Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

konkurs

Polecane posty

Gość gość z liściem na głowie
o i masz ci los, Fiku twoje pragnienie bruneta urosło do rangi obsesji, a ciapaty może być?? oni wszyscy bruneci i lubią łatwe Polki ;)

@Salut: dzieki, doceniam. @blekitna: Dallmayr dla mnie, dla gosci krajowa najtansza. Ciekawe o czym pomyslalas innym. Oczywiscie, ze dostaniesz egzemplarz i to z autografem pisanym wiecznym piorem.

Gość doktor DŻiwago
'W oparach autyzmu '

Gość gość
k***a kto takiego debila jak maciek b splodzil na pewno ktos w domu wariatow nie dopilnowal macka starych i zrobili go w schowku na miotly

[zgłoś do usunięcia] gość k***a kto takiego debila jak maciek b splodzil na pewno ktos w domu wariatow nie dopilnowal macka starych i zrobili go w schowku na miotly x maciek mam rozumiec ze takie wlasnie wypowiedzi daja ci powod do tego by mowic ,ze jestes tu lubiany ?:D

Salut. [zgłoś do usunięcia] gość k***a kto takiego debila jak maciek b splodzil na pewno ktos w domu wariatow nie dopilnowal macka starych i zrobili go w schowku na miotly x maciek mam rozumiec ze takie wlasnie wypowiedzi daja ci powod do tego by mowic ,ze jestes tu lubiany ? xx ale Salut, takich wypowiedzi się nawet nie komentuje, bo to albo wariat, albo debil, albo jeszcze inny człowiek niezrównoważony psychicznie,więc taka opinia się nie liczy, nie uważasz?

Błękitna masz racje, fikuu brutalnie zabija wiarę kaferełjanek i kafetełjuszy w brunetów Qrna

1) jestem w pelni wladz umyslowych, 2) moja powiesc nie bedzie gniotem, tylko bestsellerem.

Blekitna od figurek trzymaj sie z daleka. A Twoja cierpliwosc zostanie Ci wynagrodzona z nawiazka.

blekitna Twojego "obiektywizmu" nawet pod uwage nie biore :) dalem przyklad tylko dlatego i przesmiewczo bo maciek sam sie tu reklamowal jak to wszyscy go na kafe "lubia" a ze takie wypowiedzi sa od ludzi prostych to juz innna sprawa :)

@Salut: te osoby, ktore tak pisza po prostu mi zazdroszcza. W rzeczywistosci skrycie mnie podziwiaja.

ty Maciek B jak to wszystko potrafisz ładnie wytłumaczyć, ale prawda bywa niestety okrutniejsza niż sądzisz

Salut. No ja Go po prostu lubię, może i brak mu skromności,ale posiada inne zalety, nie wiem czemu się tak czepiacie Macieja. I nie rozumiem dlaczego nie bierzesz pod uwagę mojego obiektywizmu. Maciej przecież bym Ci figurek nie pogryzła.

Nie napisalem, ze mnie wszyscy lubia. Nie jestem zupa pomidorowa z ryzem czy z makaronem muszelka, zeby mnie kazdy jeden czlowiek lubil. Uwazam jednak, ze wiekszosc ludzi na kafe mnie lubi i docenia moj wklad i to, ze dziele sie z nimi swoja wiedza i doswiadczeniem, ze moga nauczyc sie ode mnie wielu ciekawych rzeczy.

oo Fikuu obniża wymagania, jeszcze chwila i ze swoimi czarnymi myślami i ciemnym charakterem załapie się na jakieś fiku miku ciemną nocą :p

po tej wypowiedzi Maciek koła mi siadły, mam 2 wielkie kapcie i szybko z miejsca nie ruszę, oszczędź nam takich egocentrycznych pochlebstw a wszystkim wyjdzie na zdrowie, poważnie pisze

blekitna jak sie do mnie zwracasz nie pisz do mnie "czepiacie" bo ja jestem jeden a nie ogol .to ,ze ty masz tendencje pisac o sobie w liczbie mnogiej to nie znaczy ,ze ja tez sie rozmnozylem .:) x a teraz sie grzecznie ulotnie :)

odezwala sie doskonalosc w kilkudziesieciu osobach i lepiej dla ciebie bedzie blekitna bys juz powstrzymala swoj slowotok w moim kierunku . na razie grzecznie prosze :)