Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MNIE WKURZA JAK PISZECIE,ZE WSZYSTKO DROGIE....

Polecane posty

Gość gość
Ja też kupuje mały słoik. Jednak widać jakim gównem sie żywisz... bez komentarza

Gość Sfixowana
''Kto dokładnie wie, czego chce, powinien być na tyle mądry, by zadowolić się połową.'' Ty nie potrafisz sie niestety zadowolic niczym, bo jesli osiagnelas juz ''wszystko'' w czym przeszkadzaja ci inni...

Gość gość
taaa, jasne, tu kazda je kawior:D a potem te same piszą,ze zarabiają 1200zł:D takie rzeczy tylko na kafe:D xxxx a ty nie musisz raz pisać jako gość raz pod innym nikiem, ten kretynski styl pisania tak widać:D

Gość Ja od tego dobrego kawioru
Jak widać kretynko nie jedna osoba mysli, ze to gówno któro nazywasz kawiorem obok kawioru nie stało.

Gość po co udajecie
wlasnie:D jak temat,ze bieda to tyle wpisow a tu pisza jakie bogate:D

Gość gość
hahah, chyba mamy do czynienie ze schizofreniczko o 2 osobowościach, czyzby bordeline?, zmień leki i lekarza, a o kawiorze dalej sobie masz, najpierw trzeba mieć prace a potem marzenia, ale wy schizofrenicy macie odwrotne cele:D

Gość gość
schizoferniczką*

Ty ty się lepiej naucz pisać co to znaczy masz o kawiorze? Wpieniłaś się, bo kogoś stać na porządny posiłek a ty musisz jeść gówno za 15 pln? Cytujac Ciebie "masz dalej o kawiorze"

Gość gość
tak, tak:D laska kawioru to ty nawet smaku nie znasz:D ale jak pisałam na forum możesz napisac nawet, ze i langustę jesz na obiad:D

He he Ja owszem kawioru nie jem na śniadanie a raczej na większe okazje a pewnie dlatego, że nie jem gówna a dobre rzeczy. I nie próbuję komuś wmawiać, ze za 15 pln to można super kawior kupić. To gówno co kupujesz za 15 pln zwyczajnie jest obrzydliwe i koniec.

Gość gość
Wyksztalenie hahahahah :) moj brat teraz konczy Jagiellonke i tez do mnie do Uk sie wybiera :) Ja wyjechalam wczesniej i nie konczylam studiow ,bo stwierdzilam ,ze nie ma sensu .Mieszkam juz tu 9 lat tu sie doksztalcam i pracuje z mezem.Moj brat wierzyl w Polske i teraz jest w plecy pare lat :) Zadnych perpektyw,wszystko po znajomosci i marne wyplaty :)

Gość gość
ta a Ty wiesz co ja kupuję:D wiesz ja tak samo jak ty mogę tu wszystko napisac:D a z tymi 15żł to było prowo, ale jakie udane:D

Gość gość
to jakiś lipny kierunek:D po Jagiellonskim i Polibudzie każdy mój znajomy/a maja dobre prace:D ale jest student i student:D

Gość gość
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gośćiu Rany ,ale sie cieszysz ,bo myslisz ,ze prowo udane :) Gratuluje ,nie masz co robic dziecko

Gość gość
otoz to , mam 17 lat i już wakacje a te idiotki się produkują a to forum znam bo mama czasem tu pisze:D jakie dno:D

Gość gość
Autorka to jakaś gówniara, wakacje za pasem, nudzi się dziewczyna to pisze bzdurne tematy.....nie odpisujcie i już.

Gość gość
o tak najlepiej powiedziec ,ze lipny :) Szkoda,ze 99,9% kierunkow w takim razie lipnych jest :)

Gość gość
hahah, ale 4 godziny temat się ciągnął:D banda kretynek:D

Prowo jasne.... Żresz gówno i jeszcze się chwalisz, ze kawior na śniadanie wsuwasz. He he. Coś co nawet obok kawioru nie stało. Teraz piszesz, ze to prowo bo co masz napisać, że błazna z siebie zrobiłaś z ta puszką kawioru za 15 pln?

Gość gość
haha, kawior jadlam kiedyś na wczasach z rodzicami na Dominikanie i był niezbyt dobry i nie jadam go wcale, a rodzice tylko w lokalach, do domu nie kupują:D ale wczuwalas się dobrze:D

Gość gość
a taka cene widziałam w Kauflandzie i tak palnęłam:D

Temat faktycznie wymyślony, ale koleżanka od kawioru za 15 pln nauczyła się że to jednak nie jest kawior i nie wypali w realu do kogoś że ona na śniadanie je kawior za 15 pln. Takze prowo, ale jakże edukujace.

Gość gość
a ty co nigdy kawioru nie jadlas i ubierasz się w szmateksach dobrze się wyglupilaś, dobrze,ze to net, bo cie ludzie wyśmiali:D

kawior na dominikanie, dobry kawior to jest debilko w iranie a nie na dominikanie. Przynajmniej nauczyłaś się żeby nie wyjechać wieśniaczko w realu do kogoś z kawiorem za 15pln z kauflandowa bogaczko.

Gość gość
tak tak:D produkuj się i wierz w to co piszesz dalej:D

Kawior wieśniaro jem ale nie na sniadanie i nie za 15 czy 30 pln. I do szamteksów nie chodzę chociaż nie mam nic do ludzi którzy tam sie ubierają. I szanuję ludzi niezależenie od zasobnosci ich portfela tepaczko po zawodówce. Gardzę jedynie ściemniaczami takimi jak ty i leniami.

Kauflandowa bogaczka. He he

Gość wakacyjna mama
cos wtrące od siebie skoro czytam.... Najdroższy i najlepszy jest oczywiście szary kawior z bieługi. Duże,szare kuleczki. Trochę tańszy jest z sievrugi. Małe, szare kuleczki i trzeci w kolejności, kawior z jesiotra tzw. czarny. Będąc w Baku próbowałam wszystkich rodzajów i ten z bieługi jest na pewno najlepszy i w Wawie cena 190zł za 110g:D tak tylko chciałam sprostować:)

Gość gość
Ale w Polsce bieda skoro o kawior sie klucicie :) Moja babcia go jadla lyzkami w Zwiazku Radzieckim ,prawdziwy kawior byl za grosze i ludzi stac bylo :) Ale wy to ekstrasem teraz nazywacie i dalej sie kluccie tluki ,ze w Polsce tak wspaniale jest :)

Gość gość
nie jestem po zawodowce, bo uczę się w liceum:D