Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już pewne, ze się nie udało? Spadek temperatury...

Polecane posty

Gość gość

jestem tydzien przed terminem miesiaczki. od owulacji (ból owulacyjny) mierze rano temperature pod pachą. Mialam codziennie 36.8- 37.00. dzisiaj natomiast 36.5, czyli spadła. To znaczy jest juz pewne, ze nie jestem w ciąży, tak?

Gość gość
czy ktos pomoze?

no tak w sumie to pewne, chyba, ze jutro podskoczy, to moze znaczyc, ze bylo zagniezdzenie. Bo nieraz temp. spada w dniu zagniezdenia, a na drugi dzien znow skacze

Gość gość
hmmm, dzisiaj dla odmiany 37.1. Ale moze to od stanu zapalnego. od 1,5 tygodnia męcze się z okropnym kaszlem

Gość gość
temperatury nie mierzy się pod pachę to po pierwsze tylko w jamach ciała co dzien rano przed wstaniem z łozka o tej samej porze

Gość gość
taki spadek temperatury może oznaczać zagnieżdżenie się zarodka, mierz temperature jeszcze kilka dni, teoretycznie spada na dzień przed @, więc bądź dobrej myśli.

Gość gość
dokladnie - temp nie mierzy sie pod pacha tylko w pochwie albo odbycie albo pod jezykiem no i druga wazna rzecz robi sie to zanim wstanie z lozka wtedy da prawdziwy wynik moja temp mierzona w pupie jak bylam w ciazy nie spadla, caly czas trzymala sie w okolicy 37-37,2

Gość hania_lop
tem mierzy się w pochwie, ja pod pachą na początku ciąży miałam zawsze ok 36,8 czasem nawet 36,6 a w pochwie zawsze powyżej 37....

Gość hania_lop
tem mierzy się w pochwie, ja pod pachą na początku ciąży miałam zawsze ok 36,8 czasem nawet 36,6 a w pochwie zawsze powyżej 37....

Gość gość
hmmm w pochwie nie mierzyłam. Jeżeli jutro rano tak nagle zmierzę, to na pewno nie będzie miarodajne, prawda?