Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka125

wyjazd z narzeczonym i teściową...

Polecane posty

Gość gość
Nie chcę was martwić :-D Ale ten temat to prowo!!!! :-D Brawo autorce za ciekawy scenariusz hahaha

Gość gość
nie - powinna szczekać do niej mordą, kłócić się z nią, bić i wyzywać od najgorszych, prawda? a może jego matka ma powody, żeby ją krytykować - nic nie dzieje się bez przyczyny!

Gość lajla29
nigdy nie bedziesz najwazniejsza dla niiego bo to typowy mami synek

Gość gość
ździry zazwyczaj nie są ważne dla facetów!

Gość lajla29
a co to za facet jak jest mami synkiem???

Gość emilka125
gościu, chciałabym żeby to była prowokacja, wiec jeśli nic nie wiesz to sie nie odzywaj...... z tego co wiem to tylko dla mnie jest niemiła :) dla jego kolegów , 'koleżanek' zawsze była kochana , kiedyś mi o tym opowiadał, wiec nie mam pojęcia co ją teraz ugryzło. nigdy sie za bardzo do niej nie odzywałam, bo sama czasami powiem coś za dużo , wiec tylko odzywałam sie jak musiałam

Gość babka z piasku
Jeśli jeszcze raz zwróci ci uwagę odnośnie "wytatuowana dziwka", popatrz na jej nogi i powiedz : "Pumeks się mamie skończył?" Przez dłuższą chwilę będzie się zastanawiać o co ci chodzi :D:D

Gość gość
pisze się "maminsynkiem" idiotko!

Gość emilka125
a z tym pumeksem to postaram się zapamiętać :)

Gość gość
jak jej to powiesz to na pewno cię wtedy jeszcze bardziej polubi

Gość lajla29
oj dobra dobra pisze szybko i nie zwracam uwagi a czy to moze jestes takim typowym przykladem mamisynka???

Gość gość
ale przed zaserwowaniem jej tego "żartu" - sprawdź jakie ma pięty, bo możesz się znowu jak zwykle ośmieszyć!

Gość gość
0/10 kobieto, poznaję twoje prowokacje nawet niezbyt wczytując się w tekst :-D masz charakterystyczny styl i widzę... że mnóstwo problemów: a to raz jesteś facetem z żoną na wózku, drugi raz mąż cię zdradza, a dzisiaj .... hahaha .... jedziesz z teściową na wakacje

Gość gość
nie muszą się lubić, ale matka powinna szanować wybór syna i czasami ugryźć się w język. nie musi lubić tatuaż, ale po co ten przykry komentarz. a pchanie się na wakacje z młodymi to już przegięcie. ja bym nie jechała na miejscu autorki. po co mi wakacje w stresie. może jeszcze spaliby w trójce, zeby taniej było?

Gość babka z piasku
"jak jej to powiesz to na pewno cię wtedy jeszcze bardziej polubi" A jeśli tak czy siak jej nie polubi i autorka wykorzysta 'cały wachlarz" wariantów i możliwości, zeby sie do niej przekonała? To jaki jest sens nieustannie komuś wchodzić w d**ę, jak to niczego nie zmieni? Co ma żebrać, o akceptację? Litości..... :)

Gość lajla29
gosciu wkoncu madrze napisane

Gość emilka125
jaka zdrada męża ?? co Ty gościu bierzesz ? to że używam tego pseudonimu nie oznacza , że inne posty pod takim samym ja też pisałam....

Gość gość
aaaa :-D bo to pewnie modka ma dzisiaj nocny dyżur, i zeby na kafetełe był o tej porze jakiś ruch to wymyśla te prowokacje

Gość lajla29
wykonczy cie jego matka tak psychicznie ze sama wkoncu dasz sobie z nim spokoj a ona pozniej bedzie mowc jaka to ty bylas zla

Gość emilka125
im bliżej ślubu tym coraz gorzej ... nigdy nie była miła, ale teraz czasami już przegina.....

Gość gość
babka z piasku - ty wierzysz, ze ona kiedykolwiek chociaż raz była miła dla jego matki, czy kiedykolwiek przyszło jej do głowy, ze mogłaby próbować nawiązać z niż lepszy kontakt? przecież widać od razu że to wyrachowana gówniara, która nie ma najmniejszego szacunku do starszych ludzi, uważa, że wszystko się jej należy i jest najmądrzejsza w całej wsi - i tak będzie cały czas (będzie go buntowała przeciwko matce, teściowej będzie docinać) aż do rozwodu - bo z taką suką długo facet nie wytrzyma!

Gość gość
Wieje nudą :-D . Widzę, ze autorce skończyły się pomysły na kontynuowanie prowokacji.

Gość emilka125
gość , po prostu g*wno wiesz a sie najwiecej udzielasz. dla Twojej informacji - myślisz że nie próbowałam ? każdy sie śmiał ze mnie że taka miła dla niej jestem a ona ma mnie w d***e i jeździ po mnie jak po szmacie , Ty bądź w takiej sytuacji jak ja to się wtedy wszyscy z Ciebie pośmiejemy

Gość lajla29
jesli to prowo to brawo jakie macie pomysly, nie wiedzac nawet ze jesli ktos ma tak naprawde a kocha faceta to ma p..... z taka tesciowa

Gość lajla29
jesli to prowo to brawo jakie macie pomysly, nie wiedzac nawet ze jesli ktos ma tak naprawde a kocha faceta to ma p..... z taka tesciowa

Gość lajla29
a po ile macie lat jesli to nie tajemnica? a gdzie po slubie bedziecie mieszkac?

Gość emilka125
mamy po 22 lata, od 3 lat mieszkamy razem u niego, na szczescie jego mama mieszka w innym mieście z mężem.

Gość gość
zapewne u mamusi!

Gość gość
czyli mamusia mu kupiła mieszkanie a ty tam przyszłaś i tyłek wsadziłaś? a twoi rodzice nie kupili ci mieszkania????

Gość gość
a kto was utrzymuje? pracujesz?