Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sapphirroo

Większość facetów woli przeciętne kobiety.

Polecane posty

Gość Sapphirroo

I nie mam na myśli tutaj ich wyglądu. Im bardziej kobieta jest uległa względem faceta, im mniej ma własnego zdania, tym lepiej. Najlepiej, żeby była typową kobietą gadającą non stop o ciuchach, kosmetykach i innych pierdołach i ograniczała się do spełniania męskich zachcianek. Jeśli kobieta jest ciekawa świata, ambitna, posiadająca własny światopogląd, ma konkretne zainteresowania, to jest przeważnie traktowana jako dobra znajoma, nikt poza tym. Mężczyźni boją się silnych i niezależnych osób płci przeciętnej.

Gość gość
faceci przede wszystkim wola kobiety usmiechniete , pelne zycia i pozytywnej energi , zadbane , kontaktowe , wyrozumiale i posiadajace najwazniejsza ceche empatie ktorej brakuje wielu kobieta! i nie wazne jest czy kobieta brzydka czy ladna my feministek i wyrobow dziewczyno podobnych nie potrzebujemy

Gość Sapphirroo
Jestem pełna życia, ciekawa świata, pozytywnie nastawiona do innych, ale też znam swoją wartość i nie dam sobie wejść na głowę. Nigdy nie ograniczałam swego życia tylko do faceta, bo życie jest zbyt fascynujące, by skupiać się jedynie na jednym punkcie. Nie oznacza to jednak, że w głębi duszy nie marzę o miłości. Niestety mam problem, żeby spotkać kogoś, kto ma podobne priorytety.

Gość gość
Nigdy nie ograniczałam swego życia tylko do faceta, bo życie jest zbyt fascynujące - Sama sobie odpowiedzialas :)

Gość Sapphirroo
A to kobieta nie może być silna i wrażliwa zarazem? Może trzeba kogoś poznać, żeby ocenić to, co czuje?

Gość gość
Autorko proponuję wyłączyć komputer i poznać choć raz realnego faceta bo widzę nic o nas nie wiesz!

Gość Sapphirroo
Kiedyś miałam faceta, ale co z tego, skoro okazało się, że jestem dla niego zbyt niezależna i szalona? Nie odpowiadał mu mój styl życia, to, że dużo podróżuję, że ciągle szukam nowych inspiracji. Najlepiej, żebym siedziała w domu i czekała, aż jaśnie książę się pojawi.

Gość gość0204
Niestety Sapphirroo ma sporo racji. Faceci nie lubią "mądrych" kobiet w związku. Jako kumpelki - owszem, jako partnerki - niekoniecznie. "faceci przede wszystkim wola kobiety usmiechniete , pelne zycia i pozytywnej energi , zadbane , kontaktowe , wyrozumiale i posiadajace najwazniejsza ceche empatie" - posiadam te wszystkie cechy i co? Lata mi zajęło znaleźć faceta, który to w 100% akceptuje (no, może zbyt intensywnie nie szukałam, bo miałam inne sprawy na głowie:)

Gość Sapphirroo
To są moje obserwacje, mam do nich prawo. Wy macie zaś prawo do swoich, więc stąd chętnie poznam wasze zdanie :)

Gość Sapphirroo
U mnie też szukanie kogoś nie jest priorytetem, nikomu się nie narzucam, żyję swoim życiem. Ale czasem tęskni się za bratnią duszą :)

Gość gość
A po co nam niezalezne kobiety zeby wiecznie sie wymadrzaly i wypominaly nam bledy jak sie nie podoba to droga wolna mozeciie sobie poszukac w innym kraju .

Gość gość0204
do zawsze szczery - z życia wzięte, niestety

Gość Sapphirroo
Ale kto tu mówi o wymądrzaniu? Gdyby mi ktoś coś wypominał, to bym od razu takiej osobie podziękowała. Chodzi mi po prostu o to, żeby każdy miał zdanie w związku i nawet jeśli nie jest ono identyczne z naszym, potrafił je uszanować.

Gość gość
facet z kobieta nigdy sie nie dogada ! ja tu widze inny powod faceci sa sklonni do kompromisow a kobiety niestety nie od cala prawda.

Gość Kubek z pieskiem hau hau
Ale to żadne bzdury, Mam znajomą, którą jest taką typową "otwartą na świat kobietą". Jej facet poznał ją jaką podróżniczkę, a teraz był niezadowolony gdy ona raz wyjechała bez niego i to nie do dżungli czy na pustynię tylko do innego miasta w Polsce odwiedzić koleżanki ze studiów. On wolałby tak jak ktoś napisał: żeby siedziała w domu i czekała na jaśnie księcia.

Gość gość0204
Każdy ma prawo do własnego zdania, więc może wstrzymajmy się od epitetów.

Gość gość
nie dziwie sie ze faceta juz argumentow brakuje i zucaja epitetami jak do was nic nie dociera i nazucacie nam wlasny punkt widzenia

Gość gość
facet chciał stabilizacji a ty ciągłego podróżowania on dojrzały a ty dziecko od cała prawda

Gość gość
zgadzam sie z przedmowca ogarnijcie sie kobiety

Argumentow na co, bezmozgi? "Wiekszosc" "wszyscy" "kazdy" - jakim debilem trzeba byc by swoje "glebokie" przemyslenia w ten sposob rozpoczynac?

Gość kobieta nieogarnieta
to antidotum dla ogarnietego faceta :)

Gość kobieta nieogarnieta
dzien dobry miszczu szczery do cholery :)

Gość popisopis
moje doswiadczenia są inne więc sie nie zgadzam z autorką wątku

Gość gość
mądra to nie to samo co przemądrzała