Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczka75

Nie warto nic zaczynać z poprawianiem urody jestem tego żywym przykladem

Polecane posty

Gość gość
może już jej nie ma

Gość gość
Myśle, ze kady po niudanej operacji ma myśli samobójcze. Nie wiem jak mężczyźni to przechodzą, ale kobiety tragicznie zwłaszcza jeżeli partactwo dotyczy twarzy.

Gość gość
Juleczka75 2013.01.06 A a jestem po laserze CO2 i mam okropne opuchńiecia w postaci zwlokńienia skory pod tkanka właściwa. Przebarwiena, odbarwienia, skora mi wisi nie wiem czy kolagen sie dobrze odbudowal, na lewym policzku blizny , dostałam tradzik i po nim mi zostają brązowe plamki. Juleczka75 2013.03.05 Nie chce Cię martwic Tosiu ale mi laser zrobił straszne spustoszenie . Jestem pól roku po zabiegu i nie poznaje twarzy. Spustoszenie straszne, ale pamiętaj słońce to teraz Twój wróg. Ja ma pelno przebarwien, mimo stosowania kremu 50. A cerę mam sucha i wrażliwa i tradzikowata, a mam gładka, jasna twarz. Juleczka75 2013.03.05 a miałam kiedyś gładka i jasna cerę, mieszana. I to mnie dziwi, że zmieniła mi sie cera z mieszanej na sucha i wrażliwa. A kremy nawilzajace po zabiegu stosowalam non stop.

Gość gość
Juleczka75 2013.02.18 Ja robiłam zabieg u P. Dermatolog nie u kosmetyczki. Pózniej tez byłam u znanego bydgoskiego lekarza medycyny estetycznej i oboje mnie oszpecili.

Gość gość
szkoda kobiety. tak bardzo chciała się podobać ze wpadla w nałog poprawiania

Gość gość
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej na terenie całej Polski. Zapewniamy każdej modelce przez okres 6 miesięcy min. jedno szkolenie. Prosimy o kontakt wszystkich zainteresowanych info@bazamodelek.com W mailu prosimy o podanie nr.tel. Zapraszamy!

Gość gość
Poprawiac jak najbardziej u profesjonalistów.

Gość gość
No właśnie. Ja sie z tym zgadzam. Wydaje mi się, że jak ktoś dezyduje się na poprawianie urody to powinien sie jednak udać do specjalistów. Ja wolałam iść do kliniki Ars Estetica (http://www.arsestetica.pl/), bo znajoma polecała mi specjalistów z tej kliniki. Nawet wolałabym zapłacić więcej niż narazić się na przykre konsekwencje, które oszpecą mnie a nie upiększą.

Gość gośćcytat z innego tematu
..''''Jestem jeszcze jedną osobą z ciężkimi powikłaniami po takich zabiegach> Miałam normalną liposukcję, która lekarzowi nie wyszła. poprawki robiono mi metodą liposukcji laserowej. Miesiąc po trzecim zabiegu lipolizy laserowej odkryłam powiekszony węzęl chłonny w pachwinie. czekałam ok poł roku ale węzeł ciągle był powiększony. Po wycięciu i wysłaniu do badania okazało sie,ze to chłoniak grudkowy. Wcześniej byłam idealnie zdrowa, wszystkie wyniki miałam super. Jestem już po bardzo silnej chemioterapii. na szczęście zdrowa, ale co przeszłam to moje. Za pragnienie posiadania idealnej figury zapłaciłam najwyższą cenę. O tym że mój brzuch dalej wygląda okropnie nie piszę, że laser uszkodził strukturę mięśni poprzecznych brzucha i bioder nie piszę, bo żyję i to jest w tym najważniejsze. Jak chemioterapia uszkodziła mi organizm też nie wspominam bo to temat nie na ten wątek. odpuściłam chwilowo proces sądowy , bo walczyłam o przeżycie, ale chętnie teraz skontakuję się z kancelarią, która zajmuje się takimi sprawami. '''

Gość gość
HANNA SZCZERBA Uwaga !!! Przestrzegam wszystkich przed tą osobą!!! Źle wypełniła dolinę łez, czego skutkiem jest efekt Tyndalla. Jeszcze sama musiałam ja uświadomić. Początkowo deklarowała, że mnie nie zostawi i napewno pomoże. W ramach rekompensaty wykonała mezoterapię powiek i na tym jej pomoc się skończyła. Jak jej napisałam, że boli mnie oko i być może potrzebna mi pomoc- już nie odpisała. Następnego dnia nie odebrała telefonu. Kiedy jej napisałam, że oczekuję rekompensaty- zerwała kontakt... Zabieg kosztował mnie 850zł. Naprawa jej błędu już prawie 5000zł i końca nie widać. Przestrzegam wszystkich!!! UWAGA ZERO ETYKI. Szkodzi i nie udziela pomocy swoim ofiarom. Wszystkim zainteresowanym służę dokumentacją foto, sms oraz bilingami na dowód tego, że ta pani ma zero moralności

Gość gość
ciekawe co u tek kobiety

Gość gość
Takie sa efekty i nawet bogactwo nie pomoze. Szkoda kobiet ktorym nie wyszlo i trafily na partaczy. Bogumila Wander, Ewa Minge, Joanna Racewicz, czy inne

Gość jarsmondhimbay1977bttnh
naprawdę nie warto nic zaczynać z poprawianiem urody. Mam znieksztalcona twarz, mam zniszczona skore. Lekarze oferują pełno zabiegów które kosztują majątek. Jak patrzę na zdjecia sprzed tych wszystkich zabiegów to sie zastanawiam co ja chciałam. Trzeba sie starzec z godnością. A teraz jestem karykatura osoby kiedyś fajnej a teraz mam zniszczone życie. Jestem antyreklama lekarzy od medycyny estetycznej. Mieszkam na wsi i cały czas widzę dziwne spojrzenia, wszyscy niestety wiedza co robiłam i śmieją poza moimi plecami. Drogie panie nie operujcie sie , nie róbcie inwazji , jesteście piękne , mozna dbać o skore kosmetykami , u dobrej kosmetyczki, ale żadnych inwazji. Ja nie mogę cofnąć czasu, swoje już wyryczalam. Żal mi moich dziewczynek które maja znerwicowana mamę, żal mi męża który ma zniszczona żonę, wszystko mi runelo i żyć mi sie nie chce, bo jestem Oszpecona!!!! Jasne http://min.do/23

Gość tresbeantafarn1972ofxvt
Juleczka75, to żałosne. Najpierw przepuściłaś kasę na operacje bo chciałaś być ładniejsza, dzieci nie przeszkadzały i mąż też nie przeszkadzał. A teraz nie masz pieniędzy, dzieci przeszkadzają i mąż zapracowany. Gdzie miałaś rozum? Zasłużyłaś sobie i jesteś teraz najlepszym przykładem dla innych ktrzy nie wiedzą jeszcze co jest w życiu najważniejsze. Ty niesia też opowiadasz tak jakby to ktoś siłą zaprowadził cię na salę operacyjną. Sama tego chciałaś. Chirurg to też człowiek. A ludziom nie wierzy się bezgranicznie w to co opowiadają. Podjęłaś ryzyko. Jasne http://bindti.es/w

Gość gość
Autorka po nieudanych c***urgach jest obecnie na utrzymaniu i nie z czego zyc

Gość gość
Trwają ostatnie zapisy do BazyModelek.com Panel wiosenny zostaje zamkniety z dniem 27.01.2015r. Pacjentki-modelki NIE PŁACĄ ZA ZABIEGI!!!! Jeśli chcesz jeszcze dostać sie na listę modelek, wypełnij formularz i czekaj na kontakt z naszej strony. W lutym spotkanie konsultacyjne z naszymi specjalistami i pierwsze w tym roku szkolenia dla lekarzy z medycyny estetycznej. kolejny nabór już jesienią 2015r. Liczba modelek ograniczona. Wybieramy te, które zgłoszą się najszybciej. Pozdrawiamy i czekamy na ostatnie zgłoszenia. Zespół BazaModelek.com

Gość gość
pewnie jest na drugim swiecie

Gość Prawie Starsza Pani
Do -----> tresbeantafarn1972ofxvt 2015.01.21 A Twoje słowa są nikczemne. Kim jesteś, by osądzać innych? Zło wraca. Pamiętaj o tym zanim skrzywdzisz choćby słowem.

Gość gość
Byłam w niemieckiej klinice i byłam traktowana jak królowa. W Polsce jest nędza operowal mnie lekarz po 60tce, mimo wieku przystojny, czysty, pachnący, zadbany, pielęgniarki bardzo mile, chetne do rozmowy i pomocy, rehabilitant, czulam sie jak w domu... w polsce lekarze to w wiekszosci nienachlane bydlaki, nawet za pieniądze nie potrafią leczyc, ciagle im malo, sa nieprzyjemni i traktują pacjenta jak debila... Polska sluzba zdrowia przypomina te afrykańską (mialam nieprzyjemnosc korzystac z uslug lekarza kiedys na wakacjach)

Gość gość
niestety mnie oszpecił sankowski nie zadrgała mu brew,gy kłamał,że zrobi mi mały proporcjonalny do twarzy nos po operacji ja i moi bliscy przeżyli szok,że chirurg może tak brzydko zrobić nos,który był zgrabny wymagał tylko usunięcia garbka,teraz gdy widzę swoje stare zdjęcia,płacze bo wiem ze żle zrobiłam idąc do tego lekarza,oszpecił mnie dla kasy.

Gość gość
Byłam w niemieckiej klinice i byłam traktowana jak królowa. W Polsce jest nędza operowal mnie lekarz po 60tce, mimo wieku przystojny, czysty, pachnący, zadbany, pielęgniarki bardzo mile, chetne do rozmowy i pomocy, rehabilitant, czulam sie jak w domu... w polsce lekarze to w wiekszosci nienachlane bydlaki, nawet za pieniądze nie potrafią leczyc, ciagle im malo, sa nieprzyjemni i traktują pacjenta jak debila... <<<]w duupie byłaś i góffno widziałaś ! jak się chodzi po byle jakich klinikach to pretensje do siebie , w Polsce są sto razy lepsze kliniki i zdolniejsi lekarze w niemczech mało który ma pojęcie o zabiegach tego typu !

Gość Dzie się wsadza
To co te kobiety nie wiedzą na jakim świecie żyją ? W ogóle jakby nie miały świadomości, że nie efekt się tutaj liczy, a zwykłe zarabianie kokosów na kobiecej próżności.

Gość gość
dlaczego zaraz próżności ,czy to aż taka próżność jak ktoś ma wielki nos a chce mieć mały?

Gość gość
;/