Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaa

ojciec w związku z córką

Polecane posty

Gość pytajkaa

albo matka z synem... Znacie osobiście takie przypadki?? zobaczcie arykuł http://www.pardon.pl/artykul/6224/polska_fritzl_w_kazirodztwo_to_nasza_specjalno fragment : ''Gdy sprawa wyszła na jaw, pracownicy socjalni mówili, że nigdy nie mieli sygnałów, by w rodzinie Ch. działo się coś niepokojącego. […] O tym, że Józef Ch. ma dzieci z własną córką, huczała cała wieś, ale nikt się nie odważył o tym powiadomić policj" można przeczytac w artykule że "kazirodcze związki popularne są w całej Polsce, głównie na wsiach:" co myślicie znacie takie pary albo macie podejrzenia?

Gość gość
az takich patologii nie znam, ale znam 2 kolesi(24 i 27 lat), ktorzy sa w zwiazkach z babkami po 50:D chodza za reke po osiedlu, caluja sie ...ludzie sie z nich smieja, nie wiem po co im te stare babki, bo napewno nie dla kasy, bo one jej nie maja:D

Gość gość
czy nieudaczniki?, nie sądze, pracują wiec babki ich nie utrzymują, fakt,ze mieszkaja u nich ale w takiej ruderze, ze szok:D nie kumam kolesi zupelnie

Gość gość
moze sa zakochani! zajmijcie sie soba, wazne, ze oni sa szczesliwi

Gość pytajkaa
o parze kazirodczej też powiedziałabyś "moze oni są zakochani!" ? :P

Gość gość
tak zakochani:/ ojciec pral swojej corce mozg od malenka, pewnie od malego dziecka sluchala, ze przytulanki z tatusiem to normalne, pewnei pokazywal jej nawet takie filmy, gdzie aktorzy grail rodzine I wzajemnie uprawiali seks I mowil jej ze to normalne, a matka nie reagowala. Ja tak mialam, tylko na moje szczescie ojciec te praktyki zaczal pozno, w wieku moich 11 urodzin, a ja juz powoli wiedzialam co jest dobre a co zle I moglam sie temu chociazby psychicznie przeciwstawic, bo fizycznie nie bylo szans. Przychodzil do mnie co nocy, przekupywal, pokazywal filmy, ze seks z wlasnym ojcem to normalna sprawa, znecal sie, grozil, szantazowal, cale szczescie ucieklam z domu, jak tylko uzyskalam dowod. Tez nikt nic nie widzial, udawali, ze tego nie ma. Matka teraz jak juz jestem dorosla mowi, ze sobie to zmyslilam, a bratu urodzila sie corka, czekam tylko az "dziadusia" zaswierzbia raczki na nia, a wtedy dokona sie zemsta....

Gość pytajkaa
to straszne co napisałaś??? Twój horror trwał aż 7 lat?! :( współczuję....

Gość gość
jesteś pewna że ojciec nie molestował również brata/?

Gość gość
te kobiety uczą tych chłopców seksu- proste

Gość gość
niesety nic nie moge zrobic, dopoki sie nei stanie I dziecko bedzie musialo zostac skrzywdzone, zeby kat I jego cichy wspolnik zostali ukarani....

Gość gość
"przytulanki z tatusiem to normalne," xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja p******ę, współczuję waszym męzom, dzieciom i w ogóle. "przytulanki" - to pisze dorosła kobieta? chyba tylko infantylna debilka (określenie kliniczne) może tak nazywać seks czy zbliżenia...

Gość gość
ty wyzej debilny pajacu, nie umiesz czytac ze zrozumieniem I wychwytywac z tekstu sarkazmu....pewnie na j. polskim wagarowales...