Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro trzeba myslec o sobie...

A ja powiedzialam w pracy, ze kolezanka jest na falszywym zwolnieniu

Polecane posty

Gość księzyc w pełni....
2013-06-15 18:07:44 [zgłoś do usunięcia] skoro trzeba myslec o sobie... Ona juz z nami nie pracuje, podobno miala nieprzyjemnosci z zusem i ten lekrz tez. Dyscyplinarke oczywiscie dostala. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a potem piszesz,ze masz swoja dzialalnosc:D twoja fantazja nie zna granic

nie chodzi o staly nick, ale o taki by cie odroznil od gosci. jednak wolisz zlewac sie w calosc z innymi to nie wymagaj by inni mysleli, ze wlasnie przyszlas i cos napisalas. Twoje wypowiedzi to wypowiedzi innych gosci na to wyglada. Ona juz z nami nie pracowala- tak powinnam napisac, ale pisalam z telefonu i dlatego tak wyszlo, gorzej mi sie pisze na dotyku niz klawiaturze.

Gość prawdziwy architekt
Co projektujesz?

moja firma zajmuje sie projektowaniem wnetrz domow i mieszkan.

wertuj;) powodzenia:)

tylko sie postaraj zwertowac jak najszybciej, bo jak zaraz pojde spac to odpowiem dopiero jutro:( a to przed lawa przysieglych kafeterianek bedzie oznaczalo, ze oszukuje:D

Czytam i czytam te wypowiedzi... pomyślałaś o tym dziecku, które miało się urodzić? Nie od dziś wiadomo, że z jedną pensją w Polsce trudno jest utrzymać dziecko... taki mu start zgotowałaś. Gratuluję.

a powiedz tak szczerze myslalabys bardziej o wlasnym dziecku czy cudzym? poswiecilabys czas z wlasnym dzieckiem na rzecz innego, obcego ci dziecka? Bo ja wolalam wybrac swoje i swoj czas z nim niz pracowac za kogos kto oszukuje.

Gość Norwegia Norwegia
spoko. poczekajcie jeszcze troche to zrobia wiek emerytalny od 90 lat, zeby przypadkiem nie zaplacic wam z ZUSu tych uczciwie wypracowanych emerytur :D

Gość Norwegia Norwegia
i tak naprawde szczerze zycze wszystkim aby ZUS tak martwil sie o Was, jak Wy o ZUS.

to wina pracodawcy, ze nie zalatwil zastepstwa. a kolezanka nie mogla isc od razu na l4 do konca ciazy - mnie lekarz tez przedluzal przy okazji kazdej wizyty. jakby to wygladalo, gdyby jej w np. 3 mscu wystawil zwolnienie do konca ciazy? przeciez od razu z automatu mialby zus na glowie. wredna jestes i tyle, jak juz pisalam, zycze, zeby zyczliwi donosili na ciebie w kazdej kwestii do urzedow i zebys miala dwa razy w tygodniu kontrole.

Gość oolol
no pewnie lepiej płacic cyganom i rumunom wszystko mieszkanie, dziciom ksiazki itp z naszej kasy anizeli polce w ciazy brawo za myslenie

Gość gość
Swinia jesteś autorko i nic więcej. Ja nawet jakbym tej kolezanki nie lubiła to bym nie posunela się do czegoś takiego. Tobie też powinien ktoś koło d**y zrobić!

Gość gość
Autorko dobrze zrobilas,i nie ty zgotowalas dziecku taki los tylko mamusia swoim oszustwem,niech ponosi konsekwencje swoich czynow

Gość oolol
cyganom i rumunom idz pomoz i niech ci sie wroci to zło

Gość gość
No sory ale kto tu swinstwo zrobil?!dziunia masz jakis spaczony obraz rzeczywistosci,laska olala wszystkich i poszla na zwolnienie sie lenic,jakby miala legalne l4 nic ZUS by jej nie zrobil. Kurcze w USA nawet sciaganie to zbrodnia i ktos zaraz donosi nauczycielowi bo takie postepowanie jest niesprawiedliwe dla pozostalych a u nas nigdy sie te przekrety nie skoncza,co za narod

Gość oolol
a nas jak okradaja na miliony to jest super... buduja apartamenty zusowskie tez super a tu za pare groszy doslownie by cie zjedli, wstyd polaczki wstyd!!!

Gość do gosc wyzej
autorko tusk cie w d*pe rznie,caly rzad,system i ani slowem o tym nie wspomnisz,ale wyzywasz sie na kolezance z pracy. jestes zwyklym scierwem i to doslownie. mam tylko nadzieje,ze dostaniesz w zyciu to samo co zrobilas tej dziewczynie. Ja bym nigdy czegos takiego nie zrobila,nigdy! Komucho zasrana

Gość gość
na takich jak ty mow sie konfident

Gość gość
autorko tusk cie w d*pe rznie,caly rzad,system i ani slowem o tym nie wspomnisz,ale wyzywasz sie na kolezance z pracy. No własnie! Nic dodać nic ująć!

bosz, to jest ciekawostka, naprawdę byscie siedziały po godzinach nie widując prawie własnego dziecka, żeby jeden leń mógł się wylegiwać na plaży? naprawdę???

Gość gość
ahahhaha durne prowo :D mie ma takiej mozliwosci udowodnienia czegos takiego, zwolnienie moze miec na depresje:D wlasnie rozmawialm z kuzynem lekarzem i sie zaczal smiac z tego prowo:D

Gość gość
Oczywiście że można udowodnić :P Na moją współlokatorke (jeszcze studiowałyśmy) ktoś nakablował, że ma zwolnienie a chodzi (mial zwolnienie leżące). Przyszła kontrola, a ona akurat była w kinie. Szybko kontrola ustaliła, że nie była u żadnego lekarza ani na żadnych badaniach. Dostała dyscyplinarke i chyba miała zwrot pieniędzy które otrzymywala z ZUSu. Ale to było dobrych pare lat temu i nie wiem jak jest teraz.

Gość gość
Nie była u lekarza??? To skąd miała ZUS ZLA???

Gość gość
gościu z 15:04 niezla ściema, to jak miala zwolnienie bez lekarza:D

Gość magnolia rozowa
to debilka z niej, bo jak sobie idzie do kina to potem sie zachodzi po zwolnienie,ale glupich nie sieją:D a wiem, bo sama robilam niezłe przekręty w ciązy:D

Gość gość
"autorko tusk cie w d*pe rznie,caly rzad,system i ani slowem o tym nie wspomnisz,ale wyzywasz sie na kolezance z pracy. jestes zwyklym scierwem i to doslownie. mam tylko nadzieje,ze dostaniesz w zyciu to samo co zrobilas tej dziewczynie. Ja bym nigdy czegos takiego nie zrobila,nigdy! Komucho zasrana"