Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaByy

Staramy się o dziecko, kto ze mną? :)

Polecane posty

Ja niestety też nie mam (rzadko co) , ale nie mówię mojemu Puzzlowi bo szkoda mi Go :( Ale ogólnie bardzo Go kocham i jak się kochamy to jest mi dobrze (wiadomo) ale orgazmu nie ma..

Gość annnnnna/////
dziewczyny ja właśnie zauważyłam bardzo skąpe plamienie.Podejrzewam ze jutro okres sie rozkręci

aniu zrob test to rozwieje wszystkie twoje watpliwosci a wyjdzie na pewno skoro jesteś po terminie @. A plamienie wcale nie musi rozkręcic okresu... ***** ja zawsze robie test i wtedy pozbywam sie złudzen a tak to bym mysłala a moze jest taka może tak , a zrobisz jak uważasz :) tez znamy te rozczarowania - jestesmy z Toba pamietaj o tym ;) ********* co do orgazmow ja tez chyba miałam kilka razy w zyciu :) miewam go bardzo rzadko...i tez zastanawiam sie czy to moze przyczyna niepowodzen.... ****** ból jajnikow towarzyszy mi w kazdym cyklu przed okresem w czasie przytulanka...a nie mam zadnych torbieli.... ***** my jestesmy razem 7 lat, moj kochany jest straszy o rok ;)

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
Aniu tot ak jak ja:( trudno! następnym razem może się uda:)

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
myślałam że tylko ja tak nei doświadczam orgazmów u kobiet to podobno zupełnie inaczej niż u facetów, kobiety muszą się tego nauczyć często to przychodzi z wiekiem

tak jak pisała KIKA mi tez jest dobrze ale nie konczy sie to orgazmem ;)

dziewczyny mam tez do was pytanie...troche sie wstydze go zadac, ale trudno... czy wam po stosunku tez wszystko od razu "wypływa" (nasienie) ?

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
Cytrus mi tez dobrze:) co do Twojego pyt. to nie uważam , że jest ono jakieś wstydliwe, dla mnie normalne:) jak leże to nie wypływa ale jak potem ide do toalety to z siku wylatuje:D tak czy siak zawsze z moim M po przytulaniu uzywamy chusteczek nawilzających dla dzieci

ja zawsze chusteczkami "zatykam" i leze tak, czasami dam nogi do gory i tak leze :D hehee

U Nas jest tak,że ja mam orgazm jak jestem na górze prawie za każdym razem i często zdarza się Nam też dochodzić razem,ale niestety w innych pozycjach rzadko...ale to nie ważne nie mówie mu o tym,żeby nie czuł się źle...Kochamy się i to jest najważniejsze. x cytrus22 co do spermy mojego partnera to też wypływa.Używamy chusteczek,ale później kąpiel. :)

dziewczyny ja się poddaje.nie będę już się 'starać' co ma być to będzie,już nie mam sił (wiem,że niektóre z Was starają się długo i naprawdę Was podziwiam),ale co chwile się dowiaduje,że jakaś koleżanka jest w ciąży,a dzisiejszy dzień to już w ogóle. x Najgorsze jak mówią 'Wy też zróbcie sobie taką kruszynke' x oczywiście ciesze się z ich szczęścia,ale obydwie zaszły bardzo szybko.... jedna w 2 cyklu,a druga w 3... x musze się wybrać na te badania i może wtedy będę wiedziała czy jest się czym martwić,chociaż mam nadzieje,że nie.... x nie che już myśleć,że jednak może się udało,bo i tak się nie udaje....może jak już przestane o tym myśleć to się uda.... x popłakałam się dzisiaj jak o tym wszystkim pomyślałam.Czasami czuje jakby on był zawiedziony... przeważnie mówi z uśmiechem na twarzy od tych 5 miesięcy 'kochanie okres Ci się spoźnia'. - wiem,że może to być śmieszne,ale w jakiś sposób mnie to boli..... x nie mogę spać,więc chciałam napisać co czuje.... x mój też od paru dni jest jakiś dziwny....nie wiem już sama :( :( :( x przepraszam,że może tak chaotycznie napisałam... x podrawiam dziewczyny.ciesze się,że mogę się wygadać :* x anna mam nadzieje,że małpa nie przyjdzie!!!!trzymam kciuki kochanaa!!!

Gość skoda fabia
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Można tu również prowadzić kalendarz ciąży. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Hej kobietki, Trafiłam na Wasz topik przypadkowo, poczytałam o czym piszecie i postanowiłam się wypowiedzieć. Ja staram się o dziecko już 3,5 roku. Przez ten czas przeszłam wiele, wszystkie badania, zabieg wycięcia polipa endometrialnego. Nakręcałam się, jak dostałam @ to wyłam jak bóbr, zaczynały się stany depresyjne, normalnie koszmar. czasami mówiłam tak jak KIKA, że już nie chcę, odpuszczam, ale nie umiałam, po kilku dniach zbierałam się do kupy i zaczynałam kolejny cykl. Teraz czuję się z tym wszystkim już lepiej. Zrozumiałam, że po owulacji już nic nie mogę zrobić, muszę uzbroić się w cierpliwość, a co ma być to będzie. (Dorosłam do tego :D) Ale nie o tym chciałam pisać ;) Coś w trzymaniu nóg do góry musi być. Wczoraj miałam inseminację. Cały zabieg przeprowadzany jest na fotelu ginekologicznym w pozycji leżącej, gdzie głowa jest niżej niż tyłek, a giry uniesione do góry :D. Mało tego, po zaaplikowaniu spermy miałam tak leżeć 20-30 min, nie podnosząc głowy. Mąż też miał swoje zadanie - przez ten czas miał mnie pieścić i całować od pasa w górę, mówić mi czułe słówka, żeby mnie "podniecić". Podsumowując, lepiej nie zrywać się od razu "po" z łóżka, poleżeć z nogami do góry kilkanaście minut, żeby materiał genetyczny rozlał się w środku i zadbać o to, żeby partner zapewnił nam odpowiednią podnietę i nie musi to być orgazm. Mam nadzieję, że Wam to pomoże i przyczyni się do Waszych ciąż. Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia.

Witajcie :) KIKA - Kochana nie martw się. Ja wiem że moje słowa wcale Ci nie pomogą, ale musisz dać rade. Wiem ze jest ciężko, ze są chwile zwątpienia ale nie można się poddawać :) . griszankaanka- Witaj ! Ciesze się że podzieliłaś się z nami swoimi doświadczeniami ! 3,5 roku to bardzo dozo, ciesze się ze jest już lepiej i ze walczysz nadal :) . . Ja powiedziałam sobie, że będę kochać się z Puzzlem ale nie będę myśleć już o poczęciu dziecka, bo w głowie robi się blokada i organizm płata nam figle.

Gość annnnnna/////
Dziewczyny okresu nie ma. Wczorajsze plamienie to była jedna smuga różowego śluzu i koniec. Chciałam zrobic ten test, ale wstałam rano ledwo przytomna i jeszcze na śpiąco poszłam i sie wysikałam. A na teście jest napisane ze powinno sie robic z pierwszego moczu. Postanowiłam zapisac sie do ginekologa na następny tydzien. Zadzwonie dzisiaj i sie umówie na wizyte, a jakbym dostała okres to wizyte odwołam. Strasznie mnie to plamienie martwi. Normalnie cała sie trzese ze strachu. Ostatnio moja ciocia miała zabieg bo miała mięśniaki w macicy i tez miała jakies krwawienia, tylko u niej trwały 2 bez przerwy

cześć staraczki:) jak na razie to dziś wkładka czysta! ale nie zapeszam;) Mój m jest w pracy za granicą, wczoraj pisałam z nim na gg i wyszło małe nieporozumienie zadzwoniłam więc do neigo i napadlam na neigo aż mi się na płacz zebrało, rozłączył się na gg też napisał ze wylacza gg ale zanim to zrobil wyjasnil o co mu chodzilo a ja zle zrozumialam ale zanim zdazylam cos napisac to sie rozlaczyl no to żeby jakoś odreagować zabrałam się za polerowanie paznokci:D i za pare minut wlazl na gg i przeprosil, potem rozmowa przez tel i juz git;) paznokciom wyszlo to na dobre:) jestem mega glodna, biore sie za sniadanie:)

Ja byłam właśnie w sklepie :) kupiłam farbę (brązowa na odrosty i ombre) zaraz będę robić :)

Gość gość
griszankaanka a w jakim wieku jesteś?:) Babyy oo ombree to pewnie masz dlugie wlosy?:)

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
to wyżej to ja:)

nie mam szczerze długich wlosow :) Mam gdzies troszke za ramiona :) hehe ale mialam juz ombre (spodobalo mi sie) no i postanowilam ze zrobie sobie jeszcze raz bo jak mam odrosty to trzeba najpierw braz dac na odrosty a potem ombre i tak tez zrobilam :D

Gość annnnnna/////
dziewczyny zapisałam sie do ginekologa na wtorek. Wczesniej nie było opcji.Oczywiście wizyta prywatna. W weekend zrobie test

Ania super:) u mnie ejdnak wkładka z brązowawymi sróżkami:/ Baby ja mam nieco krótsze od Ciebie ostatnio pofarbowałam sobie na gorzką czekoladę z tofi i wyszedł taki ciemnisty braz, - podoba mi sie

ƸӜƷ...ƸӜƷ- Najważniejsze żeby się podobał i żebyś się dobrze w nim czuła :) . . Aniu ciesze się, że zapisałaś się do lekarza. Ciekawe co to za plamienie i skąd się wzięło.. Daj później znać co się okazało. . . A tak ogólnie co tam Kobietki? U mnie wczoraj słonko, że chodzić ciężko było a dziś pochmurnie i tylko 23 stopnie.

Gość annnnnna/////
Dziewczyny u mnie jest tak gorąco ze niedowytrzymania normalnie. ----- Ja ostatnio walnęłam sobie na włosy habanową czerń. Bardzo mi sie podobało

To teraz Aniu zamieniłyśmy się pogodą :D wczoraj u Ciebie pochmurno a dziś u mnie :) . . bardzo pragnę dziecka- nigdy nie miałam styczności z takim przypadkiem wiec niestety nie pomogę za dużo :(

Gość annnnnna/////
Dziewczyny brzuch mnie boli jakbym miała za moment dostac okres. Wzięłam nospe

Mam nadzieje ze nie dostaniesz jednak okresu ze to tylko objawy ciążowe.