Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

Gość gość
na śmierć to nie bardzo ;) ale w odsieczy jak najbardziej, tylko powiedz co mam robić ;)

czy mi sie wydaje, że tu kulturalnie miało być? czy ja do innej knajpy trafiłam... gdzie gospodarz tego przybytku? jzb czym Ci zawiniłam? :O chyba nie jesteś zły za te parę stów z portfela? 😴

nn odrobiny przemocy przed snem szukam, nic wiecej bylas najblizej, trafilo na ciebie to zresztą obojetne, wiesz ze chodzi nie o ciebie a o twoje cycki c*pe i pare innych dziurek kasy nie licze wiec mi nie zal, bo nigdy nie wiem ile mam ale zawsze wystarcza, na najlepszą kurwe w miescie

wg mnie bylo i kulturalnie i o rznieciu nie wiem dlaczego nn zawsze w trakcie ucieka moze karmi piersią ale nie mowila o tym nigdy wogole malo mowi o sobie jezeli tak, to pewnie trojaczki powila pazury teraz gryzie czy nie za luzna bedzie dlatego tak nerwowo reaguje ostatnio i ucieka zanim ktos jej tajemnice odkryje mnie to nie przeszkadza 🖐️

Gość adamZ RAJU
B&B, zostaw tych palantów, nagusie :) masz chęć na pogaduszki? ;) wiesz... takie seksi, seksi :)

Gość adamZ RAJU
o widzę (nie)normalną do której od wczoraj mam straSZną słabość... hej, Czarodziejkom jak się dziś czujesz ;)

Gość gość
zabawa napale może być niebezpieczna:)

Gość gość
ja pod spodem.

Gość gość
i zawory wszystkie sprawdzić żeby bum nie było:D