Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona29

Maz wykupil nam wakacje bez mojej wiedzy

Polecane posty

Gość gość
życie jest niesprawiedliwe człowiek to by chciał na mazury pojechać chociaż ,a tej z dobrobytu się w d***e przewraca i za granice nie chce jechać...

Gość tasia600
no i dobrze ,ze corka nie jedzie po co dziecko meczyc.Taka zmiana klimatu dla doroslego jest nie latwa a tu dziecko.Super ,ze tylko we dwoje tak najlepiej.My tez jak w tropiki sie wybieramy to tylko we dwoje a dziecko zostaje z babcia.

Gość wkurzona zona29
my akurat spedzamy czesc urlopu bez corki, wiec za to sie nie mialam co gniewac:) moze faktycznie troche za agresywnie zareagowalam, ale zrozumcie, ze dla mnie to nie sa wakacje jak musze lezec i sie opalac albo co gorsza siedziec w hotelu, bo tam jest pora deszczowa.

Gość gość
najlepiej jakbyś nigdzie nie pojechała.... nie zasługujesz na to niewdzięcznico

Gość tasia600
Po cholere zazdroscic.Jak juz musicie to juz zazdroscie milionerom i szejkom a nie normalnym ludzia.Ja mam znajomego co jest bardzo bardzo bogaty i dla niego takie wczasy to pikus.Jakos jak mi opowiadal ,ze byl na Mauritius cala rodzinka i wydali 100.000zl nie przeszkadzalo mi to :) Kazdy z nas ma swoj los sa ludzie bogatsi i biedniejsi i trzeba sie cieszyc z tego co ma a nie patrzec na innych(bo nie daj Boze maja lepiej)

Gość tasia600
ludziom*

Gość gość
Po cholere zazdroscic.Jak juz musicie to juz zazdroscie milionerom i szejkom a nie normalnym ludzia. -dobre :) normalnym ludzia! heheh zaraz pękne ! Jak chcesz coś napisać mądrego to pomyśl!

Gość tasia600
no ty nic madrego nie napisalas :)

Gość gość
ludza słuchaj popraw pisownie

Gość drew gghgff
k***a noz sie otwiera w kieszeni jak czyta takie cos.... bieda , bezrobocie ,a ta jeszcze wybrzydza

Gość tasia600
kuzwa czytac nie umiesz????Dawno poprawione.

Gość wkurzona zona29
ja tam uwazam, ze zadni z nas bogacze, na te wakacje pracujemy caly rok. Wspolczuje bezrobotnym i tym co malo zarabiaja, ale nie bede z tego powodu zyc na takim poziomie jek oni:O

Gość .wredna jędza
Wiesz co? Czytam i widzę tylko "ja, ja, ja". Ja nie lubię, ja lubię, ja chciałam, ja nie chcę, ja zwiedzam, ja nie leżę. A może Twój mąż po całym roku zapierdzielania chce właśnie walnąć się i jedyne, po co ruszać tyłek, to po drinka? Fakt, nie przemyślał sprawy, pospieszył się z niespodzianką. Mógł przedyskutować, zaproponować. Ale może wiedział, że usłyszy "JA nie lubię leżeć, JA nie chcę tam jechać, JA chcę zwiedzać, JA jestem typem podróżnika" i zwyczajnie postanowił zrobić raz po swojemu?

Gość gość
dzieci tez uczysz takich słów - kuzwa?

Bierz rozwód :D W d****h się poprzewracało,ot co ! Gdyby mąż mi zrobił taką niespodziankę to bym się ucieszyła.Nie ważne czy zagranicą czy Polska,miasto czy wieś....grunt że to byłaby dla mnie niespodzianka oraz że czas spędzony razem.

Gość wkurzona zona29
i jesli mowa o pieniadzach to wlasnie uwazam,ze wydac ponad 7 tysiecy na wakacje jakie mi sie nie podobaja to jest marnotrastwo, wiec prosze juz dac spokoj z tym niby wybrzydzaniem, a frustracje z powodu biedy skierowac w strone rzadu, a nie do mnie.

Gość gość
huj, wazne zebyscie tupolewem nie lecieli bo Kalapicior

Gość wkurzona zona29
maz nie myslal o sobie planujac ten wyjazd, bo on nie znosi slonca:D Myslal, ze ja sie uciesze, ale za cholere nie wiem dlaczego skoro wie, ze tak jak on nie lubie lezec i sie opalac.

Gość gość
naprawde niektóre to nie umieją docenić swoich mężczyzn.... wykuoi taki wakacje,żeby suka świat zwiedziła wypoczeła ,a taka jeszcze muchy w nosie ma !

Gość gość
naprawde niektóre to nie umieją docenić swoich mężczyzn.... wykuoi taki wakacje,żeby suka świat zwiedziła wypoczeła ,a taka jeszcze muchy w nosie ma !

Gość .wredna jędza
Naładuj baterie tam, odeśpij, a we wrześniu np. pojedźcie na jakąś objazdówkę. I wilk syty i owca cała :)

To jak Ci się nie podoba ta oferta idz i oddaj ją komuś biedniejszemu! Komuś kto doceni to lepiej niż ty! A ty jedz w p**du!

Gość gość
Znów zazdrosna bieda zaczęła ujadac.

Gość gość
a moze niech ten biedniejszy zapracuje na to?????

Albo mąz niech zabierze kochanke ze sobą ,albo kolezanke z pracy,a ty jak Ci nie pasuje zostań w domu.... Wilk syty owca cała:)

A gdzie ta bieda ma zapracować? Co? Jak bezrobocie się zwiększa? Ludzi zwalniają masowo? No tak ,ale nie rozumiesz tego bo pieluchy wyżarły Ci mózg i za cięzki to temat dla Ciebie!

Gość wkurzona zona29
co ta bieda robi z ludzmi... smutne to:( maz nie ma kochanki, a to, ze kogos stac na troche drozsze wakacje to nie oznacza, ze nie ma prawa mu sie cos nie podobac:O

Gość wkurzona zona29
ale do kogo ty masz pretensje, ze bezrobocie i ludzi zwalniaja? Do osob, ktorych stac na wakacje na Malediwach? To nie temat o biedzie, zaloz swoj i narzekaj w nim na kraj i brak pracy.