Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MNIE WKURZA JAK PISZECIE,ZE WSZYSTKO DROGIE....

Polecane posty

Gość Ja od tego dobrego kawioru.
Bardzo też uwielbiam kaczkę,i drogie wino. Tylko od tych pysznych z wyższej półki dań łapie mnie biegunka,więc muszę jadać te dania dla biedniejszych częściej.

Dobre są małże,jedliście kiedyś biedacy?

Gość gość
Ja jem tylko Rosyjski kawior,najlepszy dla mnie i zakupiony w Rosji a nie w Polsce.Wole czerwony.

Gość napisze cos od siebie
może zależy w jakim regionie Polski, jeśli chodzi o prawo i medycynę to fakt-leci po rodzinie/nazwisku, ale chodzilo mi oto,ze potem masz prace na 100%, , u nas brakuje architektów, z Warszawy i Krakowa ściagaja ludzi

Pani na niebiesko proszę nie podszywaj się biedaku! kawiora w gębie nawet nie miałaś,chyba że tego za 15 zł :D

Gość Ja od tago dobrego kawioru
cos nie mogę się zalogowac czasmi:( o co chodzi???? już przyznałam,ze nie jadałam kawioru nigdy wiec odczepcie się:( nie każdy jest taki bogaty jak wy, tamta od zawodówki tez przeprosiłam, bo nie szkola swiadczy o człowieku, sama jestem po zawdowce, pracowałam w sklepie 3 mce ale mnie wyrzuclili, bo się dojrzeli,ze 11 zł ukradłam:(

Gość bambaryła31
autorka jest jedną z tych osób co widzą tylko siebie,swoją kasę i nic więcej jak widać gardzi ludźmi którzy mają mniej pieniędzy,żeby się dowartościować a w tym pieprzonym kraju jest cholernie drogo i to jest po prostu PRAWDA, najwyższe ceny przy najniższych pensjach w porownaniu do innych krajów europejskich

ale się mnie uczepilyscie, dajcie mi spokoj, bo wyjde z tego tematu!!!!

Gość gość
ja pierdziele o kawior sie kluca :) hahahaha oj bieda w Polsce bieda.A podobno autorka mowila,ze tak wspaniale jest.Jakby w Polsce bylo dobrze to ludzie o kawior czy wedline by sie nie klocili.Ale klocic sie o zarcie to juz zly znak.

a co ty tam gadasz bambaryla31 jak tak wyglaasz jak twój nik to ...masakra wcale nie jest drogo, ja np. jem kawior po 200zł, bo mnie stać!!! a ty żryj sobie pasztet buraczko

Gość bambaryła31
i co z tego,ze nie jadam kawioru, nie stać mnie i tyle a mortadele lubię:) i konserwę turystyczna też, to co będę na sile sobie łososia kupować:D

Gość jedzenie wcale nie jest drogie
a każdy ma wybor kupic to, co chce lub to na co go stać ale...opłaty sa takie same dla biednego i dla bogatego i to jest niesprawiedliwe

Gość superlaskaniemlaska
drogie to rzeczywiście sa opłaty i paliwo, ale nie jedzenie, jak cie nie stać na poledwice za 40zł to kupisz za 15, a opłaty robic trzeba i paliwo kupic tez

dziś ide do kauflanda po ten kawior, potem wam napisze czy warto:)

Gość Sfixowana
Matko kochana, uzylam slowa ''kawior'' w przenosni a tu sie rozpętała istna wojna... :(

ale mi smaka narobilas:) ide po kawior potem:)jak będzie niedobry to kot zje moze

A myślicie że z tesco też będzie dobry? Bo mam bliżej.

a do kawioru pasują frytki? I jak się go je? Łyżeczką,widelcem? I czym popijać?

zresztą wpadłam na super pomysl...mama jutro ma rentę to ja poproszę niech kupi prawdziwy kawior a dziś zjem ten za 15zł:D

piwo Harnaś pasuje do kawioru?, bo mam z promocji z Lidla, po 1,89

Gość gość
Nie bedzie dobry nie wydawaj 15 zl na gowno i podrobke.I tak sie nie dowiesz jak smakuje prawdziwy kawior:) Potem przylecisz z placzem ,ze kase wydalas a nie smakuje .Rownie dobrze mozesz kupic sobie zarcie dla kotow i udawac ,ze to schab :)

Gość gość
a ja bym sobie bigosik zjadla, mojej babci..mmmm, niebo w gebie.

Gość Ja od tego dobrego kawioru,
to gdzie mam sprobowac kawioru?na drogi lokal mnie nie stać, raz znajomy prawnik mnie zapraszal, ale odmowilam, bo nie mam się w co ubrać do takiego lokalu

Gość gość
hahahahahahaha ale się uśmiałam, ekstra topik, tak jasne, wszystkie bogaczki siedzą teraz na kafe i wpieprzają kawior. Sorry, ale nie od dawna wiadomo, że to forum niskich lotów. A to, że Was stać na to czy na tamto, nie znaczy, że jesteście lepsze od osób które mają mniej, bo widzę, że w głowach macie pustki, bo tylko pusta laska siedzi i się dąsa, że ktoś śmie narzekać. Jak cię tak na wszystko stać to się ciesz, szopinguj sobie w najlepsze i pluj na tych co mają mniej. Ja tam wolę osoby, które mają mniej, albo mają kasę ale się z tym nie afiszują, szanują każdego bez względu na to kim jest.

Gość Ja od tego dobrego kawioru,
idz z tymi wypocinami, teraz to jest temat o kawiorze:)

Zaznaczam, że przeczytałąm tylko pierwszy wpis autorki i zgadzam się z nim w zupełności :) Ceny są zupełnie normalne, oczywiście jeśli się ktoś uprze znajdzie sobie śpioszki i kaftaniki za 500 zeta od sztuki...ale to już nie w zwykłym centrum handlowym...w zwykłych sklepach jakie przeważnie są w galeriach ceny są zupełnie przystępne

Gość ja tez w pracy siedze na kafe
a zarabiam dobrze, bo oprocz siedzenia na kafe, robie tez inne, wazne rzeczy - obracam duzymi pieniedzmi i firma wie, ze jestem dorba i wyrabiam sie, wiec nikt sie nie pluje, ze siedze na necie. Moze dzis dla mnie to nie ejst wielki wysilek, bo pracuje 3 lata na tym stanowisku i mam doswiadczenie, ale zeby to miec poswiecilam sie: -mimo biedy w domu pojechalam na studia nie majac kasy -na studiach biedowalam, nie imprezowalam, poswiecalam sie nauce i pracy (rodzice mnie nie wspierali) -zanim skonczylam studia, mialam juz prace i zaocznie zaczelam drugi kierunek. Mam teraz 2 kierunki ktore sa zupelnie inne, ale jednak powiazane i znalezc taka osobe, co sie zna na tym co ja - nie jest latwo -uczylam sie jezykow zamiast pic piwo -ksztalcilam sie, szukalam kursow, szkolen i teraz sobie za to odbieram zaplate.

Idźcie stąd. Tu teraz o kawiorze piszemy.