Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi222

20 lat po ślubie. Mąż zaczął wychodzić z domu kiedy chce.

Polecane posty

Gość Roxi222

Nie tłumaczy mi się, a wręcz ochrzania mnie, że to nie moja sprawa. Że idzie pobiegać na rolki na golfa na silownię. To Jego odpowiedzi.

Gość Roxi222
Czasem nie ma go po 3, 4 godziny w domu.

Gość Roxi222
Przychodzi jakby nigdy nic. Zadowolony z siebie. Co ja mam robić, ja nie lubię sportu.

Gość Roxi222
Sprawdzanie komórki i szperanie po ubraniach wydaje mi się uwłaczające kobiecie.

Gość Roxi222
Nie chcę aby ze mna był w małżeństwie z musu lub z obawy.

Gość Roxi222
Tak intensywnie trwa to już 2 miesiące. Czuję, że nie wytrzymam nerwowo. Rozmawiam z Nim o tym, są z pmojej strony pretensje, ale On nic sobie z tego nie robi.

Gość Roxi222
Czy ktoś doświadczony doradzi mi coś mądrego w tej sytuacji ?????

Gość na wojtusia z popielnika...
tez zacznij wychodzic z domu kiedy chcesz... dom to nie wiezienie o ile mi wiadomo

Gość gość
moze ma romans

Gość gość
Coś się kroi, bo to raczej nienormalne takie nagłe zmiany zachowania. Lepiej sprawdź komórkę

Gość Roxi222
Też zaczęłam parę razy wychodzić z domu, ale to na Niego nie działa. Nawet nie zapytał gdzie byłam.

Gość Roxi222
Pilnuje Jej (komórki) i wrogim wzrokiem "mówi" mi, że mi nie wolno jej dotykać, bo to jego własność.

Gość Roxi222
Przez myśl mi przeszło wynajęcie detektywa, ale boję się, że potem będę musiała być konsekwentna. A ja go chyba jeszcze kocham, poza tym mamy nastoletniego syna.

Gość Roxi222
Najnormalniej w świecie boję się, że On mógłby mieć romans.

Gość gość
o ile to nie jakies marne prowo, to hahahaha, wychodzi z domu kiedy chce? jak to?! rozpierdala mnie takie podejscie. dorosla osoba moze wychodzic z domu kiedy tylko jej sie podoba. i wlasnie dlatego nie chce sie zenic. zeby jakas baba mi mowila, kiedy MOGE BEZ POZWOLENIA gdzies wyjsc, hahaha

Gość Roxi222
Ja jestem średniej urody, On również, z tym, że on to typowy NARCYZ i typ alo Matczo - nonszalancki, kobiety całuje zawsze w rączkę, widzę jak go traktują koleżanki, że taki och ach !!!

Gość Moim zdaniem,jak Facet chce
mieć romans,to najpierw niech się rozwiedzie Ud*p ciula koniecznie autorko.

Gość gość
no ale co? boisz się że dowiesz się że cię zdradza więc wolisz nie wiedzieć? co ty? weź sprawy we własne ręce,sprawdź gościa,pośledź,wynajmij detektywa czy coś i będziesz wiedziała co dziad robi. a jak cię zdradza,szurnij go w p**du i poszukaj innego. co tam syn,on i tak niedługo wyfrunie z gniazdka. nie trać czasu na zdrajcę!

Gość gość
do s*******a gościa wyżej chłopie to faktycznie nie żeń się i nie miej dzieci, bo się nie nadajesz. a po co mi dzieci? :P nie moge pojac, jak swiadomie mozna sie tak uwiazac. jak mialem 15 lat to matka tez mi tak p******ila, jak gdzies chcialem wyjsc, ale wraz z osiagieciem pelnoletniosci mam swiety spokoj. i celowo mialbym sie znowu w cos takiego pakowac ? a potem sie, glupie baby, dziwicie, ze wasi faceci ciagle klamia

Gość gość
ty,gozdek a jak się zakochasz i twoja ukochana sobie będzie tak latać to z pewnością ci się spodoba,nie? tępy ołówku z teco

Gość Roxi222
Faktycznie nie powinnam Jego ograniczać, ale to mnie boli, że już ze mną nie chce spędzać czasu. W końcu, jestem jeszcze

Gość Roxi222
do rzeczy hahahhahh. Tylko że teraz non stop smutna i zadręczam się, że przestałam być dla niego atrakcyjna.

Gość Roxi222
ale tak z dnia na dzień ....................

Gość Roxi222
Chyba się wykończę, jak dzwonię do Niego to zawsze ma wyłączoną komórkę. Teraz też. Pewnie znów przyjedzie po 22 giej, jakgdyby nigdy nic. Już nie sypiamy razem(chce mu zrobić na złość), ale On nie nalega. K***A MAĆ !!!

Gość to ci powiem
ma kogoś lub nadzieję na kogoś. Musisz sprawdzić jak chcesz się upewnic.

Gość to ci powiem
Z moim było to samo, ale szybko temu łeb ukręciłam

Gość gość
Już następnego dnia umówiłabym się z kimkolwiek z jakiegokolwiek portalu, choćby mi się potem na wymioty zbierało na jego widok. Nie należy żebrać o nic, bo nie jesteś żebrakiem. W mniej skrajnej niż twoja sytuacji zdarzało mi się już kilka razy wyjść wieczorem i iść przed siebie godzinami, aż on wydzwaniał. Jeśli te wyjścia go nie ruszą, to szkoda na niego czasu - już zacznij się modlić o czlowieka, który obdarzy cię uczuciem.

Gość Roxi222
Też się domyślam, ale normalnie obawiam się, że przegram i mnie odpuści dla romansu. Ja mam swoje pieniądze, On swoje. Więc kazdy wie że sobie poradzi materialnie, choć mieszkamy w moim domu rodzinnym.

Gość to ci powiem
I co, zabiera z sobą rolki jak wychodzi czy strój na siłownię, ręcznik....itd....?

Gość Kasia44
Zacznij też wychodzić, na basen, do kosmetyczki, albo do fryzjera..Po prostu gdziekolwiek.Myślę że mąż zacznie się interesować dokąd wychodzisz z domu?Macie dzieci? Czasami facetom odbija i trzeba ich ustawić do pionu:D