Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esversa

ból podczas seksu po porodzie

Polecane posty

Gość esversa

Witam kochane mamy. Mam pytanie związane z seksem po porodzie.. Otóż jestem 8 tygodni po i wczoraj pierwszy raz doszło do zbliżenia z mężem czy to normalne, ze seks po porodzie boli i leci trochę krwi? I jak długo będę odczowala ból podczas stosunku?

Gość gość
Ja z mężem kochałam się 3 tygodnie po porodzie i też trochę bolało..w sumie od tego momentu zaczęliśmy regularnie współżyć.Co prawda nie było krwi,ale już jestem 10tygodni od porodu,a dalej mnie na początku trochę boli. Ja byłąm nacinana i chyba ciągnie mnie blizna.Ciebie ścieli?

Gość gość
a na wizycie kontrolnej poporodowej już byłaś?Może jeszcze wszystko sie dobrze nie zagoiło i stad ta krew i ból? My pierwszy raz kochaliśmy się 5tyg po porodzie.Lekarz powiedziała ze wszystko jest ok a wiec kozystaliśmy i naszczescie nic nie bolało. A moze mialas nacinane krocze i blizna moze jeszcze bolec-ja naszczescie nie mialam i nie popekałam to i szybko doszlam do siebie.

Gość gość
a na wizycie kontrolnej poporodowej już byłaś?Może jeszcze wszystko sie dobrze nie zagoiło i stad ta krew i ból? My pierwszy raz kochaliśmy się 5tyg po porodzie.Lekarz powiedziała ze wszystko jest ok a wiec kozystaliśmy i naszczescie nic nie bolało. A moze mialas nacinane krocze i blizna moze jeszcze bolec-ja naszczescie nie mialam i nie popekałam to i szybko doszlam do siebie.

Gość gość
a ja jestem 3 miesiące po porodzie, byłam nacinana. dalej odczuwam ból podczas stosunku. czasem boli mnie też jak sie podniece, jeszcze zanim dojdzie do stosunku.

Gość esversa
Właśnie nie byłam nacina a tylko lekko peklam... Na wizycie kontrolnej byłam i lekarz mówił, że wszystko w porzatku nawet tabletki antykoncepcyjne mi przepisał.

Gość mama2310
my 3 tygodnie po porodzie,nie bolalo nic,jednak czulam maly dyskomfort.