Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś umie zinterpretować ten sen??

Polecane posty

Gość gość

Miałam kilka snów; 1.modliłam się do diabła który mowił mi o przyszłości ale za nic w swiecie nie pamiętam o czym gadałam, wiem tylko że byłam swiadoma opetania i chciałam zrezygnowac a z drugiej strony pokusa byla zbyt silna. 2.zobaczyłam mojego byłego i jego obecną i coś do niej mówiłam na jego temat, bylismy chyba w jakims pociagu, wiem ze czulam sie zle ale nie wiem z jakiego powodu (czy dlatego ze mowilam jej cos o czym juz nie pamietam czy sama ich obecnosc to spowodowała) 3.flirtowałam z jakąś blondynką jako chłopak, ona byla z innym w pokoju i widzialam ich chociaż oni mnie nie, później widziałam jak szła na jakies zrujnowane boisko i jak wróciła to była trochę załamana. chwile pozniej w tv mowili ze Justin Bieber nie zyje i byla data 28.06.2013 To byla jakas katastrofa lotnicza albo wypadek samochodowy. Jakies jego slajdy ze zdjec jak to zawsze w tv robia itp. Co moga oznaczac te sny , zwlaszcza 1 i 2 ?

Gość gość
sprostowanie - w 3 snie pisałam z nią smsy i ona nie wiedziała ze jestem dziewczyną

Gość gość
uu fajnie bieber się zabije :)

Gość gość
ja go nawet lubię :):) ale najbardziej niepokoja mnie 2 pierwsze sny