Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babeczkaaa01092

Szukam faceta: oto moje wymagania:

Polecane posty

Gość Babeczkaaa01092

- zaradny - dowc*pny - inteligentny - potafiący gotować bo ja nie umiem - wyrozumiały - PRZEDE WSZYTKIM zdecydowany, wiedzący czego od zycia chce... czy to naprawdę zbyt wiele dla wspólczesnych facetów??

Gość Babeczkaaa01092
*zdecydowany mi usługiwać, wiedzący czego od życia chcę

Gość Ile zarabiasz na m-c?
🖐️

Gość Babeczkaaa01092
to nie ja pisałam o 00:55... pytam poważnie, dziewczyny czy to za wiele dla faceta?? sa jeszcze tacy?

Gość hyr5yg4e5yt54e
nie oczekuj nic tylko faceci moga miec oczekiwania ze chca miec kucharke sprzataczke ktora ma dobra prace i duze cycki. kobieta czegos wymaga to wielkie oburzenie.

Gość gość
A ty jak krowa bdziesz

Gość Heniu
"- zaradny - dowc*pny - inteligentny - potafiący gotować bo ja nie umiem - wyrozumiały - PRZEDE WSZYTKIM zdecydowany, wiedzący czego od zycia chce" - spełniam te wymagania z nawiązką jak sądzę ale kim ty jesteś by w ogóle czegokolwiek wymagać? W 90% kobiety powinny się cieszyć, że w ogóle zaszczyciłem je spojrzeniem. Na 99% jesteś ponurakiem, głupolem, wodę przypalisz, wypominasz najdrobniejszą pierdołę 10 lat i nie wiesz czego chcesz. Zalatuje mi z daleka feministką z ciśnieniem na ślub :) Powodzenia w szukaniu, hehe :)

Gość Babeczkaaa01092
heniu - skoro spełniasz te wymagania to jestem w szoku... bo ja przez 32 lata życia nie spotkałam nikogo takiego. aha nie jestem feministka nie jestem desperatką, nie mam parcia na ślub ani na dzieci. ;)

Gość Ewuuuula
moja lista wymagań jest o wieeele bardziej złożona i restrykcyjna ale nie miałam problemu żeby wyłowić takich, które je spełniają a ostatecznie swojego wybranka. Tylko widzisz, szkopuł w tym, że wymagam też od siebie i wiem ile jestem warta i co mogę zaoferować mężczyznie

Gość gość
Powodzenia, przyda wam się 🖐️ :-)

Gość Wikuś23
up

Gość gość
Heniu ale Ty nie jesteś wyrozumiały