Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czerwonapuszka

facet nie do wyrwania?

Polecane posty

Go艣膰 czerwonapuszka

Hej Kobitki, doradzicie? Jestem ju偶 po 30 :) ehhhh....Jestem sama od roku. Od wielu lat wsp贸艂pracuje z facetem ok 10 lat starszym ode mnie. Do tej pory mieli艣my stricte zawodowe stosunki i do tej pory te偶 takie s膮 :( ale ja od pewnego czasu widz臋 w nim ciekawego, mega m臋skiego i dla mnie bardzo interesuj膮cego faceta. I chcia艂abym jako艣 go poderwa膰- tylko jak?? On jest na pewno wolny wiem to ale jest typem faceta, kt贸ry ma wszystko gdzies, zimny, bez emocji ale cos mnie w nim poci膮ga. Ja jestem do艣膰 atrakcyjn膮, zadban膮 kobiet膮 wi臋c wiem, 偶e mog臋 si臋 podob膰 ale jak zwr贸ci膰 uwag臋 faceta, kt贸ry wydaje sie nie do wyrwania - taki typ outsidera. Nie chc臋 si臋 wyg艂upi膰 bo to m贸j zleceniobiorca i jak co艣 p贸jdzie nie tak to i tak musimy wsp贸艂pracowa膰 i b臋dzie niesmak. Uffff...... troche to zagmatwane

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
pokaz mu c*pe i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listek Shindlera
czy kto kiedy widzial zeby pulapka biegala za mysza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tam sie niesmakiem przejmujesz. ja jak facet mi sie podoba to od razu wale. Co masz do stracenia ? W najgorszym wypadku troch臋 wstydu a w najlepszym fajnego faceta na widelcu. Jak nie spr贸bujesz to nie b臋dziesz wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Sk膮d ja to znam.. Ten, kt贸ry mi si臋 podoba, jest te偶 ok 10 lat starszy, te偶 znam go przez prace i by艂by welki niesmak, gdybym zrobi艂a pierszy krok, a on by to "ola艂".. Echh Chyba tylko cierpliwe czekane nam pozosta艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz na my艣li kota :D ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja zrobi艂am bym pierwszy krok bo tak to w zyciu sie nie dowiecie na czym stoicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Niespokojnaaaa - to co czekamy??? ;) chyba Ty mnie rozumiesz najbardziej a jak nas olej膮? A pracowa膰 nadal trzeba razem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego wstyd? to naprawde wstyd dla was jest, jesli si臋 komu艣 kto艣 podoba? dla mnie normalna ludzka sprawa. nawet jesli bym dostala kosza to dla mnie to zaden wstyd, ze mi kto艣 w oko wpad艂. autorko.. nie ma co sie bawic w jakies cyrki i podchody. postaw sprawe jasno i zapro艣 go na drinka po pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Czerwona, a czy ten Tw贸j w og贸le da艂 Ci odczu膰, 偶e jeste艣 w jego typie? Ten m贸j obiekt jak mnie zobaczy艂 pierwsy raz, powiedzia艂, 偶e jest bardzo zaskoczony "偶e spotka艂 tak膮 pi臋kn膮 kobiet臋" i 偶e pewnie mam wielu adorator贸w. Przy kolejnych spotkaniach te偶 wiele razy wspomina艂, 偶e na pewno podobam si臋 innym. Jednak nie jest pewna, czy to tylko takie tam gdanie dla gadania, czy naprawd臋 tak uwa偶a.. A je艣li nawet uwa偶a, to czy faktycznie jest jaka艣 szansa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ooooo jak ci takie rzeczy mowi to nie zastanawialabym sie dluzej.. dzia艂aj dzia艂aj dzia艂aj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja wam powiem,ze normalni faceci zlewaj膮 takie stare baby co sie slini膮 na ich widok,wi臋c wszelki pr贸by spe艂zn膮 na niczym,a idiotek i tak nie zrobicie z siebie wiekszych niz jeste艣cie,bo po prostu sie nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
go艣ciu - mo偶e i to nie jest wstyd, 偶e si臋 kto艣 mi podoba, ale sytuacja jest o tyle cie偶ka, 偶e ta osoba jest jednak sporo starsza (cho膰 nie wygl膮da:) ) i do tego jakby nie patrze膰 poniek膮d /w pewnym stopniu mu podlegam. Nie jestem w 100% przekonana, czy kogo艣 nie ma. Jest na pewno po rozwodzie - tyle wiem. Gdyby si臋 okaza艂o, 偶e kogo艣 ma, to taki fcet natychmiast dla mnie musi przesta膰 istnie膰:( Wyobra偶acie sobie, 偶e zrobi艂am pierszy krok, a on do mnie m贸wi "sorry mam kogo艣?":D Jezuuuuu.... Autorko, a czy ten Tw贸j kogo艣 ma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Niespokojnaaaa - no Tw贸j jest wylewny i powinna艣 po takich tekstach od razu przej膮膰 inicjatyw臋, "m贸j" tak jak pisa艂a wy偶ej to taki zimny bez emocji facet i nie pokazuje emocji. Us艂ysza艂am tylko kiedy艣 zlecajac mu do艣膰 trudne zadanie: "wie Pani, 偶e dla Pani zrobi臋 wszystko" (bo wci膮偶 jeste艣my na Pan ;/). Poza tym czuje od pewnego czssu 偶e podczas rozmowy co艣 wisi w powietrzu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
"ooooo jak ci takie rzeczy mowi to nie zastanawialabym sie dluzej.. dzia艂aj dzia艂aj dzia艂aj!" Wola艂abym 偶eby to on wykona艂 jakikolwiek pierwszy krok. Jestem cholernie nie艣mia艂a i brakuje mi wiary w siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
30 lat to nie stara , ej :P nie ma co sie wstydzi膰. Najwy偶ej jak Cie oleje to u艣miechnij sie i powiedz " ok , nie ma sprawy". Potem kokietuj innych, b膮d藕 seksowna i kole艣 sam zobaczy co straci艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Stare baby piszesz??? Ty jezeli nawet masz 20 to te偶 kiedy艣 b臋dziesz star膮 bab膮 wiec poczekajmy :) Ponadto nie staram sie dzieciaka poderac tylko sporo starszego faceta wiec hamuj sie w swoich osadach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba tw贸j b膮k wisi w powietrzu,jestes stara pann膮 i nie r贸b sobie nadzieji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Sk膮d w was tyle goryczy, ta anonimowo艣膰 wam dodaje skrzyde艂???? a Niespokojnaaaa - moj tez po rozwodzie ale jak bym us艂ysza艂a "sorry mam kogo艣' to by艂oby s艂abo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przepraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Czerwonapuszka - my te偶 jeste艣my na Pan/Pani :) My艣l臋, 偶e to jego stwierdzenie , 偶e zrobi dla Ciebie wszystko, jest dosy膰 wymowne. Wiesz zastanawiam si臋, czy takie przeci膮ganie sprawy nie ma plus贸w. Mo偶e dobrze, 偶e akcja toczy si臋 powoli. Ten Tw贸j jest wolny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaF 87
Ja z do艣wiadczenia wam powiem ,偶e jak kobieta podoba sie facetowi to on dzia艂a. Poza tym kobiety maj膮 tendencj臋 do nadinterpretacji wielu rzeczy np. "u艣miechn膮艂 si臋 to od razu chce mnie przelecie膰". Moim zdaniem nie ma co walczy膰 o kolesia , kt贸ry nie wykazuje zainteresowania. Gdyby mi sie jaki艣 bardzo podoba艂 to i mo偶e zdecydowa艂abym si臋 na pierwszy krok i nie przejmuje sie jakim艣 wstydem itp ale z do艣wiadczenia wiem ,偶e jak facet pragnie kobiety to sam dzia艂a w tym kierunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo madre s艂owa,a te panie przejawiaj膮 syndrom typowy dla starej panny z nadzieja na odmiane i nadinterpretuj膮 sobie w艂asnie wszystko co tylko sobie ubzduraj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
shf87 - 艣wi臋te s艂owa :) i tylko to mnie blokuje przed zrobieniem pierwszego kroku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣 za stara na takie ruchy,bez obrazy,ale facet 40 lat odbirze to jak tandetn膮 dziecinade,podstarza艂ej panny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
shaF 87 - No w艂asnie takie same mam obawy, 偶e ta babska nadinterpretacja jego s艂贸w mi za艂o偶y艂a klapki na oczy. Dlatego nie chc臋 robi膰 pierwszego kroku. Obawiam si臋 tylko innej rzeczy, jestem bardz skryt膮 osob膮 i by艂 ju偶 wiele takich sytuacji (dowiadywa艂am si臋 o nich po fakcie) 偶e fcetom si臋 bardzo podoba艂am, ale byli zbici z tropu, s膮dz膮c , 偶e "nie maj膮 szans". Nie wiem dlaczego tak jest:( Nie chcia艂abym 偶eby i z nim tak by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
ehhhh.... znowu stado jadowitych 偶mij sie zlecia艂o a na codzie艅 s艂odkich mamusiek. Jad, gorycz i fustracja - to wol臋 by膰 pogodn膮 stara pann膮 jak tu mnie nazywacie :) ani偶eli tak jadowit膮 偶onk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Niespokojnaaaa - dok艂adnie mam to samo, chetnie bym z toba pogada艂a ale nie tutaj bo nas zjedz膮 te szcz臋艣liwe m艂odziutkie s艂odkie kole偶anki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie o to chodzi,to dobra rada,ale jak chcesz si臋 zb艂azni膰 to twoja sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Czerwona, czy Ty te偶 nie mo偶esz znale藕膰 nici porozumienia z r贸wie艣nikami? Ja spotyka艂am si臋 z wiekoma facetami , r贸wnie艣nikami jak i starszymi 2,3,4 lata. Totalnie si臋 z nimi nie potrafi艂am porozumie膰 mentalnie. W tym moim obiekcie widz臋 t膮 pasj臋, podobny 艣wiatopog膮d i powag臋 - cholernie mi to pasuje.

Udost臋pnij ten post