Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanagrubaska

Narzeczony kazał mi schudnąć :(

Polecane posty

A ja nie rozumiem czegoś innego. Z jakiej racji większość broni narzeczonego autorki, a ma takie problem z przyznaniem jej racji?

Gość Bakuś 19 lat
Moorland nie podniecam, niech idzie do kogoś od fitnesu i zrobi jej profesnonalny plan cwiczen, po prostu zamiast iść do kogo gdzie trza to autorka nie daje sobie przemówić na forum kogoś ze starzem tylko dlatego że mam x lat mniej... :(

Gość Chiinia
Wy chyba naprawdę nie umiecie liczyć. 65 kg to byłaby to nadwaga i to całkiem spora ale u osoby poniżej 160 cm wzrostu. A u osoby poniżej 170 cm jest to waga prawidłowa

gość - ty już wcześniej byłaś gruba, więc myślę, że po prostu nie zauważyłaś różnicy :) Do tej osoby od żeli itd. - gdyby to tak działało to każdy byłby piękny i jędrny. Autorka nad sobą pracuje, po prostu jej mąż jest nie fair, że zamiast ją wspierać w odchudzaniu które tak dzielnie egzekwuje to on jej jeszcze dosrał (mimo, że waży mniej niż kiedyś).

bakuś - bo dlatego, że masz x lat mniej nie masz porównania jak to jest kiedy nagle dużo schudniesz dobijając 30. ;)

Gość Bakuś 19 lat
tak obraziłem autorkę ,a w szczegolnosci ciebie , klekajcie narody! obraza majestatu, tkwij w swej ciemnosci , żegnaj. nic nie mów wiecej.

bakuś - nie, nazywanie leniem i zarzucanie nadwagi szczupłej osobie która aktywnie ćwiczy próbując wrócić do formy wcale nie jest obraźliwe.

Gość załamanagrubaska
Dla wszystkich którym to umkneło: - ĆWICZĘ i NIE ŻRĘ niestety nie mam dobrej przemiany materii chociaż próbuje z tym walczyć Bakuś pisz sobie co chcesz w Twoim wieku ważyłam jakieś 54 kg więc luz blues spadam na moment bo muszę parę rzeczy porobić przed snem

Gość gość
autorko ile masz w talii? jakoś nie wierzę, że jesteś szczupła

Gość Bakuś 19 lat
Moorland, słuchaj wiem że teraz co powiem będzie trochę może dla was głupie. Ale Arnold Schargeneger mówł, że będą nas zniechęcać, odwracać od drogi, ale najważniejsze to iść przed siebie nie słuchać nikogo i robić swoje. Wziąłem sobie to do serca, dzięki temu osiągnąłem jeden z moich życiowych sukcesów.

Gość gość
co za durne krowy tak dowalają autorce!! p**********e klepią trzy po trzy!

Gość załamanagrubaska
Bakuś jeśli chcesz wiedzieć to ćwiczę pod okiem trenera personalnego na siłowni!!!! I co łyso Ci?

Gość gość
wydaje mi sie, ze laski ktore nie byly w ciazy a tymbardziej jakis szczyl 19 letni nie ma prawa sie odzywac. Facet mlody w prowonaniu do kobiety po ciazy idiotyzm. Nie wiem co sie robi w takiej sytuacji, wagi nie masz duzej ale jesli piszesz ze skora stracila jedrnosc to nie wiem czy na to jest rada. Moja siostra jest po 2 dzieci nie cwiczyla nic a nic a dalej chudziutka -ale to geny, bratowa 3 dzieci dalej jak zpalka. I tu tez gen. A w tej sytuacji,,, nie chce miec dzieci..

bakuś - weź mnie popraw jeżeli się mylę, ale arnoldzik to chyba na sterydach leciał i jakoś nie pamiętam żeby był w ciąży (chociaż teraz ma oponkę godną przynajmniej piątego miesiąca).

Gość Bakuś 19 lat
TO jakiś Ujowy ten instruktor... Nie łyso mi , mam jeszcze moją fryzurę:D Aby przyspieszyć metabolizm proponuję. Robić rano trening pol h NADCZO Przed tym wypić coś ciepłego np. bez cukru KAWE, HERBATE A do potraw dodawać parykę ostrą, coś pikantego, czosnek, Polecam też zjedzenie SAmej papryczki ostrej chili bez popijania, może też być marynowana ( moja babcia takie robi:") )

Gość gość
bakuś tobie słownik ortograficzny na g***t potrzebny

a ten dzieciak dalej swoje...powiedz mi chłopczyku jaki wpływ na jędrność skóry ma mieć jedzenie papryki marynowanej twojej babci? Wygłupiłeś się w tym temacie wystarczająco, po prostu daj spokój.

Gość Bakuś 19 lat
Gdy Ćwiczył, Zacznijmy od tego że zaczął jechac na sterdydach dopiero gdy poznał JOE WEDEIRA w ameryce. Do pierwszych zawodów MR, UNIWERSE JUNIOR zrobił kawał czystej roboty, Dopiero po nich wygrał wyjazd do ameryki, gdzie po jakimś czasie czyli jakieś 3 miechy brał sterydy. Do 1 zawodów zrobł SAMODZIELNIE bez WSPOMAGACZY 11, 3 czystej masy miesniowej.

Gość gość
może ta ciąża była błędem? ludzie, nie mówimy o nadwadze w sensie zdrowotnym czy jakimś tam bmi , tylko w sensie estetycznym dlaczego Twój narzeczony miałby Cię oszukiwać, gdyby to nie była prawda? powiedział to w czasie kłótni? albo schudnij, albo stwierdź, że p********z jego zdanie (w końcu to nikt ważny dla Ciebie i zwyczajnie nie chcesz mu się podobać).

Gość Bakuś 19 lat
Najlepiej zgonić na geny, z ciemnota nie zamierzam dyskutować. Powiem tyle sami jestesmy kowalami wlasnego losu. Gdybym wszystko na geny zwalał to bym dalej był tym P*********m grubasem , dobranoc. Dziękuję za nazwanie mnie szczylem, ciekawe jaka ty taka jesteś och i ach. Goodbye

Moorland - jak to nie był w ciąży? A film "Junior" to niby co? :P

Gość gość
Co sie jej cepiacie, przeciez to normalna waga. Ja p*****le.

bakuś - ja cię wcale nie prosiłam, żebyś mnie poprawiał :) no, ale skoro po raz kolejny się wygłupiłeś to ok - sam podałeś kolejny przykład tego jak z wiekiem coraz ciężej utrzymać formę. Arni musiał jechać na wspomagaczach, a przecież facetom i tak łatwiej budować tkankę mięśniową, prawda? No i dalej nie wiem co ma wspólnego ten facet i rozciągnięta po ciąży skóra.

O faktycznie! Fajna komedia, swoją drogą. Szkoda, że tak się nie da. Faceci by rodzili, a my nie miałybyśmy rozstępów, obwisłej skóry i kilogramów do zrzucenia :D

Gość gość
Czego sie jej czepiacie, przeciez to normalna waga. Ja p*****le. Jesli ma sie problem z utrzymaniem wagi i trzeba stosowac deity to dziecko mozna sobie odpuscic, po nim nie bedzie lepiej.

Gość Bakuś 19 lat
Dlatego jechał, że z tego żył, a warunkeim wygranej było, robienie coraz więjszej masy miesniowej. No ale jak jesteście takie SUPER, to prawcie te swoje RADZIECKIE TEORIE. ja ide może kiedys wpadne i zerkne co tu WYIMPROWIZALALISTA

Gość gość
Moorland ma chyba problemy z mężczyznami, zawsze w jej postach jest coś takiego, że od kobiety nie można niczego wymagać. korona z główki spadnie jak zrobisz coś dla ukochanego? chyba, że go nie masz, to po co dajesz rady?

Gość gość
autorka nie zamierza sie podobac swojemu narzeczonemu, tylko chce od niego zeby ja pocieszyl, czyli poklepal po pleckach I na pytanie "czy jestem gruba" odpowiadal "nie kochanie, nie jestes gruba, jestes tylko puszysta", a potem placz jak sie bedzie za sexi, szczuplymi laskami ogladal...

Gość gość
I tak tak autorko sluchaj kobiet, one sa twoim najlepszym przyjacielem, tak dobrym, ze nawet pociesza twojego narzeczonego....

Bakuś - dlatego to brał, że zwyczajnie nie mógł utrzymać masy mięśniowej :) Gość - a co dokładnie mam robić dla "ukochanego"? Ja nie twierdzę, że autorka ma nie ćwiczyć i nie walczyć z pozostałościami po ciąży, twierdzę tylko, że jej facet zachował się jak d*pek bo jeszcze ją dołuje, chociaż ona twardo ćwiczy. Tym bardziej, że to nie jest tłuszcz który można po prostu spalić. Po prostu irytują mnie ludzie którzy wymagają zmiany czegoś na co ma się niewielki wpływ. Robi co może, a on się dopieprza. Jak on zacząłby łysieć, a ona powiedziałaby "zrób coś z tymi zakolami, bo wyglądasz obleśnie, nie wyobrażam sobie iść tak z tobą do ołtarza!" to byłoby ok?