Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna,.

samotne 28 latki są tu jakies?

Polecane posty

Gość Krzysieq87
A ja mam ten problem, że z początku jestem bardzo nieśmiały. Kiedy już bardzo dobrze poznam to potrafię być bardzo otwarty tylko, że... trzeba zrobić najpierw ten pierwszy krok, że by kogoś poznać :/

Gość olga 2727272
zuzaa-> a ile byliście razem???ja w sumie 8 miesięcy, ale to był mój najdluzszy związek w moim zyciu...nie wiem jak mam dalej zyc

Gość gość
dla tego www.elastyczna.pl polecam gorąco.

Gość Normalna mężatka
witam serdecznie dziewczyny ja mam męża ale czuje sie bardzo samotna bo na koleżanki juz dawno nie moge liczy bo maja dzieci i nie maja czasu na wyskoki do kina czy na basen lub kawiarnie albo rower popołudniowy jestem z Brzegu opolskiego

Gość zuzaaz
z moim bylam 2 lata,mam wrazenie jakby to bylo cale zycie moje, brakuje mi go bardzo, moglabym referety pisac na temat tego jak tesknie, caly czas mam wrazenie ze wroci, chociaz naprawde nie ma najmniejszych szans , ma inną

Gość olga 27 lat;;;;
zuzaa->a czemu się rozstaliście???nie dało się tego ratować???

Gość zuzaaz
ja probowalam ratowac , ale pojawila sie inna, i on juz nie chcial niestety. wolal ja nie mnie. masakra, brakuje mi go.a nie powinno po tm jak zakonczyl nasz zwiazek w okropny sposob. a wy czemu sie rozstaliscie?

Gość zuzaaz
olga skąd jestes?

Gość olga lat 27;;;;
zuzaa->ja jestem z małopolski, ok. Krakowa, a Ty???

Gość olga lat 27;;;;
to w sumie Twój eks zrobił tak jak mój, kiedy chciałam wszystko naprawić i dac nam jeszcze szanse to na horyzoncie pojawila się ta 18 letnia siksa no i pognał za nią jak pies za suką i to za sprawą moich "koleżanek"...znalazły mu nowa byle by nie był znowu ze mną...zrobiły to z wyrachowania i zazdrości...

Gość zuzaaz
ja z Kolobrzegu. oLga no to niezle masz kolezanki, ale to i tak wina faceta , ze polecial na inną. niesamowite ze nic dla niego nie znaczyl ten okres wktorym bylismy razem, ze latwo tak to wszytsko skreslil

Gość olga 27 lat ;;;
zuzaa->do dzisiaj się zastanawiam czemu to musiało się aż tak skończyć, najgorsze, że on mnie znienawidził i chciał się odegrać dlatego tak szybko się pocieszył a ja do dzisiaj nie mogę sobie znaleźć miejsca po tym wszystkim...

Gość gość
nie martw sie z czasem ten bol sie zmiejsza, chociaz wiem ze ze wspomnieniami moze byc gorzej, najlepiej wmowic sobie ze juz nie ma zadnych szans na powrot, albo poprostu poznac kogos innego, wiem ze nie wyobrazasz sobie miec kogos innego, , ale warto dac sobie szanse. mnie pomagaja spotkania ze znajomymi i praca,bardzo stresowa ale zawsze jakas,no i oczwywiscie wygadanie sie komus. ja sie dowiedzialam od siostry ze moj ex nie jest juz z tamta dziewczyna, i normalnie serducho mi zabilo, znowu, masakra....

Gość gość
ja też jestem sam, mam 31 lat ale mam nadzieję że sobie jeszcze jakąś znajdę, mieszkam w ok. Wawy