Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Kto z was uważa że nie będzie miał kobiety

Polecane posty

Gość *BLE BLE*

i dlaczego

Gość a ja najbardziej to
lubię placki

Gość gość
ja zaakceptowalem stan singielski i dosc mocno przywyklem do niego, co prawda nie bezposrednio ale to mnie w pewnym sensie rozwinelo wewnwtrznie- dotarlo do mnie, ze ja nie musze byc z kims zeby zyc i sie realizowac, przestalem byc desperatem liczacym na laske bycia ze mna, i nagle okazalo sie, ze duzo dziewczyn, na ktore wczesniej bym polecial wcale mi sie nie podoba, to nie osoby dla mnie, jestem powaznie zagrozony pozostaniem w tym stanie i wcale mnie to nie przeraza, generalnie nigdy bym nie przypuszczal, ze ja moge zaczac czuc w ten sposob, troche szok ale na plus, teraz dostrzegam ile nierozwiazanych problemow czy moich slabosci tworzylo moja chora motrywacje do zwiazkow, dostrzegam te same problemy u wielu ludzi wokol, obecnie z zupelnie innym nastawieniem niz kiedys bym wszedl w zwiazek, jesli spotkam taka, przy ktorej bede czul sie dobrze, to super, jesli nie, bede sie koncentrowal na pozytywach, ktore daje samotnosc.

Gość gość
ja nie będę miał bo nie mam prawa jazdy

Gość gość
Jestem dziewczyną ale się wypowiem :D tez uważam że nigdy nikogo nie będę miała, a powodem jest brzydota

Gość gość
Co 3 czlowiek w polsce jest sam , a co 5 na swiecie to juz jest problem i plaga :P Kobiety musza w 21 wieku bardziej wychodzic z inicjatywa bo chlopaki sa zagubieni :)

Gość gość
dokladnie kobiety byle czego nie biora a z inicjatywa wyjda wtedy kiedy facet im sie podoba bo jak brzydki to po co sie starac:D

no ale tych najlepszych nie wystarczy dla wszystkich kobiet, które chcą kogoś przyjdzie czas że wezmą się i za was prawiczków bez wiary :D:D:D

Gość gość
problem polega na tym ze w polsce w wieku od 18 -40 lat jest 13 mln kobiet - za to mezczyzn 14 mln , co daje 97 kobiet na 100 facetow ! jest to problem bo 1 mln facetow jest samych i juz wiadomo dlaczego my mamy sie starac:P

Gość gość
a ja czytalem badania, ze na 100 facetow jest 105 kobiet w Polsce:] no chyba ze panienki przed 18 i te babki po 40 tak nabijaja:P no to juz mamy wyjasnienie innego tematu- czemu faceci biora sie za stare d**y:D

Gość gość
no a po co mamy brać gorszych? Nie rozumiem, my nie jesteśmy pomocą społeczną

Gość gość
owszem we wielu statystykach jest napisane ze kobiet jest tam 107 na 100 facetow ale w wieku od 50 do 80 lat dlaczego bo w tym wieku wiecej facetow umiera spowodu pracy i stresu zyciowego przeciez to my musimy sie o wszystko martwic nie:D W mlodym wieku od 18 - 40 lat niestety kobiet jest mniej :P

Gość gość
no a po co mamy brać gorszych? Nie rozumiem, my nie jesteśmy pomocą społeczną my tez nie jestesmy dla was pomoca spoleczna same bierzcie zycie w swoje rece drogie panie:D

Gość facet niezbyt przystojny
Ja pewnie też zostanę starym kawalerem ale nie szukam na siłę i przywykłem do tej sytuacji.

"ja nie będę miał bo nie mam prawa jazdy" X najlepszy tekst:D p.s. czemu nie spróbujesz zrobic prawko?

Gość sara16
dlaczego uważacie, że nie będziecie mieć dziewczyny/faceta?? myślicie, ze wszyscy ludzie są tak płytcy, że lecą na prawko, kasę i takie tam... bez przesady. też nie mam faceta i jakoś mnie to nie przeszkadza. jeżeli mam być z kimś, kto mnie nie uszczęśliwia, lepiej bć singlem ... ;)

Gość gość
Tu nie chodzi o prawko raczej o to ze w oczach kobiet nie jestes atrakcyjny:P

"W mlodym wieku od 18 - 40 lat niestety kobiet jest mniej jezyk." X czemu tak się dzieje?

Gość sara16
to może warto pomyśleć, jak to zmienić?? albo zastanowić się nad sobą? co je w tobie odstrasza?? może zachowanie, albo słownictwo...?? niekoniecznie wygląd..

Gość sara16
poza tym jak można zrzucać winę za to że się nie ma partnerki, bo w tym wieku jest ich mniej ... no ludzie, zastanówcie się ;p

"poza tym jak można zrzucać winę za to że się nie ma partnerki, bo w tym wieku jest ich mniej ... no ludzie, zastanówcie się ;p" Raczej Ty się zastanów czy na pewno wiesz cokolwiek na temat bycia przegranym facetem

Gość sara16
jestem kobietą, więc nie mam pojęcia jak być przegranym facetem. może mi to wyjaśnisz?? albo inaczej?? dlaczego faceci czują się przegranymi, skoro najczęściej nie próbują "atakować" ?? ;)

Dlatego że większośc z nas nie posiada cech, które są atrakcyjne: - wygląd - pewnośc siebie - zaradność - towarzyskość - doświadczenie z kobietami(wymagane u większości, która tutaj jest juz w dosc podeszłym wieku) - spontaniczność i tak jeszcze moznaby kilka rzeczy wymienić. Większośc z nas posiada maksymalnie jedną cechę z tego zestawu i to też nie jest ona najwyższych lotów

Gość sara16
otóż to! ;) wyluzujcie trochę a wtedy wszystko pójdzie lepiej. jak będziecie czegoś próbować na siłę będzie to coraz bardziej nieosiągalne...

Gość sara16
a próbowałeś "prawiczek bez wiary" zagadać? cokolwiek..?? ile ty masz właściwie lat??