Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Biedronce.

Polecane posty

Gość gość
Słyszalam od sąsiadki ze w Lidlu nie pracuje się tam dobrze. Teraz mam już porównanie jeśli chodzi o PoloMarket. W Polo przynajmniej jest tak ze macie wypłate na czas.Naprawde ok.

Gość gość
wy/pier/da/laj

Gość Yolanta000
Patrzcie tutaj -https://www.eurabota.ua/jobs/general-laborer/jobs-offered ;l Pod względem możliwości zatrudnienia jest teraz bardzo dobrze w całej Polsce. Raczej mało kto spodziewał się tego, że etatów będzie tak wiele. A jeśli komuś tylko zależy na pracy, to na spokojnie ją dostaje. W ciągu ostatnich lat zaszły mocne zmiany

Gość hrhr
Aby firma dobrze się rozwijała, warto włożyć środki w jej promocję. Najlepszą strategią jest wykorzystanie usług z obszaru reklamy Lublin. Jest to sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/

Gość wfeegge
Usługi takie, jak kompleksowa budowa domów skierowane są do wszystkich, którzy chcą, aby proces budowy ich domu przebiegał bez komplikacji i utrudnień. http://roslandomdesign.pl/

Gość gość
ja uważam, że bardzo dużo ciekawych ofert pracy można znaleźć na www.jobuj.pl :)

Gość gość
Bajzer w biedronce niesamowity!!!!Zero informacji o towarze!!!! Brak cen!!! Klient traktowany jak zło konieczne !!!! Kolejki!!!!Pracownicy jak woły !!!

Gość gość
Idź do EuroKadry. Teraz naprawdę bez większych problemów dostaje się zatrudnienie w różnych firmach, na dobrych warunkach. Chcesz pracować, to na pewno coś od nich dostaniesz. Przez ostatnie lata zaszły pod tym względem diametralne zmiany. Ogólnie teraz agencje pracy oferują naprawdę solidne warunki.

Gość gość
Ja podziwiam panie które pracują w biedronce. Chyba w zadnym innym sklepie nie maja tak ciężko jak tam . Czasami sa 2 panie na caly sklep . Sama od 3 lat pracuje w handlu ale nie dałabym rady psychicznie i fizycznie w biedronce.

Gość gość
gość 2018.03.24 Bajzer w biedronce niesamowity!!!!Zero informacji o towarze!!!! Brak cen!!! Klient traktowany jak zło konieczne !!!! Kolejki!!!!Pracownicy jak woły !!! x Biedronek ci wokół dostatek. Idź do innej. Tak się składa, że to, czy w Bierdonce jest syf, zależy głównie od kierownika sklepu, lub kierownika regionalnego.

Gość gość
W Biedronkach w Rzeszowie zwalniają grupowo po kilka osób , pod pretekstem kosztów :) będą brać nowe os na 3 miesiące . I wykorzystywać ludzi. Nie mówiąc o tym ze łamią przepisy prawa pracy , ściągają ludzi na urlopach i zmieniają w dokumentach.

Gość gość
20.19 przecież teraz jest multum pracy wszędzie.

Gość gośćDrzewko
Jakie chamy chodza do Biedronki w Niepolomicach to az wstyd stanac kolo takiego p************o. Chodza za kobietami i klna. To nienormalne pijaki, bandziory. Za takie zachowanie to powinni do aresztu. Co za syf tam przychodzi, opisze takiego p********o, niski, gruby, chodzi w czarnym krótkim podkoszulku, czarne krótkie wlosy, kolo 60 lat. Co za bandziory. A ochrona w ogole na takiego p********o nie reaguje, jak na haju.

Gość Drzewko5
W dn 11.04.2018 r w Biedronce Niepolomice k****orz bo nie można takiego chama inaczej nazwac podchodzi do kobiet i klnie. Stary chamior, dlaczego ochrona nie reaguje na takiego p********o, niski, gruby, czarna podkoszulka, krótkie czarne wlosy, psychol do psychiatry, a nie do sklepu. Co za syf.

Gość gość
Jak nie odpowiada Ci tam praca to masz przecież wiele innych mozliwosci. Polecam na przykład prace w Polo. Będziesz zadowolona.

Gość gość
wydaje mi się, że wiele się zmienia, jeśli chodzi o takie supermarkety. Stale podwyższają płace, jest jakiś tam socjal nawet i warunki wcale nie najgorsze oferują, ale wiadomo, że człowiek musi się narobić. Jak ktoś szuka tego typu pracy w Zielonej Górze lub okolicach, to np. tu https://praca-zielona-gora.pl/oferty znajdziecie niezłe ogłoszenia. Kiedyś pracować na kasie to był wstyd, a teraz niektórzy świadomie wybierają taką robotę.

Gość gość
to jest jakis dramat jak sie czyta,ze 2 tys to normalna wyplata za cały miesiac tyrania, równiezw weekendy i na nocki....ludzie co z wami

Gość gość
Analogicznie - zdecydowanie EuroKadra. Idziesz do agencji zatrudnienia i na spokojnie dostajesz pracę na dobrych warunkach, ale czy trafisz jak należy, to już bezpośrednio jest uzależnione od was. Ale ogólnie - to właśnie teraz najłatwiej można dostać bezpośrednie zatrudnienie.

Gość pamela90

Polecam prace w Polomarkecie. Ja akurat mam doświadczenie w pracy w innych supernarketach i chyba jednak tu jest najlepiej i atmosfera jest taka ze chce się przychodzic do pracy. A to na pewno jest wazne

Gość Eeeee
Dnia 30.03.2018 o 11:23, Gość gość napisał:

Ja podziwiam panie które pracują w biedronce. Chyba w zadnym innym sklepie nie maja tak ciężko jak tam . Czasami sa 2 panie na caly sklep . Sama od 3 lat pracuje w handlu ale nie dałabym rady psychicznie i fizycznie w biedronce.

Jak ktoś ma Pytania to chętnie udzielę odpowiedzi, kilka osób z rodziny siedzi w bierze. Jak dwie Panie na sklep to trzecia na zapleczu magazynie i zapewne o roty mają minimalne 3-5 palet towaru na dzień, tam gdzie jest duży obrut np. 20-30 palet to jest 7-9 osób na zmianie

Gość dominika00

U nas dziewczyny bardzo sobie chwala prace w Polo. I ciesze się ze nie musze się prosić pracodawcy o to żeby wypłacił mi kase…Uwazam ze jest to godny polecenia pracodawca.

Gość Toro
Dnia 27.06.2013 o 13:37, Gość gość napisał:

biedronka to najlepszy market pod względem płacy jak trafisz na fajną ekipę to bankowo będziesz zadowolona

no nie wiem, moja sąsiadka 30 l.pracowała w Biedronce 5 lat ,zwolniła się i poszła prywatnego sklepu na dział mięso-wedliny. 

Gość Toro
Dnia 27.06.2013 o 13:37, Gość gość napisał:

biedronka to najlepszy market pod względem płacy jak trafisz na fajną ekipę to bankowo będziesz zadowolona

no nie wiem, moja sąsiadka 30 l.pracowała w Biedronce 5 lat ,zwolniła się i poszła prywatnego sklepu na dział mięso-wedliny. 

Gość Rafał

Czy to możliwe  aby Biedronka nie wyplacila pieniędzy za zwolnienie lekarskie? Może ktoś coś wie? W Zus mówią,  że firma powinna zapłacić. Do kadr nie można się  dodzwonić,  sklep nic nie  wie. Leżę  w domu i czekam.

Gość passert

EuroKadra, do nich idźcie. Pewnie, że praca jest dla każdego i to w różnych branżach. Akurat pod względem możliwości zatrudnienia zmieniło się wiele. Jeśli komuś zależy na pracy, to coś znajdziecie. Oni raczej dają zatrudnienie z dnia na dzień, ale też wiele zależy od waszych kwalifikacji, zaangażowania i nie tylko. Ogólnie - pracę może teraz znaleźć w zasadzie każdy.