Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsca intymne po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 4 tygodnie po porodzie i mam bardzo rozciągnięte wargi, wszystko jakby "wisi", czy to się zmieni czy już zawsze będę tam obwisła?? Ile czasu potrzeba żeby wyglądać mniej więcej tak jak przed ciążą bo tak samo podobno nie zawsze jest możliwe? Proszę o pomoc :(

Gość gość
i dlatego kobiety robią cc bo potem to jakieś rozklapiuchy

Gość Tasiorek......
mi bardzo szybko "te miejsca" doszły po porodzie do normy

Gość gość
Czyli skoro po miesiącu dalej nie jest dobrze mogę się spodziewać że już nie będzie lepiej?

ja stety i niestety mialam cc wiec u mnie bez zmian ;) ale za to padlo troche na cycki :D cos za cos :)

Gość gość
No raczej nie. A mocno cię nacięli? Mnie tak, i niestety po porodzie już tak ładnie nie wyglądam.

Gość gość
ja jestem 5 m-cy po drugim porodzie i dopiero teraz widze że wraca stan sprzed porodu, chociaż mam taką kulę jakby u wejścia i lekarz na kontroli powiedział że to tylna ściana pochwy się obniżyła (jak coś podźwigam więcej to ją mam większą). Po pierwszym porodzie jej nie miałam. A Ty dopiero miesiąc po- to za szybko by wrócić do stanu sprzed porodu. Minimum 6-8 tyg. a nawet i więcej.

Gość gość
Dziecko miałam duże, ja jestem raczej mała ale nie miałam dużego nacięcia. Właśnie nie wiem czy nie mam tego samego problemu, bo jak chodzę, czuję jak mi coś u wyjścia z pochwy jakby wystaje, mam nadzieję że to tylko przejściowe... Mammusia cycki też mi obwisły jedynie z czego się cieszę, że brzuch juz mam ładny :)

Gość gość
Dziecko miałam duże, ja jestem raczej mała ale nie miałam dużego nacięcia. Właśnie nie wiem czy nie mam tego samego problemu, bo jak chodzę, czuję jak mi coś u wyjścia z pochwy jakby wystaje, mam nadzieję że to tylko przejściowe... Mammusia cycki też mi obwisły jedynie z czego się cieszę, że brzuch juz mam ładny :)

Gość gość
Jestem pol roku po porodzie i tez mi sie pochwa obnizyla i mam podobnie jakby mala kulka u wejscia,nie wyglada to yragicznie oby tylko sie nie powiekszalo,zaluje ze nie mialam cc

Gość gość
jak wygląda taka obniżona pochwa? czy to przeszkadza w stosunku? jestem przed porodem, przeraziłyście mnie.

Gość gość
Dokładnie czujesz jakąś różnicę jak się kochacie?

Gość wsdsa
ja jestem 11 tyg. po porodzie i wszystko na dole wygląda jak przed porodem :)i żadnej różnicy jeśli chodzi o sex nie zauważyłam..

Gość u mnie znów na odwrót wargi
jakby sie zmniejszyły sa jakby bardziej schowane. Kulka przy wejściu do pochwy widoczna :( jestem 7 tygodni po porodzie ale spokojnie czekam bo to jest mega krótko. u Ciebie dopiero 4 wiec spokojnie.

Gość gość
Ja rodziłam dwa razy a wszystko mam jak przed porodami wizualnie ;-) nawet lekarz ostatnio po kontroli powiedział, że nie widać, że po porodach jestem. Wiem, że różnie to u dziewczyn wygląda, ale też każdy organizm inaczej się regeneruje, więc daj sobie czas.

Gość gość
że co? rodziłam 3 razy i wargi się nie zmieniły nic a nic

Gość gość
rodzilam ponad dwa lata temu lekarz zszyl i super ciasniutko teraz bedzie cc wiec luzna c**a mi nie grozi

Gość gość
Mi lekko pochwa wychodzi,odczuwam bol przy pierwszym wejsciu czlonka potem jest juz normalnie,ale moze byc tez od zbyt "ciasnego" zszycia