Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spoznia mi sie okres tydzien

Polecane posty

Gość gość

witam martwie sie bo spoznia mi sie okres tydzien... zawsze prawie mialam okres regularny 24tego dnia miesiaca i cykl ok 28/30 dni lecz ostatni dostałam 20tego maja i trawł tylko 2 dni a 3 juz tylko plamienie teraz czekam od 20tego i nic :((( nie ukrywam ze bardzo sie denerwuje !! testu jeszcze nie zrobiłam bo sie boje... dodam tez ze w maju przed tym skapym okresem 2tygodnie wczesniej jakos kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczen ale nie skonczył we mnie (czesto sie kochalismy bez zabezpieczen i było dobrze) miałam wtedy koncowke dni płodnych... duze jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciazy ???

Gość gość
dodam tez ze w sumie nie mam jakis wiekszych objawów typu mdłosci itp sprawdzam nawet temp codziennie i mam ok 35.5 owszem czasami czuje sie tylko jak na okres ale krwawienia brak..:(( jezeli na dniach nie dostane to zrobie test STRASZNIE SIE DENERWUJE POMOCY !!

Gość gość
nie ukrywam ze ostatnio mam duzo nerwow i jeszcze bardzo stresuje sie tym brakiem okresu :( moze zmiana pogodu tez ma na to wpływ bo ostatnio były straszne upały po ponad 30st ewentualnie moja dieta bo staram sie zgubic kilka kg od kilku miesięcy lecz wczesniej okres był :( myslałam tez ze ostatni skapy okres trwajacy te 2 dni i ok 4dni przed spodziewanym okresem to plamienie implantacyjne ale mimo tego ze trwało krotko to krwawienie było obfite jak kazda miesiaczka a nie delikatna jak opisywane w kazdym temacie o plamieniu imp...

Gość yukki
miałaś końcówkę dni płodnych i nie użyłaś zabezpieczenia - dobrze rozumiem? idź po test i to szybko

Gość gość
liczyłam teraz na dniach i wychodzi ze tak ostatni dzien albo nawet dwa..cały czas uwazalismy tak jak zawsze i było dobrze lecz teraz mam pewne obawy...wmawiam sobie ze moze inne czynniki miały na to wpływ...:(

Gość gość
ktos wiecej moze mi powiedziec po tym co napisałam :( ???

Gość gość
teraz ile mija dni od czasu kiedy się kochałaś?

Gość gość
kochałam sie jakos 10tego maja

Gość gość
ile masz lat ? 10 maja... już dawno powinnaś zrobić test !!

Gość gość
Więc tak.. 10 dni po tym jak uprawiałaś seks dostałaś skąpy okres.. nie skończył w Tobie i czy doszkoło do zapłodnienia czy nie dowiemy się jak opowiesz mi na pytania. 1.Czy Twój facet wcześniej przed stosunkiem miał wytrysk ? albo nawet w ten dzień kiedy się kochaliście niekoniecznie parę chwil wcześniej. Z tego co widzę to miałaś dni płodne..

Gość gość
mam 18lat...nie nie skonczył we mnie, zrobił to pozniej juz przy seksie oralnym owszem mial wytrysk ok 2/3h wczesniej ale umył penisa i był siku z tego co wiem...

Gość gość
jutro zrobie test...nie mam innego wyjscia ;((

Gość gość
a moja temperatura ?? mam cały czas ok 35.5 st ?? z tego co wiem po zapłodnieniu i najblizszym czasie ma sie ok 37 i wiecej... to prawda ??

Gość gość
to napewno ciaza

Gość gość
teraz spr to miałam 35st ta jasne napewno - wejdzie ktos i pisze głupoty i straszy ludzi !! niby skad wiesz ze to NA PEWNO ciaza ;] ??

Gość gość1111
Pewnie po prostu Ci się spóźnia.. Napisz jaki wynik testu. Czekamy

Gość gość
dobrze dam znac jak zrobie a moja niska temp to dobra czy raczej zła oznaka ???

Gość gość
niska temperatura utrzymuje się jakis czas przed tym, jak masz dostac okres.

Gość gość
dokładnie... tyle ze ja czekam juz tydzien...:(( co prawda przez ten cały czas mam niska temp i strasznie mnie wysypało... mysle moze ze to jakies zmiany hormonalne i ogromny stres przez obawy o ciaze...w nocy nawet nie spie :( dzisiaj zrobie test popołudniu...od tamtego czasu minał ponad miesiac wiec nie ma znaczenia raczej czy zrobie go rano czy nie...

Gość gość
Autorko jaki wynik testu?

jak jest skape krwawienie to jest sie czym martwic. możesz być w ciąży. współczuje... :/

Gość gość
krwawienie nie bylo skape tylko trwało krotko... zawsze miałam 4 dni i na 5 koncowka a teraz 2 dni i na 3 koncowka...

Gość gość
poza tym to było miesiac temu... teraz spoznia mi sie prawie tydzien... :(

Gość gość
to ciaza napewno masz typowe objawy ciazy zrob test z porannego moczu sie robi jest najpewniejszy a nie popoludniu

Gość gość
po takim czasie raczej to bez znaczenia kiedy...

Gość gość
skad wiesz ze NA PEWNO ciaza ??? i co jest obiawem ??? moze okres spoznia sie z innych powodow :( ???

Gość gość
okres sie spoznia jak jestes chora ty nie pisalas ze jestes wiec to ciaza, wez lepiej wybieraj imie dla babelka a nie na forum siedzisz ,nikt cie tutaj ginekologicznie nie przebada ani za ciebie testu nie zrobi, mi test pokazal ciaze dopiero w 8 tygodniu wczesniej nie pokazywaly wiec jednak ma znaczenie o ktorej sie robi go

Gość gość
zamykam temat tutaj niczego sie nie dowiem. zrobie test ;]

Gość gość
robiłam dzisiaj rano test...co prawda mało spałam z nerwow ale z pierwszego moczu po wstaniu... wynik negatywny :)!! co wy na to ??

Gość gość1111
:-)