Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowa

MARCOWE MAMY NA START!

Polecane posty

marcowa przepraszam, faktycznie pisalas mi o tym ze widzialas kropka. Jestem taka zakrecona. No wiem wiem, przesadzam. Wizyte mam we wtorek, juz niedlugo. Martwie sie moze dlatego, ze w sumie nie wiem kiedy byla owulacja. Tak celowalismy poprostu. W ogole zawsze myslalam, ze jestem bezplodna. Nie wiem czemu tak sobie wkrecilam:( w tamtym roku bylam w szpitalu z podejrzeniem PCOS i mnie nastraszyli. Ale schudlam i to pomoglo w miare cykl unormowac, bo nieraz nie mialam po 3 miesiace okresu. Nie bralam zadnych lekow :-) nadal jednak mam obawy, czy napewno bedzie dobrze, i ze to ciaza

sorki, ze marudze, ale mam jeszcze pytanko: od dzisiaj rana zaobserwowalam bardzo delikatne, nie wymagajace ciaglej wymiany wkladek lekko beżowe plamienie. Czy moze to poprostu lekkie plamienie w dniu kiedy mialabym miec okres?

Gość gość
fiona musisz isc do lekarza, masz jakies leki na podtrzymanie?

Gość nataszka taka mala
skonsultuj to z lekarzemjedz nawet dzis do szpitala lub pogotowie lepiej zawsze sprawdzic.....mnie dzis uczucie seennosci zamienilo sie na poranno mdlosci..wolalam ten pierwszy objaw

Gość agauuuuu
ja jutro ma 2 bete, trzymajcie kciuki, chyba sie okaze czy bliznieta bo beta powinna bycze 3 razy wieksza:)

Ja też miałam delikatne plamienie na początku. Teraz nie ma nic. Ale lekarz powiedział, że żadne plamienie nie jest OK i dał mi d*phaston na podtrzymanie. Fiona, idź do gina.

aguuu, no właśnie, brakuje nam tu mamy bliźniąt. Trzymam kciuki!

w sumie to nawet nie bylo plamienie, zadnej krwi nie bylo...dzisiaj mnie tylko dol plecow bardziej pobolewa

przeszło juz ;-) ale zadzwonilam jak cos do szpitala i mam w kazdym momencie przyjechac

dzisiaj jeszcze zauwazylam ze mam lekkie mdlosci, tak jak teraz. To tak szybko sie dzieje ;-)

Witajcie przyszle mamunie:) mam nadzieje ze moge tak powiedziec o sobie chcociaz po otatnim wyniku bhcg ktore wynosilo zaledwie 8 troche sie zaczynam martwic,miesiaczke mam dostac we wtorek i mam nadzieje ze bedzie jej brak,testy wczesniej wychodzily negatywnie ale...od tyg mam okropne mdloci,brzuch mnie kluje to z prawej raz z lewej strony,piersi troche pobolewaja i jakby sa wieksze wiec mam nadzieje ze to dobry znak ze w kocu ciaza...mam juz 2 synka:) a jak z wami dziewczyny??pozdrawiam

HEJ :D witam marcowe mamusie. mam nadzieję, że mogę się dołączyć ? :)

Gość gość
cześć natka i martuśka;-)

Witajcie, świeżynki, zapraszamy :) Opowiedzcie parę słów więcej o sobie.

Hej dziewczyny!! Mam nadzieje że będe mogła się do was dopisać. Robiłam test 26, 27, i dziś 28 dnia cyklu test. I po 5 mintach wychodziła taka leciutka druga kreska (po 20 minutach jest już dobrze widoczna). Dziś powinnam dostać @ i nie wiem co mam myśleć..;/

Hej, patija :) jak nie wiesz co masz myśleć, to myśl pozytywnie :) Witamy.

Bardzo chcemy dziecko i boje się nakręcać. A do lekarz najwcześniej mogę iść w czwartek. Brzuch mnie kuje i martwi mnie że kreska szybko nie wychodzi..

Gość gość
hej hej :) coś więcej na mój temat :D mam 23lata i pochodzę ze Śląska :) okres mi się spóźniał 10 dni , więc zrobiłam test, najpierw myślałam, że to przez dietę na której byłam i różne zabiegi. Ale w mig na teście pojawiły się dwie kreski :) od razu poszłam do ginekologa :) i okazało się ,że jestem w 6 tyg ciąży i termin mam na 2.03.2014 :D co prawda równy tydzień później byłam znów u ginekologa, tym razem innego i on mi powiedział, że maleństwo ma 6 tygodni i 2 dni hehe więc nie wiem jak to jest dokładnie :D

uuu nie zalogowałam się :D ale "tych kilka" zdań że 23 lata że ze Śląska itp to o mnie :D

natka, a kiedy zrobilas test i kiedy bylas u ginekologa? Ile dni temu? Ja pierwszy test zrobilam 11.07 wyszla blada kreska, nastepnego dnia ciemniejsza, a juz kolejne dni mega ciemna. Wizyte mam we wtorek, moze juz cos zobacze ;-)

04.07 robiłam test a 4 godziny później byłam już u ginekologa :D