Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwerty

tesciowa nie chce mi pomagac przy dziecku ;/

Polecane posty

Gość aqwerty

moje dziecko ma juz 3 tygodnie a tesciowa ani razu nawet nie zaproponowala pomocy nic ani slowa dodam ze mieszkamy razem w jednym mieszkaniu my w jednym pokoju a oni w drugim lozeczko jest w naszym pokoju ale czy to znaczy ze ona ma to dziecko ignorowac? czuje sie beznadziejnie i jestem zla mam ochote jej wygarnac wszystko

Gość gość
A co niby wg ciebie ma robić? To twoje dziecko/

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Tak tak a jak zacznie pomagać to się okaże ze wszystko robi nie tak i się wtrąca..

Gość aqwerty
no nie wiem ale moglaby sie troche zainteresowac zpytac sie czy cos mi nie pomoc tym bardziej ze moj maz pracuje za granica i go nie ma... a ona tylko przychodzi popatrzyc sie na niego i wychodzi tylko mowi ze jesli sliczny ;/

Gość gość
aha a sam fakt że możecie u nich mieszkać to żadna pomoc??? nie rozumiem takich ludzi jak ty, to twoje życie i twoje dziecko. A tesciowa zachowuje się bardzo odpowiednio wedlug mnie, po prostu sie nie wtrąca, jak ją poprosisz o pomoc to może ci pomoże :)

Gość aqwerty
nie chodzi mi o to ze ma sie wtracac ale moglaby sie chociaz zapytac czy mi nie pomoc z czyms? sama musze wszystko robic i juz mnie to wkurza

Gość Icy Moon
Zapytaj dlaczego, moze nie chce sie wtracac, a moze sama zachowujesz sie malo przyjemnie i woli Ci nie wchodzic w droge. Albo powiedz jej ze chcialabys zeby pomogla bo mialabys okazje sie czegos nauczyc. Ludzie nie czytaja w myslach

Gość aqwerty
jasne jaka to jest niby pomoc jak musimy placic za wszystkie oplaty itp? to jest pomoc? zreszta nie o tym mial byc temat - wedlug mnie nie zachowuje sie odpowiednio i jest mi przykro z tego powodu

Gość aqwerty
jak przyszlam ze szpitala z dzieckiem to sie pytalam czy pomoze mi wykapac malego bo sie balam sama to powiedziala ze chetnie a potem juz nic siedziala w swoim pokoju ja w lazience wyciagnelam wanienke i zdazylam sama go wykapac prawie sie poplakalam przy tym

Gość aqwerty
tak jak napisalam pytalam ja czy mi pomoze go wykapac i widzicie jak sie to skonczylo potem juz mi bylo glupio sie narzucac skoro widocznie nie miala ochoty

Gość gość
powtarzam - jesteś głupią c**ą. Poproś o pomoc i tyle.

Gość "."Ja tez
Ja piernicze, zrobilas sobie dzieciaka, to sie nim zajmuj ! Jak ja niecierpie i nie rozumiem takich roszczeniowych damulek, nad ktorymi trzeba lata, bo dziunia dokonala cudownego czynu-urodzila dziecko. Dziecko ma dopiero 3 tygodnie a Ty juz kwekasz, ze nie masz sily? I moze pogon mezusia, by wracal, znalazl prace na miejscu i uczestniczyl w zyciu dziecka ! Ale Ty pewnie z tych, co katem u tesciow mieszkaja, bo nie maja co do gara wlozyc.

Gość gość
ile ty masz at dziecko 16??? jesteś matką i to twój zasrany obowiązek zajmować się dzieckiem 24/h ciesz się że masz dach nad głową jeszcze pretensje ma do całego świata, a dziecko ma DOPIERO 3 tyg.

Gość gość
No sorry - ale mamy wierzyć ci na słowo? chętnie poznamy wersje teściowej - poproś ją do klawiatury.

Gość aqwerty
ja nie jestem zadna damulka po prostu chcialabym troche zainteresowania moja osoba a nie takie traktowanie jak obcego czlowieka tescie sie zamkna w swoim pokoju i maja mnie gdzies siedze sama caly czas

Gość gość
TO MOŻE IDŹ DO SWOICH RODZICÓW!!!!

Gość aqwerty
mysle ze to nie ma znaczenia ile mam lat ale na pewno nie 16... a co do meza to nie ma takiej szansy zeby wrocil za granicy bo tam zarabia tyle ze nam starcza na zycie a tutaj pracy nie znajdzie

Gość "."Ja tez
Zagubiona lalenko, a kto bral z toba slub i kto zrobil ci dziecko? bo nie sadze ze tesciowa :P Pretensje mozesz miec tylko do siebie albo do swojej drugiej, nieobecnej polowki !

Gość aqwerty
uwierzcie mi zebym chetnie poszla ale nie ma tam miejsca

Gość "."Ja tez
Praca dla feceta zawsze sie znajdzie, no chyba ze koles ma 2 lewe rece. Nawet teraz w budowlance multum ofert.

Gość gość
"po prostu chcialabym troche zainteresowania moja osoba" ojojoj księżniczko... wysypałaś sie. szuraj do rodziców, na pewno przyjmą ciebie i dziecko z otwartymi ramionami, he he he

Gość "."Ja tez
No tak, niunia urodzila bobaska, ale nikt nie ubostwia jej i dzieciatka, nikt nie chce biednej niuni pomagac. Za meza sie lepiej wez, bo na tej obczyznie jeszcze pojdzie w tan z inna.

Gość Icy Moon
To czemu jej nie zawolalas do tej lazienki? Nie rozumiem. Albo nie weszlas do jej pokoju i nie zapytalas jak czlowiek "to co, pomoze mi mama bo ide kapac"

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwee
A moze tesciowa czuje, co sie swieci, ze damajak dostanie palec, to reke urwie :P Nie dosc ze przyjela synowa na swoje male mieszkanie, to jeszcze ma pomagac? To jest rodzinka cacy-lala u tesciowej kwiczy, bo oczekuje pomocy i zainteresowania a jej luby (ktory powinien jej to zainteresowanie i pomoc dac) z********a zagranica, bo nie ma kasy na zycie. Tylko moja panno-luby w tym momencie jest na wygranej pozycji-ma luz, tylko praca, nie wraca do niezadowolonej zony i wrzeszczacego dziecka-zyc nie umierac po prostu ! Poczekaj jeszcze troche, a dziunie sobie przygr***a tam na miejscu, nawet pewnie sie o tym nie dowiesz.

Gość gość
Ciesz się że teściowa się nie wtrąca i nie narzuca się że swoimi dobrymi radami. Nie wypytuje o wszystko, nie komentuje i nie krytykuje tego jak zajmujesz się dzieckiem

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwee
zreszta ojcu, zagranica tez balezy sie wolne z okazji narodzin dziecka. Dziwne, ze Twoj maz nie przyjechal.

Gość gość
mi nigdy nikt nie pomógł, sama wychowałam dwójkę z mężem (ale on wracał do domu, gdy dzieci spały) szłam z nimi wszędzie, byłam z nimi ciągle, bez przerwy, bywały momenty, że w łeb dostawałam, np. podczas choroby dzieci, czy mojej..przeżyłam:) dzieciaki mam już duże i doceniają to co dla nich robiłam i to co zrobili dla nich dziadkowie, czyli nic:D

Gość gość
hej:) słuchaj to moze popros np.siostre,mame czy kuzynke niech codziennie ktos na godzinke wpadnie do ciebie pomoc:)

Gość niechłopleczkobita
Przecież jesteś obca i zawsze nią będziesz, zrozum to, chociażby i z 5 dzieciorów miała z jej synkiem. Teściowa przygarnęła do siebie gołą dziewuchę (majątku pewnie nie masz żadnego i jesteś nikim),pewnie jeszcze gotuje i robi zakupy. Powinnaś być wdzięczna, że możesz gdzieś wyjść, a dzieciak ma opiekę, masz gdzie mieszkać. Myślisz, że ta kobieta pragnęła takiego życia dla swojego syna? Żeby zapieprzał gdzieś za granicą u obcych i wiązał się z byle kim?