Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Kto z was uważa że nie będzie miał kobiety

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka,że trzeba wierzyć w siebie! Nie każda patrzy na wygląd. Ja mojego pokochałam za troskliwość, uprzejmość i rozsądność. On zrobił pierwszy krok, zaryzykował i mu się udało:P Mimo,że ostatnio wieje u nas w związku nudą, nadal bardzo się kochamy. Są gorsze i lepsze dni. Ja nigdy nie wypominałam mu,że stać mnie na lepszego ani nie dawałam mu tego poznać, ponieważ tego nie czułam! Wygląd to nie wszystko. Zastanówcie się na swoim zachowaniem. Facet który użala się nad sobą jest mniej atrakcyjny. Trzeba być pewnym siebie. Poza tym dziewczyna to nie wszystko, może komuś jest dobrze samemu, może się w pełni realizować. Tylko trzeba być tego pewnym.

Gość sara16
haha ;) sorki chłopaki, mam faceta którego strasznie kocham, więc nic z tego ;)

Gość sara16
ble.ble: wiesz, zawsze można spróbować, i nie myśl, ze tam są sami bogowie, bo wcale tak nie jest, to portal dla normalnych ludzi, takich jak ty, ja, i mnóstwa innych ;) odważ się ;)) życzę powodzenia ;)

Gość gość
No to sami widzicie. Samobójstwo jedynym wyjściem dla takich jak my :D

Gość sara16
jedyne wyjście dla "takich jak wy" to uderzyć was porządnie i wrzucić do pomieszczenia pełnego ludzi ;)

Gość Sztefannnn
Jak do czegoś dochchodz, to okazuje się, że każda ma chłopaka:D

Gość sara16
haha bardzo dużo dziewczyn go nie ma, bo faceci boją się zagadać ;) w moim przypadku to ja wykonałam pierwszy krok i się opłacało ;)

Gość gość
Byłem tam. To studia i w d***e mnie miałyście. Teraz to z poradami wyskakujecie jak najlepsze lata zmarnowane na samotność i depresję a tam to juz entuzjazmem nie pałałyście do mnie. Już chciałem miec przynajmniej narzeczoną a nie gnić samemu bo zawsze był ktoś lepszy ode mnie a nawet jak nie było to panna lepiej się czuła sama niż gdyby dać mi szansę.

Gość Sztefannnn
Sara a co ma wspólnego to, że masz chłopaka z chęcią rozdziewiczenia kogoś. Bo jakoś nie widzę w tym związku:D

Gość sara16
taaak, obwiniaj wszystkie kobiety, bo któraś dała ci kosza... bardzo rozsądne. jesteś uprzedzony i tyle, rozumiem, ale od razu do wszystkich tej płci..??

Gość sara16
sztefannn: proszę cię, jestem wierna (wbrew stereotypom) ;)

Sara odwagę to trzeba mieć żeby sobie odebrać życie coś o tym wiem , już dawno powiniennem się rzucić pod pociąg albo z wieżowca , ale stojąc na torach albo na dachu blok jest ta obawa , a co jeśli przeżyję ? Lepiej żyć jak śmieć niż zostać kaleką , ale kto nie próbuje ten się nigdy nie dowie , ja będę próbował do skutku . Z mojej strony koniec rozmowy . Dziękuję

Gość gość
"taaak, obwiniaj wszystkie kobiety, bo któraś dała ci kosza... bardzo rozsądne. jesteś uprzedzony i tyle, rozumiem, ale od razu do wszystkich tej płci..??" ­ Jaka któraś? Wszystkie które starałem się poznać dały mi kosza.

Gość Sztefannnn
Też nie widzę w tym żadnego związku, że jesteś wierna:D Wierna czyli nie zdradzasz?

Gość Prawik-31
Portale to gowno skoro 95% facetów jest tam lepszych

Gość sara16
"Wszystkie które starałem się poznać dały mi kosza." to nie wszystkie kobiety na ziemi. i co, teraz będziesz singlem? proszę bardzo, droga wolna, ale nie narzekaj na kobiety których nie znasz... bo to nie ma sensu

Gość gość
DG-hm ciekawe masz plany,tylko jak piszesz co jak sie nie uda i zostaniesz kaleką?Co wtedy?Jest ktoś kto sie Tobą zajmie?Rodzina ?nie wiem tez mi sie wydaje że jestes Darkerem ale moze sie mylę.......

Gość gość
"to nie wszystkie kobiety na ziemi. i co, teraz będziesz singlem?" ­ A mam wybór? No tak, mam: sprzedam dom i pojadę w podróż dookoła świata aby sobie dziewczynę znaleźć. Jezu ...

Gość gość
Darker był rocznik 1984 a on jest 1987

Gość sara16
prawik.. nie pomyślałeś nigdy, że możesz komuś wydawać się lepszy przez wzgląd na osobowość a nie wygląd czy coś w tym rodzaju? nie dodawaj zdjęcia, skoro uważasz, że to zmniejszy twoje szanse, a dopiero jak dasz się poznać komuś i on cię doceni, czy coś, spróbuj się umówić osobiście. zresztą, sam zdecyduj, jesteś dorosły. stefannn: jeżeli nie widzisz pomiędzy tym związku, to masz chyba poważny problem...

Gość gość
no i co z tego moze się odmłodził:Pale ma podobne teksty do Darkera.... A swoją drogą to D.rzeczywiście odszedł czy to tylko zasłona dymna?Bo jakoś sie nie wpisuje chyba że zmienił nick albo tylko anonimowo sie wpisuje...

Gość gość
Wygląda na to, że naprawdę coś sobie zrobił.

Gość gość
Sara nie wiem czy jesteś stałą bywalczynią tego forum, a prawdopodobnie tak nie jest, to mogę podzielić się z tobą pewnymi mądrościami wyniesiopnymi z tego forum, które pomogą ci w dalszym życiu. A mianowicie seks bez orgazmu to nie jest zdrada!! Po dużej ilości alkoholu także nie jest zdradą.

Gość Sztefannnn
Sara nie wiem czy jesteś stałą bywalczynią tego forum, a prawdopodobnie tak nie jest, to mogę podzielić się z tobą pewnymi mądrościami wyniesiopnymi z tego forum, które pomogą ci w dalszym życiu. A mianowicie seks bez orgazmu to nie jest zdrada!! Po dużej ilości alkoholu także nie jest zdradą.

darker nic sobie nie zrobił pewnie gdzieś tam jest x sara jakiego jesteś wzrostu pytam z ciekawości ? ;)

Nie jestem darkerem , bo widzę krążą wokół mnie jakieś spekulacje

Gość gość
165, dlaczego??

Gość gość
piszesz podobnie do niego więc pewnie stąd podejrzenie że jednak nie zniknął...