Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak to jest. Jestem z dobrego domu a prezentuje patologie.

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylam ze ludzie biedniejsi itp maja ambicje, jakies cele, dążą do tego by byc kims,a ja? mam w domu wszystko a jednoczesnie nic.. depresje, zaburzenia osobowosci, nie potrafie nawiazywac relacji z innymi. olałam szkołę (najlepsze lo w wojewodztwie)chociaż inteligencji odmówić mi nie mozna, wynika to z wlasnych zaniedban, niestety nie ucze sie na błędach ;) nie wiem czy kiedys wezme sie w garsc... na dzien dzisiejszy kazdy kto nie wie jak mam w domu pewnie mysli ze jestem z biednej rodziny gdzie przemoc i alkohol sa na porzadku dziennym, dlatego nie mam zadnych ambicji i pogubilam sie w zyciu ;) eh .. marny moj los , tak to widze za kilka lat :(

Gość gość
Nie sadze, gdybys byla, przez wstyd bys skonczyla te szkole. ;) prowokatorko.

Gość gość
ja juz nie mam wstydu. ;) zlamalam jakas granice .. zabralam papiery i nie wiem co dalej.

Gość gość
wbrew pozorom to całkiem czeste, wiele osób po protu jak czuje stabilizacje to nie ma weny zeby cos robic, na moim roku jeden gosc co byl synem profesora - taki nieuk, sam sie chwalił, że całe studia nie przeczytał ani jednej ksiazki

Gość gość
najlepsze, że teraz robi doktorat, tacy i tak sobie poradza, nawet po zawodówie ich rodzice gdzies ulokuja, praca w Polsce jest głównie po znajomosci

Gość gość
ale wiem że to nie bedzie wiecznie trwać, gdyby nie rodzice to pewnie bym sobie nie poradziła w zyciu bo nie potrafie załatwić prostej sprawy urzędowej, chyba ze krok po kroku mi wytłumaczą... dumni ze mnie nie będą :o

Gość gość
ale ja nie należe do jakiejś elity miliarderów... ;) normalna rodzina, ojciec pracuje w biurze za granicą a mama w banku tu na miejscu, jak moga mnie przyjac po znajomosci? jeżeli nawet nie bede miała skonczonego liceum

Gość gość
chyba mam za dobrze, moze gdybym dostała kopa w d*pe to zmobilizowałabym się ...

Gość gość
Na ile oceniasz swój ryj? R*****aś?

Gość gość
nie mam problemów z powodzeniem, zawsze ktoś był ;) ale nie potrafię stworzyć czegos trwałego

Gość gość
idę spać:( dobranoc🖐️

Gość gość
w d***e ci się poprzewracało. docen co masz bo niektórzy nawet polowy tego co ty,nie mają. pa.

Gość gość
Ryj? Ale tu patologia siedzi. Szkoly mozna pokonczyc, a kultury jak sie nie mialo tak nie ma ;) ukonczenie liceum nie jest jakims osiagnieciem, mozna to zrobic w przyszlosci. Wszyscy teraz maja srednie lub wyzsze, ale czy sa madrzejsi... ? Co do tematu to jest prowokacja. Kto z dobrego domu by tak pozwolil dziecku.

Gość gość
wiem dlatego napisalam w 1 poscie od czego to zalezy. ufają mi i za dużo popuszczają bo wierzą że się zmienię 🖐️ mam ambicje ale na chwilę :o bez sensu to wszystko.

Gość gość
a teraz na serio idę spać, przejrzę fejsa i w kime , papap ;)

Gość gość
autorze wątku myślisz że czemu te półgłowy z zakamarków naszego kraju mają cele,ambicje itp?tam u nich w polu nic nie ma.przyjeżdżają do wielkich miast robić kariery,są szczurami korporacyjnymi, dają sobą pomiatać żeby mieć co zjeść . i tosię nazywa sukcesem.... .dobrze masz w życiu nic się nie przejmuj.Ważne żebyś dla siebie znalazł/a coś wartościowego,co sprawia ci radość.i rób to.\