Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny facet, ktory unika caly tydzien kontaktu-smsy, telefony a chce sie spotyk

Polecane posty

Gość gość
on już myśli, że Cie ma, autorko daj na luz i tyle :) a przy okazji powiedz mu, że szkoa ze juz tyle nie pisze i nie dzwoni co kiedys.. i spytaj czemu tak jest, wtedy tez przeciez pracowal

Gość gość
ale i tak chyba dość wartościowy skoro nie nalega na seks.

Gość gość
moj eks byl zupelnie inny codzieennie chcial sie widywac, dzwonil, pisal dzien w dzien pytal co u mnie, jak sie czuje, czy nie potrzebuje pomocy w czyms itp:/ a ten? kompletnie nic

Gość gość
MALO ROMANTYCZNY:::faceci sa rozni

Gość gość
brakuje mi tego codziennego zainteresowania;/

Gość gość
to mu to powiedz

Gość gość
najzwyczajniej w świecie na najblizszym spotkaniu zapytaj po prostu .... słuchaj czy to, ze nie odzywasz sie do mnie przez cały tydzień oznacza, że zupełnie cie nie obchodzi co w tym czasie robie, gdzie jestem i z kim , co sie w tym czasie w moim zyciu dzieje ???

Gość gość
te z tak miałam, po 3 miesiącach się rozsypało

Gość mała_owieczka
Facet, gdy mu zależy, znajdzie każdy pretekst, by się skontaktować. Ja od roku się z kimś spotykam i jest dziennie po kilkanaście smsów, kilka telefonów - choćby w drodze do sklepu czy pracy, gdy nie ma czasu, do tego obowiązkowo wieczorem czat na fb lub skype. Zachowanie faceta, z którym się spotykasz, jest bardzo dziwne, ja obstawiam że on ma rodzinę - praca w weekendy, zero sms-ów, spotkanie raz w tygodniu - sklej to do kupy.

Gość gość
czemu my jestesmy takie głupe? Ja tez siepozwoliłam w cos takiego wkrecic. Pierwszy miesiać było cudownie aja coraz bardziej się zakochiwalam. Dwa kolejne to rownia pochyła. Spotkania raz na dwa tygodnie i do tego umawiane w tym samym dniu. A ja się gozdiłam jak glupia. Propozycja wyjscia gdzieś na maisto konczyła się słowami "Może nie dzisiaj" Przejrzałam na oczy... Choć sporo nocy przepłakałam. Poeiwm tyle: jeżeli intuicja mówi ci, ze coś nie gra, to jej posłuchaj.

Gość mała_owieczka
wy się spotykacie dopiero 2 miesiące! powinna być euforia, kontakt non stop, to zbyt mało by się znudzić, by stwierdzić, że się kogoś zdobyło, on ma swoje życie. Byłaś u niego w domu?