Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Kto z was uważa że nie będzie miał kobiety

Polecane posty

Do Sara16Jestem pod wrażeniem Twojej walki z wiatrakami,ale wątpię,że zrozumieją.Statystyki,liczby i wbite do głowy steretypy o kobietach to nie powód waszych kłopotów panowie.Naprawdę myślicie,że nie ma kobiet,które są normalne?Albo nie istnieje taka,która znajdzie w tobie to coś?

Do Sara16Jestem pod wrażeniem Twojej walki z wiatrakami,ale wątpię,że zrozumieją.Statystyki,liczby i wbite do głowy steretypy o kobietach to nie powód waszych kłopotów panowie.Naprawdę myślicie,że nie ma kobiet,które są normalne?Albo nie istnieje taka,która znajdzie w tobie to coś?

Gość gość
"Naprawdę myślicie,że nie ma kobiet,które są normalne?Albo nie istnieje taka,która znajdzie w tobie to coś?" ­ Może na Wyspach Fidżi jest taka. Jakoś tutaj żadnej nie przypadłem do gustu pomimo najlepszych intencji.

Gość gość
DG1987 - Darker ??

Gość gość
ja nie będę miał kobiety bo nie mam zamiaru dwoić się i troić dla jakiejś księżniczki co w razie problemów w niczym mi nie pomoże tylko wbije nóż w plecy i odejdzie do innego.

Gość Prawik-31
Przez tyle lat człowiek się nie spodobał żadnej dziewczynie i nagle to ma się zmienić ? To już zdrowy rozsądek powinien podpowiedzieć że nie ma się jednak szans.

Gość gość
Darker popełnił samobójstwo bo laska co poznał na kafe kopnęła go w tyłek.

Ja o dziwo miałem nawet adoratorki za czasów szkolnych dziewczyny o mnie zabiegały co doprowadzało mnie do śmiechu , bo jestem przeciętnym chłopakiem , ale chyba ceniły u mnie inne cechy , ale mniejsza o to bo nie pozwalałem im rozwijać uczucia do mnie i kończyłem wszystko bardzo szybko :)

Gość gość
darker pisał, że próbował się zabić, ale go odratowali pamiętam, że zawsze pisał o tej lasce co wyjechała do holandii i miała go gdzieś o jakiejś warszawie piszecie... jakąś laske sobie znalazł ?

Gość Prawik-31
Ja na szczęście nie miałem takich problemów żebym się zakochał

Gość gość
To było kilka lat temu a ja o tym co teraz. Laskę poznał na kafe ale ona chciała aby do Wawy z nią się przeniósł a on pracował i płacił za swoje studia w swoim mieście. Olała go poszła z innym i zamęczała go opowieściami o nim. No i chłopak nie wytrzymał.

Gość sara16
jak tak to wszystko teraz czytam, to nawet odpowiednia dziewczyna nie zakończy waszych problemów, bo znajdziecie sobie nowe, i kolejne... ale te samobójstwa - to juz przesada

Gość gość
Problemów nie zakończy ale pomoże.

Gość sara16
freeatlast: dziękuję. ale sam/a widzisz...

Gość sara16
dg1987: to co się stało, że podjąłes tak drastyczne decyzje..? o samobójstwie...

Gość Prawik-31
Człowiek jakby był ładniejszy i poznał porządną mądrą dziewczynę to ona by go mobilizowała pomogła i życie byłoby lepsze. A tak szanse są coraz mniejsze. Na szczęście nie kończę lecz zaczynam trzydziestkę więc jeszcze szanse są

Sara powiedz mi czego szukasz na tym forum ? Miłości ? Seksu ? Rozwiązania Swoich problemów ? A może jesteś tak niesamowita że bezinteresowanie chcesz pomagać innym ?

Gość sara16
prawik 31- to dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiony ;) oby tak dalej

sara16 dg1987: to co się stało, że podjąłes tak drastyczne decyzje..? o samobójstwie... kompleksy

Gość sara16
chcę zobaczyć jakie ludzie mają problemy i w miarę możliwości im pomóc... chociaż tyle mogę zrobić, zamiast skakać po stronach o modzie i shoppingu. chcę wykorzystać to, że jestem optymistką i trochę zarazić ludzi pozytywnym myśleniem. uwierzyłbyś, że są jeszcze takie dziewczyny?? które bezinteresownie pomagają??

a skąd macie takie arcyciekawe info na temat darkera? :classic_cool: 1 wiara, przecież leciały na ciebie i chciały nawet przyjeżdżać. opędzałeś się od lasek jak od much, to teraz masz :P 1 było korzystać i zaliczać :D

Gość sara16
DG1987 nie uważasz, że można sobie z tym jakoś inaczej poradzić?? nie wiem, może przez terapię, rozmowę, sam mówiłeś, że dziewczyny się tobą interesowały...

ale ja nie chcę od nikogo żadnej pomocy , porozmawiać możemy , bo jestem rozmownym człowiekiem , ale nie o moich kompleksach , pomocy też żadnej nie chce jedyne co mi pomoże to odejście z tego świata i do tego będę dążył ;)

Gość gość
Darker przecież temat założył na forum tak na początku czerwca gdzieś, że już rady nie daje, że poważnie myśli o samobójstwie i już nie wie co robić a te małpy mu go skasowały.

sara- do klubów chodziłem kiedyś wielokrotnie bylem i nawet raz na koncercie ale nic z tego nie wyszło i już nie chodzę bo już mi się znudziło

Gość sara16
i uważasz, że to jedyne wyjście? wiesz, ja nigdy nie miałam zamiaru popełniać samobójstwa, ale jak na to popatrzeć z boku to życie jest trudniejsze i jeżeli odważyłbyś się żyć, taki jaki jesteś, to wykazałbyś się większą odwagą, niż popełniając samobójstwo... nie wydaje ci się tak? nie masz żadnych wątpliwości??

Gość sara16
ble, ble: a portale społecznościowe?? spróbowałbyś?

Gość Sztefannnn
Sara16 cały czas piszesz, że chcesz pomóć, a tak naprwdę nic z tego nie wynika. Nie tędy droga. Jeżeli byś chciała naprawdę pomóc, tak z głębi serca, to zadeklarowałbyś, że rozdziewiczysz jakiegoś. Wtedy może by ci ktoś uwierzył. A tak to tylko czcze gadanie

Gość gość
A może sama byś się chłopakiem zainteresowała? :D:D:D:D