Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi222

20 lat po ślubie. Mąż zaczął wychodzić z domu kiedy chce.

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie też dziecko jest najważniejsze ale kto powiedział że mąż schodzi wtedy na drugi plan? Boże. ludzie ale macie wizje!!! Moje dziecko zawsze będzie dla mnie najważniejsze co nie znaczy że jestem jakąś matką polką, która tylko na dziecko chucha i dmucha. Mąż również jest dla mnie ważny i dla niego dziecko też jest najważniejsze. Razem o nie dbamy i się troszczymy. A o siebie też potrafimy się zatroszczyć. Co innego jeśli kobieta tak kocha swoje dziecko że mąż schodzi na dalszy plan! U nas tak nie jest! Więc proszę nie oceniajcie wszystkich jedną miarką!

Gość gość
helojzę poniosło najwyraźniej...o co ci chodzi kobieto ?! Ja , jak gość powyżej również mam normalną rodzinę, gdzie nikt z nikim nie rywalizuje o miłosć czy uwagę. Nasze relacje rodzić-dziecko czy żona-mąż nie podlegają żadnym kalkulacjom. Są naturalne, zdrowe, zrównoważone, takie jakie powinny być w normalnej rodzinie, gdzie wszyscy żyjemy sobą , dla siebie, gdzie się KOCHAMY po prostu !!! Naczytałaś się dziewczyno jakichś chorych teorii!

Gość Żanettttkkkkaaa
Wiecie co kobitki, a ja wam coś powiem, nie broniąc oczywiście całego zdania Heloizy999, że niektóre chłopy to bydlaki i lenie, owszem kobiety też się zdarzają, ale " Facet to świnia "- i PO PROSTU NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE JEST ZAZDROSNY o uczucia szczególnie Żony do SYnusia. OJ bardzo zazdrosny.

Gość 87493
a ja uwazam ze Heloiza ma racje,dziecko nie jest pepkiem swiata,najwazniejsi sa maz i zona a potem dziecko-ono i tak pojdzie w swoja strone a potem zostaniecie same,moim zdaniem facet ma kogos,z takim podejsciem jak autorka ze dziecko jest najwazniejsze to nie dziwie sie ze facet w koncu znalazl kogos dla kogo jest najwazniejszy

Gość gość
Niech więc zostawi drania!!! Niech płaci na syna alimenta aż po studia, niech płaci i na NIą, bo zapewne łatwo bedzie mu udowodnić ZDRADĘ. Synai tak będzie ojciec odwiedzał i na pewno bardziej po rozwodzie przyczyni sie do Jego wychowania nic obecnie. I w końcu niech autorka znajdzie sobie PORZĄDNEGO GOŚCIA, który bedzie miał ochotę z NIą spędzać czas. Szkoda naszego krótkiego życia.

Gość krzywa dupcia
to go przykuj kajdankami do kibla nie bedzie se h u j robił co se chce

rozumiem z jakiej perspektywy dziecko jest najważniejsze, ale nie wiem dlaczego ma to oznaczać stopniowanie miłosci. dziecko może byc najwazniejsze, ale dlaczego to oznacza, że jest bardziej kochane? to dwie różne kategorie miłości. nie wiem jak wam się udaje to porównać i dlatego te, które to robią kojarzą mi sie z uposledzonymi

Gość gość
ta, bo tak łatwo jest poznać fajnego faceta............ bhahahah Albo zajęci, albo wybrakowane egzemplarze. Gdzie są Ci wszyscy WOLNI fajni faceci po 40 ???????????????????????????????????????

Gość gość
Obawiam się, że dorada AUTORCE, że ma kopnąć drania w tyłek nie jest w tym przypadku najrozsądniejszą radą. Powinno Jej podsuwać się pomysły jak ma ratować ten związek raczej, póki co oczywiście. Sama niestety brak mi pomysła.

zazdrość o dziecko pojawia się wtedy, gdy relacja z dzieckiem nabiera takich cech, które powinny chatakteryzować relację partnerską. jeżeli dłuższe i bardziej otwarte pełne zwierzeń rozmowy prowadzisz z dzieckiem raczej niż z mężem, to mąż staje sie o to zazdrosny, bo to on powinien byc numerem jeden w twoim życiu, bo to twój mąż, twoja połowa i z nim idziesz przez życie. dziecko jest dla was razem najważniejsze jako dla waszego związku, bo to wasze wspólne zadanie- wychowanie dziecka. z męzem jestes i jemu przede wszystkim należy się twoja lojalność . dziecko jest najwazniejsze, ale to wy razem jesteście i dziecko jest wpisane w waszą wspólną historię. aż tyle...i.tylko tyle. jak nie umiecie widzieć, że to są dwa rózne rodzaje uczuć i relacji, tylko ustalacie hierarchię w rodzinie, to sie nie dziwcie, że małżeństwo potem nie jest najważniejsze.

Gość gość
13.36- oczywiście, że nie jest łatwo poznać faceta. dlatego jak się go ma, to należy go doceniać, a nie p******ic o tym jakie to proste, bo facetów mozna mieć na pęczki, jak nie ten, to inny. budowanie więzi też nie odbywa się z dnia na dzień, nie zbudujesz krakowa ciągle zaczynając od nowa. a takie rzeczy jak szukanie partnera i budowanie relacji nie ma byc łatwe. ma być trudne- trudności sprawiają, że ludzie sa bardziej zżyci, bo czują, że dużo zainwestowali w związek

Gość gość
jnjnjn

Gość gość
Nierozumiem,to co ma błagać go o zainteresowanie sobą i skamlać o Jego uwagę?

skamlac nie. ale ciekawi mnie co sama zrobila dla tego związku. kobiety umieją głównie wymagać. a jak jest dziecko to uważają, że wystarczy, że dziecko zadowolone i to jest ich wkład w związek. nie. tylko w wychowywanie.

Gość gość
Może powróćmy do wątku autorki a nie sprzeczania się tu o dziecko i swoje racje na ten temat. A tak wogóle to gdzie autorka, jak tam sytuacja? czekamy!

Gość Roxi222
Witam wszystkich serdecznie.Znowu zostałam sama w domu.Zaprosiłam na 19 dobrą koleżankę na kawkę do siebie ( nie wiem czy będę Jej opowiadać o mojej sytuacji..., ale mnie korci, zauważam, ze szukam opinii innych czy to wszystko jest normalne ) Syn u kolegi.A Zbysiu do teraz prawie idealny.Wczoraj cały dzień był w domu, choć telefon gdzieś sobie zaczaił, bo nie widziałam go na horyzoncie. W trakcie pracy otrzymałam nawet od Niego sms z pozdrowieniami.I dzisiaj fajnie zapowiadało się, ale niedawno zadzwonił podobno kumpel i wyciągnął go niby do Clubu.Jestem zła na siebie, bo nawet nie wiedziałam co mam mu odpowiedzieć, burknęłam tylko do Niego z niezadowoleniem :kurde,znowu wychodzisz !!!

Gość gościówka/(.)(.)\
weź kobieto nie nudź już, weź tego detektywa i pojedzie za nim kilka razy i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość Roxi222
Chyba to zrobie.A macie jakies namiary z okolic Poznania ?

Gość MeliGeer
MDP Biuro Detektywistyczne - Prywatny Detektyw Poznań, Agencja ul.Marcelińska 54 www.mdpdetektywi.pl/ Wynik: 30 / 30 · 10 opinii z Google Przemysłowa 46 Poznań 61 825 53 55 Biuro Detektywistyczne Sławomir AST www.slawomirast.pl/ Strona Google+ Łacina 1 Poznań 61 875 03 05 Biuro Detektywistyczne Moder www.detektywmoder.com.pl/ Strona Google+ Tatrzańska 1-5 Poznań 532 504 366 BIURO PRAWNO-DETEKTYWISTYCZNE HALCZYN - POZNAŃ www.biurodetektywistyczne.net/ Strona Google+ Karpińskiej 22 Poznań 503 390 401 Agencja Detektywistyczna S.O.S. Piotr Degórski www.prywatny-detektyw.net.pl/ Strona Google+ Saperska 38A Poznań 697 099 946 Biuro Detektywistyczne "AST" Krzysztof Ast www-detektyw-ast.pl

Gość MeliGeer
Oto pierwsze lepsze namiary z google. Weź w końcu kobieto działaj. Od 2 miesięcy jakaś inna baba moze być w ciąży z Twoim mężusiem, a Ty bidulko telefonu nawet nie potrafisz przewertować jego. brrr Hellow obudź się !

Gość revolver6342
duzo kobiet ma jednak cos nie tak z glowa..detektyw, sprawdzanie osobistych rzeczy.. To jest chore. Wsppoczocia dla mezczyzn majacych partnerki bez zainteresowan.

Gość gość
chore to jest raczej to że kobieta ma zdrajce pod dachem. Jest zdradzana i opluwana. Ma powiedzieć że deszcz pada?

Gość gość
Nie ma tez swoje zainteresowania i hobby wtedy mąż bedzie ją szanował i liczył się z nią

Gość gość
jakiego zdrajce ?? facet sobie biega, w golfa gra.. Autorka przyznala, ze sportu nie lubi, wiec co? maz ma sobie odmowic przyjemnosci, bo kobieta potrzebuje jego towarzystwa i czuje sie opuszczona? przez dwadziescia lat siedzial cicho, nic dla siebie nie robil, dostosowal sie a teraz ma ochote ZYC dla samego siebie, czy to tok trudno pojac ??

Gość gość
To niech się rozwiedzie, a potem 'szaleje" w bambuko to se może robić kogo tam chce, ale nie żonę. Żona to żona.

Gość gość
ma sie rozwiesc bo chce uprawiac sport ?

Gość gość
ta bo Ty wierzysz,że to TYLKO sport ?

Gość poziomo po schodach
jasne, ze wierze natomiast jesli okazaloby sie, ze jest inaczej, to prawdopodobnie dlatego, ze prosil, namawial zone do wszelkiej aktywnosci sportowej i sie nie doczekal- ona proponowala jedynie kanape, tv i cheepsy,a w niedziele polgodzinna przejazdzke rowerowa w takiej sytuacji doszedl do wniosku, ze zacznie dbac o swoja dusze, o forme, o cialo- przy okazji poznal kobiete, ktora podziela jego zainteresowania i nie jest tak przewidywalna , jak jego niesamowicie nudna zona, ktora jedyna pasja w tej chwili jest intensywne poszukiwanie detektywa

Gość gość
A może nie trać czasu i pieniędzy na detektywa, nie prościej szczerze porozmawiać z mężem? Albo się coś wyjaśni albo nie. Będziesz wiedziała na czym stoicie.

Gość gość
No własnie a jak się nie wyjaśnia w rozmowie ? przecież autorka piszę że mąż ją zbywa i odpowiada, że tylko sport go zajmuje, ze nie ma innej. Co ma przynieść ta rozmowa ? że powie :tak zdradzam cię !