje wiec do wszystkich polskich dzieci ktorrych oczywiscie nie obrazilam , nie wagarujcie chodzcie do szkoly aby nie miec takich brakow i aby w przyszlosci zmienic ten system w polsce zeby wasze dzieci mialy takie mozliwosci jak moje :)

Gość gość
Moje dzieci nie beda mowily po polsku,zeby im nie wpadlo czasem do glowy odwiedzenie tego chorego kraju.

jesli zyjesz poza polska - to mysle, ze to sluszna decyzja, nie widze sensu wtlaczania dzieciom do glowy jezyka tak bardzo nieprzydatnego.

Gość gość
a moje dzieci urodzone poza Polska mowia w 4 jezykach i ucza sie nastepnych, tylko Rorowe dzieci dukaja w jednym i jeszcze sie tym pyszni.

" tylko Rorowe dzieci dukaja w jednym i jeszcze sie tym pyszni" x a skad w ogoel taki pomysl, hm?;-) zawsze masz tak ze jak czegos nie wiesz to zaczynasz zmyslac, hm?;-)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] ROR jesli zyjesz poza polska - to mysle, ze to sluszna decyzja, nie widze sensu wtlaczania dzieciom do glowy jezyka tak bardzo nieprzydatnego. xx Rorka, szkoda ze ty nie zapomnialas tego nieprzydatnego jezyka bo forum zyskalby na poziomie.

"Rorka, szkoda ze ty nie zapomnialas tego nieprzydatnego jezyka bo forum zyskalby na poziomie" x twoja subiektywna opinia na temat mojej osoby zwisa mi i powiewa;-) ;-)

Gość gość
Bardziej obiektywnej opinii wydac nie sposob .

" [zgłoś do usunięcia] gość Bardziej obiektywnej opinii wydac nie sposob " x obiektywna i opinia w jednym zdaniu - hahaha ;-) oj ktos tutaj musi do slownika powrocic;-)

Gość gość
"Żałujecie, że Wasze dzieci nie wychowują się w Polsce?" :D Nie. Nie zaluje, ze nie wychowuja sie w Polsce. Nie zaluje rowniez, ze nie wychowuja sie w Rumunii, w Indiach, w Pakistanie, na Filipinach itd :D

Gość gość
ROR-tobie juz slownik nie pomoze -w jakim jezyku by on nie byl... Tu akurat nie jest on potrzebny...Obiektywnie!

Gość giulietta r
Opinia moze byc obiektywna,jak najbardziej.Kiedy jest bezstronna,kiedy przyjmuje ja wiekszosc ludzi.Subiektywna jest wtedy,kiedy brany jest tylko swoj wlasny i stronniczy punkt widzenia. Co do tematu-nie ,nie zaluje.Poniewaz jezdzimy do Polski i dzieci mowia biegle takze po polsku.Maja swietny kontakt z dziadkami .Nie byloby to mozliwe bez znajomosci jezyka...

Gość gość
Gdzie mieszkasz miła Giulietto ?...Twoje imię Julia?

"ROR-tobie juz slownik nie pomoze -w jakim jezyku by on nie byl... Tu akurat nie jest on potrzebny...Obiektywnie!" x juz ci pisalam, ze twoja subiektywna opinia mnie nie interesuje;-) zasmiecasz temat ekscytujac sie moja osoba, as easy as it is x Opinia moze byc obiektywna,jak najbardziej.Kiedy jest bezstronna,kiedy przyjmuje ja wiekszosc ludzi.Subiektywna jest wtedy,kiedy brany jest tylko swoj wlasny i stronniczy punkt widzenia" x to jest offtopik, obiektywne to sa fakty - natomiast ich interpretacja czyli opinia jest zawzse subiektywna.

Gość gość
A,i tu-"offtopik" ROR-wstydu nie masz!

Gość gość
Nie żałuję, chociaż czasem trochę przykro mi, że nie mają w pobliżu dziadków, dalszej rodziny. Dzieci mówią po polsku, chodzą do polskiej szkoły w soboty, a oprócz tego uczą się kolejnego języka w szkole jako dodatkowego do angielskiego. Gdzies wcześniej czytałam wypowiedź mamy z USA... Akurat ten szacunek do flagi, symboli narodowych ma dla mnie pozytywne zabarwienie. Amerykanie są dumni ze swojego kraju, bez jakiegoś sztucznie pompowanego patriotyzmu. To coś naturalnego i powszechnie zauważalnego.

"A,i tu-"offtopik" ROR-wstydu nie masz!" x twoja opinia mnie nie interesuje - ale w ten sposob sam robisz offtopik + zasmiecasz watek (piszac o/do mnie), as easy as it is

Gość gość
ROR to raczej ty zasmiecasz wszystkie topiki, gdzie tutaj nie wejsc to sa twoje madrosci....

" [zgłoś do usunięcia] gość ROR to raczej ty zasmiecasz wszystkie topiki, gdzie tutaj nie wejsc to sa twoje madrosci...." x i kolejny wpis pt' nie mam nic do pwoiedzenia w topiku" ale sobie na ROR pomszcze;-)

Gość gość
ror masz dzieci czy cos do powiedzenia na temat? czy z nudów rozwalasz kolejny temat?

" [zgłoś do usunięcia] gość ror masz dzieci czy cos do powiedzenia na temat? czy z nudów rozwalasz kolejny temat?" x twoja opinia jest...twoja. Moim zdaniem ja nie rozwalam topikow - robia to ci ktorzy zamiast na temat pisz a co sadza o mojej skromnje osobie albo do mnie - tak jak wlasnie zrobilas/es to ty;/ ja jedynie ustosunkowywuje sie do tego rodzaju "wypowiedzi".

Gość gość
Tylko,ze ta twoja opinia jest subiektywna i ograniczona ,a te twoje ustosunkowanie jest niestrawne,jak to as easy ...na potege !!!

Gość gość
ROR ty jestes dokladnie jak moja szwagierka, ktora zawsze musi miec ostatnie zdanie I jak jej szwagier w leb nie przywali, to sie nie zamknie... tobie twoj Ahemd chyba juz dawno w leb nie przywalil, ze taka pyskata jestes...