Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriotyczna Polka

Żałujecie, że Wasze dzieci nie wychowują się w Polsce?

Polecane posty

"Tylko,ze ta twoja opinia jest subiektywna i ograniczona ,a te twoje ustosunkowanie jest niestrawne,jak to as easy ...na potege !!!" x tyle, ze ja wyglasazam opinie w temacie - nawet jelsi subiektywnie dla ciebie niestrawna, to jednak w temacie - a ty zasmiecasz ten tamat bo niemjaac nic do powiedzenia moisz tylko do/o mnie. as easy as it is;-) x ROR ty jestes dokladnie jak moja szwagierka, ktora zawsze musi miec ostatnie zdanie I jak jej szwagier w leb nie przywali, to sie nie zamknie..." x wspolczuje patologicznej rodziny;/ x tobie twoj Ahemd chyba juz dawno w leb nie przywalil, ze taka pyskata jestes... x widocznie zadnego ahmeda nie ma w poblizu, as easy as it is;-)

Gość gość
I ten post jest moze o dzieciach...?Bo taki jest temat.I ewentualnie ich wychowaniu...

" [zgłoś do usunięcia] gość I ten post jest moze o dzieciach...?Bo taki jest temat.I ewentualnie ich wychowaniu..." x nie napisalam ze wszystkie moje posty sa na temat - wypowiedam sie na temat, ale jak widze ze ludzie wola rozmawiac o mnie to zmuszona jestem do dostosowania sie, as easy as it is

Gość gość
Zmuszona jestes? A kto cie zmusza? Latwo toba manipulowac i tyle:) Szkoda by mi bylo mojego cennego czasu zeby odpowiadac na kazdy post o mnie.Widocznie lubisz jak sie o tobie pisze, as easy as it is;)

hhah:-) "Zmuszona jestes? A kto cie zmusza?" x ale sie podekscytowalas ;-) to byl zwrot grzecznosciowy wiec rozumiem ze mogl ci byc obcy;-) x Latwo toba manipulowac i tyle x ... aglupiemu radosc, co nie?;-) x Szkoda by mi bylo mojego cennego czasu zeby odpowiadac na kazdy post o mnie. x ale juz ci nie jest szkoda na pisanie postow do mnie?;-) ;-) ;-) widac moja osobe stawiasz wyzej ponad swoja - skoro do mnie masz czas pisac + ochote tak wykorzystwyac ten czsa, a gdyby watki dotyczyly ciebie to bys nie miala;-) z reszta nie zaskoczylas mnie - tym ze wolis zna tapecie maglowac moj temat/ a nie swoj ;-) x Widocznie lubisz jak sie o tobie pisze, as easy as it is x takie przyslowie: nauczyc gow.....a to chodzi i powtarza;-) akuracik pasuje;-) ale ciesze sie ze przyswajasz nowe powiedzonka, nie ukrywma ze taki tez jest cel;-) ty specjalistko od "nie-manipulowania':-) x Suczka Ror wam odpisuje x a moja psycho-fanka w natarciu;-) ;-) ;-) nie otwieram linkow i wam tez nie radze, zwlaszcza jak wysylaja je osoby z fiksacja na czyims punkcie - as easy as it is;-)

mnie by nie było szkoda. Sama nie czytałam polskich lektur i nie czuję się z tego powodu poszkodowana.

Gość gość
ja p*****le ! rozumiem że w PL bieda ale nie którzy dla odrobiny kasy gnali by kozę na Berlin !! społeczeństwo teraz sprzedajne się zrobiło ani odrobiny honoru ani dumy niczego tylko kasa kasa kasa ! jeszcze wam wszystkim bokiem wyjdzie to nastawienie zdacie sobie z tego rację na starość gdy stwierdzicie że dla kasy całe życie wam koło nosa przeleciało

Gość gość
Nie. Czemu?

Gość gość
odpowiedz sobie sam czemu -chociaz watpie,zebys byl (a) w stanie

Gość gość
ror kto ciebie czyta APORT !

Gość gość
Nikt nie czyta,a ror marzy o jednej tylko fance :-D

Gość gość
ona sama jest swoja psychofanka, tylko jej doktor tego nie powiedzial ;)

Gość gość
Żaden normalny rodzic nie zostanie w kraju tylko po to żeby poudawac patryjote :D a dzieci niech wychowują się w biedzie, ważne że polskie lektury maja w sxkole nie?

Gość gość
nie, nie zaluje. Moje dzieci nie maja nawet polskiego obywatelstwa wiec zadnego garbu zyciowego nie ciagna, na szczescie :D

Gość gość
A ja nawet nie mam dzieci. Jak bede miała to pewnie nie z Polakiem więc czego mam żałować? Większość zycia mieszkałam za granicami Polski.

Gość gość
ROR Znudzilas, mnie.Stalas sie przewidywalna. Wiecej kreatywnosci bo przestane czytac twoj belkot:D

Gość gość
To ktoś jeszcze czyta tego przyglupa?

Gość gość
22.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie, nie zaluje. Moje dzieci nie maja nawet polskiego obywatelstwa wiec zadnego garbu zyciowego nie ciagna, na szczescie Garbu moze i nie maja,ale matke ,ktorej inteligencja graniczy z debilizmem :O

Gość gość
a co ma inteligencja do obywatelstwa? Moje dzieci tez nie maja polskiego obywatelstwa, nie chcialam tego bo po co? Brak mi inteligencji bo nie chcialam polskiego obywatelstwa dla dzieci? :D:D:D:D

Gość gość
Brakiem inteligencji jest czytanie na opak nawet bardzo prostego tekstu.

Gość gość
A fakt,ze nie chcesz twojego obywatelstwa dla twoich dzieci ,to sobie oceniaj sama.Smieszny sam w sobie nie jest,ale jesli ciebie tak bawi...

Gość gość
no dziewczyny ja juz wyczytalam tu na forum, ze jestem chora na umysle, bo nie ochrzcilam swojego dziecka, ale to, ze nabywasz inteligencje w momencie, jak masz polskie obywatelstwo, no to juz prawie ci Polacy w Polsce to juz sie uswiecaja. Tylko wciaz od groma Polakow w Polsce wciaz nie wie co to znaczy "a imie jego 40 I 4" I wciaz sie zastanawiaja, co wieszcz (nota bene cpun, ktory lubil palic trawe) mial na mysli....

Gość gość
a tak na marginesie, cale swoje lyceum slyszalam od polonistow, ze to emigranci byli najwiekszymi patriotami :D Po latach historia odkryla, ze zaborcy mieli specjalny fundusz do korumpowania polskich wlodarzy w Polsce I tak to skutecznie zrobili, ze doszlo w koncu do zaborow. Czy czasem teraz historia sie nie powtarza?

Gość gość
liceum* mialo byc :D a i zmienia mi na y

Gość gość
Kazdy decyduje jak wychowuje swoje dzieci .Takze jakie beda mialy obywatelstwo,kiedy wybor taki istnieje,Natomiast przyznaje ze tego zdania wyzej,o ktore sie sprzeczacie,o tego,cytuje: "Moje dzieci nie maja nawet polskiego obywatelstwa wiec zadnego garbu zyciowego nie ciagna, na szczescie" -tez niezbyt pojmuje ,,,

Gość gość
to znaczy, że masz polski kurzy móżdżek

Gość gość
A ty wyzej to jestes idiota,ktory po polsku pisze,bo go nauczyli w polskiej szkole!

Gość gość
Kazdy decyduje jak wychowuje swoje dzieci .Takze jakie beda mialy obywatelstwo,kiedy wybor taki istnieje xxx Jakie beda mialy obywatelstwo to dorosle dziecko zdecyduje nie mamusia z garbem umyslowym wstydzaca sie garba polskosci.

Gość no fake smile today
Mam 20 lat i śmiesza mnie tacy ludzie jak wy :D ciągle narzekają, wielce skrzywdzeni przez Polskę. Dzieciom na siłę zabierają polskość. Mówię tez o dzieciach urodzonych w Polsce, a wychowanych za granicą. Znam przypadki kiedy po przekroczeniu granicy rodzice zaczynali mówić do dziecka np po angielsku, zabraniali polskiego. Psychole....