Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywe :)

Jezus was kocha!!

Polecane posty

😘 Każdy wasz problem jest dla Niego ważny.

On jest drogą, i prawdą i życiem!

Gość ellaa.,
Ja tez cie kocham Jezu

up

Gość gość
A s********j prawatywe z tymi frazesami jo?

Jo, ale jak bede chciała :classic_cool: Jezus cię kocha 😘🌻

Gość Od Bartok
A jak Bog zalozy sie z Szatanem o twoja wiare, zamorduje ci bliskich, spali dom, dotknie cie tradem. Tez bedziesz tak cieszyc miche i twierdzic ze twoje problemy sa dla niego wazne?

Bóg nie zakłada się z szatanem mój drogi 😘 Nie po to wysłał na ziemie swego Syna.

Gość gość
i wybacza wam grzechy słowa jezusa do faustyny Niechaj się nie lęka do mnie zbliżyć dusza słaba, grzeszna, a choćby miała więcej grzechów niż piasku na ziemi, utonie wszystko w otchłani miłosierdzia mojego. Na ukaranie mam wieczność, a teraz przedłużam im czas miłosierdzia, ale biada im, jeżeli nie poznają czasu nawiedzenia mego. Kto ufa miłosierdziu mojemu, nie zginie, bo wszystkie sprawy jego moimi są, a nieprzyjaciele rozbiją się u stóp podnóżka mojego. Miłosierdzie masz okazywać zawsze i wszędzie bliźnim, nie możesz się od tego usunąć ani wymówić, ani uniewinnić. Podaję ci trzy sposoby czynienia miłosierdzia bliźnim: pierwszy - czyn, drugi - słowo, trzeci - modlitwa; w tych trzech stopniach zawiera się pełnia miłosierdzia i jest niezbitym dowodem miłości ku mnie.

Prawda, Jezus wybacza nam każdy grzech, nawet najcięższy grzech może nam odpuścić 😘

Gość Od Bartok
Niech wybacza, ale zadalem pytanie i odpowiedzialas za Boga zamiast za siebie. Jakos po przyjsciu Jezusa na TYM swiecie absolutnie nic sie nie zmienilo.

Gość gość
pierd... jak byś się naćpał czegoś Jaki Bóg, jaki syn boży? jakie wybaczy? Dzieci z głodu umierają i ciekawe czyje grzechy odkupują... Co za bzdety.

Gość gość
a w ogóle jaki grzech

Gość gość
Od Bartok a ty bys sie za założył ciekawe czyje grzechy odkupują.. rodziców za to ze wierzą w magie horoskopy w ten sposób odaja sie szatanowi

Ja sie nie bede klocic i zaglebiac w te dysputy - Odsyłam do lektury Biblii, ona wam wytłumaczy wszystko najlepiej :)

Gość gość
"Albowiem jeden jest Bóg, jeden też pośrednik między Bogiem a ludźmi, człowiek, Chrystus Jezus, który wydał siebie samego na okup za wszystkich jako świadectwo we właściwym czasie." CZYTAJCIE BIBLIĘ!!!

Gość gość
a w czym on pośredniczy co od nie go kupimy a co sprzedamy bo jezeli posrednik to handlasz